- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.661
Tesekkur ederim cnm. Peki sen nasıl kullanıyosun? egrelti otu sekli cıktıgı gece mi ertesi gun mu ilişki olması lazımCanım hayırlı olsun bende de tükütükten var çok kolay
Amin canım ama ciddiyim.yegenimin öyle oldu,dedim catlayamiyor.Bogurtlen kokune baslattim hemen masallah adetine 2 gun kala çatladı.Adetleri 28 gunde bir olmasina rağmenSabirin sen beni güldürdün Allah da seni güldürsün insallah
Aa gercekten mi?Amin canım ama ciddiyim.yegenimin öyle oldu,dedim catlayamiyor.Bogurtlen kokune baslattim hemen masallah adetine 2 gun kala çatladı.Adetleri 28 gunde bir olmasina rağmen
Canım zaten adı yumurtlama testi yumurtladığın gün pozitif çıkyor çatlamada yumurtlamada aynı şeyler
Böğürtlen Kökü Kürü:Aa gercekten mi?o nasil oluyo ki ? Bogurtlen koku yani?
Cnm merhaba, bu kuru ne zaman uygulamaua basliyoruz? Bide adetine 2 gun kala catladi ne demek cnm.. zaten catladiktan 14 gun sonra regl olmuyormuyuz?Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Yegenim kullandı adetine 2 gun kala çatladı valla şok olduk.Bir haftada etkisini gosterdi maşallah.Darisi size
Yumurtlama gunu normalde 14.gun ya16 17 güne kadar bekledik catlamadi bu küre başladı yani aynı bir haftada faydasi oldu.Adetine 2 gun kala çatladı.Adetliyken başla catlayana kadar içCnm merhaba, bu kuru ne zaman uygulamaua basliyoruz? Bide adetine 2 gun kala catladi ne demek cnm.. zaten catladiktan 14 gun sonra regl olmuyormuyuz?
Hmm anladim cnmYumurtlama gunu normalde 14.gun ya16 17 güne kadar bekledik catlamadi bu küre başladı yani aynı bir haftada faydasi oldu.Adetine 2 gun kala çatladı.Adetliyken başla catlayana kadar iç
Tam eğreltiotu otu gbi olmdı daha ama eğreltiotu gbi olduğunda ilişki olsunTesekkur ederim cnm. Peki sen nasıl kullanıyosun? egrelti otu sekli cıktıgı gece mi ertesi gun mu ilişki olması lazım
Bu sekil sende kac gun gorunuyor?
Hesaplama doğru çıktı dmek :):)Testler bekledikce degisiyor mu yoksa gun isigi mi bilemedim.
Ben daha yumurtlamamisimNEDMPS hakli ciktin
Çatlama farklı bseymiş gbi sanılyor ama yumurtlama va çatlama aynı şeyler sadece yumurta oluştuğunda önce etrafındaki foliküller dmkülyor akıntı şeklinde sonra da hem testte pozitifi gördüğün zaman hemde akıntın olduğu zaman ilişki olsunBazilari yumurtlamiorm gbi seyler yazmis ovu esti yapilio ama yunurtlamadgni ya da catlamadgni nasil anliyor silikte deil pozitifide yakalamis benn anmamadm yani ondan soruyirm☺
Paylasim icin cok tesekkurlerBöğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Yegenim kullandı adetine 2 gun kala çatladı valla şok olduk.Bir haftada etkisini gosterdi maşallah.Darisi size
canım yumurtlama var ilişki olsunKızlar regle 2gün var dun biraz kahverengi akıntı oldu bügünde biraz oldu sağ kasığımda dün çok sancı vardı ov testi yaptım yorumlarmısınız lütfen aciilEki Görüntüle 1728721
Cnm benim 1 Gün sonra adetim gelecek önceden ilişki olducanım yumurtlama var ilişki olsun
Bide kahverengi leke geldi çok azCnm benim 1 Gün sonra adetim gelecek önceden ilişki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?