Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Slm kızlar bende tükürükten ovu testi aldım bugun..bu ay deniycem inş vesile olur.markası babystart..bugun regliyim ama denedim oldukça pratik cok begendim ürünü..sonucları yazarım artık
Allah hepimize hayırlı evlatlar versin

günaydın arkadaşlar bu sabah 5 gün gecikmeyle regl oldum ve inanın çok mutlu oldum testlerde ki negatif sonucun nedeni sonunda kendini gösterdi incir kürü yapmıştım bu ay sanırım onun etkisi oldu geciktim. Ocak ayı için ovulasyon testi kullanmaya başlayacağım ve siin yorumlarınız için sayfaya yükleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Canım zaten adı yumurtlama testi yumurtladığın gün pozitif çıkyor çatlamada yumurtlamada aynı şeyler

Bazilari yumurtlamiorm gbi seyler yazmis ovu esti yapilio ama yunurtlamadgni ya da catlamadgni nasil anliyor silikte deil pozitifide yakalamis benn anmamadm yani ondan soruyirm☺

Aa gercekten mi? o nasil oluyo ki ? Bogurtlen koku yani?
Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
Yegenim kullandı adetine 2 gun kala çatladı valla şok olduk.Bir haftada etkisini gosterdi maşallah.Darisi size

Cnm merhaba, bu kuru ne zaman uygulamaua basliyoruz? Bide adetine 2 gun kala catladi ne demek cnm.. zaten catladiktan 14 gun sonra regl olmuyormuyuz?

Cnm merhaba, bu kuru ne zaman uygulamaua basliyoruz? Bide adetine 2 gun kala catladi ne demek cnm.. zaten catladiktan 14 gun sonra regl olmuyormuyuz?
Yumurtlama gunu normalde 14.gun ya16 17 güne kadar bekledik catlamadi bu küre başladı yani aynı bir haftada faydasi oldu.Adetine 2 gun kala çatladı.Adetliyken başla catlayana kadar iç

Testler bekledikce degisiyor mu yoksa gun isigi mi bilemedim.

Ben daha yumurtlamamisim NEDMPS hakli ciktin

Eklentiler

• 20151226_140630.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 114
Bazilari yumurtlamiorm gbi seyler yazmis ovu esti yapilio ama yunurtlamadgni ya da catlamadgni nasil anliyor silikte deil pozitifide yakalamis benn anmamadm yani ondan soruyirm☺
Çatlama farklı bseymiş gbi sanılyor ama yumurtlama va çatlama aynı şeyler sadece yumurta oluştuğunda önce etrafındaki foliküller dmkülyor akıntı şeklinde sonra da hem testte pozitifi gördüğün zaman hemde akıntın olduğu zaman ilişki olsun

Kızlar regle 2gün var dun biraz kahverengi akıntı oldu bügünde biraz oldu sağ kasığımda dün çok sancı vardı ov testi yaptım yorumlarmısınız lütfen aciil

Paylasim icin cok tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…