- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.761
Ah ah bi anlayabilsek yerleşme kanaması adet öncesi dönemi ve sonrasında olabilyormuş keşke olsa ne güzel olurdu ve kanama bitmden test pozitif sonuç göstermeyebilyormuş
Kızlar iki gündür açık kahverengi va açık pembe kanamam var avuç içi kadar ama aderim sökülmdi neden
Canım 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı ben 40 günde bir adet göryorumduzensiz yani pazar günü adet olmam gerekyordu ama pazar ve pazartesi böyle açık kahverengi ve açık pembe akıntı geldi sonra dökülmdi adetimAdetine ne kadar var?
Test yaptın mi?
Yerleşme kanaması canım yumurtlamadan sonra 5. veya 6.günlerde görülür...Canım 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı ben 40 günde bir adet göryorumduzensiz yani pazar günü adet olmam gerekyordu ama pazar ve pazartesi böyle açık kahverengi ve açık pembe akıntı geldi sonra dökülmdi adetim
Canımdoktor sitesinde adetten önce adet olacağın gün ve adetten sonra olabilir yazyor benimde adet olacağım gün geldiYerleşme kanaması canım yumurtlamadan sonra 5. veya 6.günlerde görülür...
Canım 3 gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı ben 40 günde bir adet göryorumduzensiz yani pazar günü adet olmam gerekyordu ama pazar ve pazartesi böyle açık kahverengi ve açık pembe akıntı geldi sonra dökülmdi adetim
akıllara mı kazındım
akıllara mı kazındım
evet adet günümde hafif bir kahverengi lekelanme oldu agır bir ruh hali baktım devamı gelmiyor test yaptım iki gün sonra pozitif bir hafta sonra kan testi pozitif iki hafta sonra doktor pozitif ama beni pek tatmin etmedi bu yüzden inş bu hafta sonu yeni bir doktor buldum ona gideceğim kist var kıpırtı var dedi çok koralımı bozdu diğeri inş diğeri daha iyi olacak
senden haber bekliyoruz şekerim
nasıl bir hissiyattir acaba oKazinmaz olur musun sen?
Bu arada o doktora bosa gittigini anlayacaksin bu haftasonu. Iyi hissediyorum.
Hmmm benden bekledigin habere gelinceeee, henuz haber yok. Hatta yumurtlamadim bile galiba. Ama ikiz olucak gibi hissediyorum
Keşke böyle bse olsa ya dua edin kızlar olmasada hayırlısı olsun inşallah nasip olur ama keşke böyle bse olsa bu arada hayırlı olsun
kalp atısını doktor duydu bize duyurmadı galiba biz BHCG kısmını gectık sımdı kese kalp atısı kısmına geldıkKeşke böyle bse olsa ya dua edin kızlar olmasada hayırlısı olsun inşallah nasip olur ama keşke böyle bse olsa bu arada hayırlı olsunNeysesakinim inşallah bol bol artar bhcgler :):) sağlıklı bi gebelik yaşarsın inşallah
nasıl bir hissiyattir acaba o
inş bu doktor aile doktoru sayılır
bakalım bakalım
Keşke böyle bse olsa ya dua edin kızlar olmasada hayırlısı olsun inşallah nasip olur ama keşke böyle bse olsa bu arada hayırlı olsunNeysesakinim inşallah bol bol artar bhcgler :):) sağlıklı bi gebelik yaşarsın inşallah
kalp atısını doktor duydu bize duyurmadı galiba biz BHCG kısmını gectık sımdı kese kalp atısı kısmına geldık
hayırlısıysa olsun Allah gönlüne göre versin
Öyle mi canım o Zaman hep iyi düşün pozitif düşünmelisbin ki iyiyi çek kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz. Kaç hafta oldu peki senindmi adetler düzensiz ??kalp atısını doktor duydu bize duyurmadı galiba biz BHCG kısmını gectık sımdı kese kalp atısı kısmına geldık
hayırlısıysa olsun Allah gönlüne göre versin
İnşaallah canımm banada nasp olur inşaallah :):)Bence oyle. Bi sebebi yok
Insallah sen de canim :)
Senin kizin olucak diyorum ya niye ciddiye almiyosun beni
hayır düzensizlik yoktu bendeÖyle mi canım o Zaman hep iyi düşün pozitif düşünmelisbin ki iyiyi çek kendine hayırlı haberlerini bekliyoruz. Kaç hafta oldu peki senindmi adetler düzensiz ??
Hafif batmalar ara ara bendede oluyor ama umutlanmak istemiyorum Can'ım yaaa çünkü hamile kalanlarda baya bir Ağrı oluyormuşCnm değişiyor her keste benim o kadar olmasada kasıklarımda batma oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?