Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benimde bu kez adetim bittikten sonra kahverengi janamalarm devam etti az miktarda normal sefffaf akinti ile.. Nedeni ne ki kizlar adetimden iki gun sonra filab olmaya basladi.. Bilen var mi ? Bu ay da ovu testine basliorm bende ikinci ayim olucak kullanmak icin... İnsaallah bu ay tutar bari☺

Adetine ne kadar var?
Test yaptın mi?
Canım 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı ben 40 günde bir adet göryorumduzensiz yani pazar günü adet olmam gerekyordu ama pazar ve pazartesi böyle açık kahverengi ve açık pembe akıntı geldi sonra dökülmdi adetim

Yerleşme kanaması canım yumurtlamadan sonra 5. veya 6.günlerde görülür...

Ve düzensiz adette geç döllenme olabilceği için normalmiş ve Bhcg çok geç ilerliceği için de yerleşmden 11 12 gün sonra test doğru sonuç verir yazyor

Son düzenleme:

Forumdan bir arkadasin da oyle oldu. Akinti oldu regl gelmedi.
Hamile su an.
Neysesakinim

Hamile su an.
Neysesakinim
akıllara mı kazındım

evet adet günümde hafif bir kahverengi lekelanme oldu agır bir ruh hali baktım devamı gelmiyor test yaptım iki gün sonra pozitif bir hafta sonra kan testi pozitif iki hafta sonra doktor pozitif ama beni pek tatmin etmedi bu yüzden inş bu hafta sonu yeni bir doktor buldum ona gideceğim kist var kıpırtı var dedi çok koralımı bozdu diğeri inş diğeri daha iyi olacak

senden haber bekliyoruz şekerim

Kazinmaz olur musun sen?
Bu arada o doktora bosa gittigini anlayacaksin bu haftasonu. Iyi hissediyorum.

Hmmm benden bekledigin habere gelinceeee, henuz haber yok. Hatta yumurtlamadim bile galiba. Ama ikiz olucak gibi hissediyorum

Kazinmaz olur musun sen?
Bu arada o doktora bosa gittigini anlayacaksin bu haftasonu. Iyi hissediyorum.

Hmmm benden bekledigin habere gelinceeee, henuz haber yok. Hatta yumurtlamadim bile galiba. Ama ikiz olucak gibi hissediyorum
nasıl bir hissiyattir acaba o
inş bu doktor aile doktoru sayılır
bakalım bakalım

Hamile su an.
Neysesakinim
Keşke böyle bse olsa ya dua edin kızlar olmasada hayırlısı olsun inşallah nasip olur ama keşke böyle bse olsa bu arada hayırlı olsun Neysesakinim inşallah bol bol artar bhcgler :):) sağlıklı bi gebelik yaşarsın inşallah

kalp atısını doktor duydu bize duyurmadı galiba biz BHCG kısmını gectık sımdı kese kalp atısı kısmına geldık
hayırlısıysa olsun Allah gönlüne göre versin

nasıl bir hissiyattir acaba o
inş bu doktor aile doktoru sayılır
bakalım bakalım

Bence oyle. Bi sebebi yok

Insallah sen de canim :)

kalp atısını doktor duydu bize duyurmadı galiba biz BHCG kısmını gectık sımdı kese kalp atısı kısmına geldık

Senin kizin olucak diyorum ya niye ciddiye almiyosun beni

Öyle mi canım o Zaman hep iyi düşün pozitif düşünmelisbin ki iyiyi çek kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz. Kaç hafta oldu peki senindmi adetler düzensiz ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…