Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar selam, bu ayki ovu. testime bakabilir misiniz? Fotoğrafta yalnızca kalp işaretli olan 15. ve 16. günü değerlendirdik. Bugün 17. gün.. Sizce bugünü de değerlendirmeli miyiz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler :)

Eklentiler

• PhotoGrid_1451242545118.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 116
slm canim yumurtan çatlamış görünüyor ilişki günlerinde çok iyi sen bilirsin ins tutar senin ve hepimizin

Bilemedim ki simdi degisik bir durum gercekten.. ahh ahh hamile kalabilmek icin seksensekiz takla atmadigimiz kaldi..

Kizlar bisey sorcam bugun sabah 11 gibi iliskim oldu . Simdi ovulasyon testi yaptim iki cizgi . Bugun yumurtlamisim ama kacta bilmiyorum.sabah iliski oldugunda ymurtlamismiydim bilmiyorum. Spermler bosa mi gitti sizce tekrar mi iliski olmali

Kizlar bisey sorcam bugun sabah 11 gibi iliskim oldu . Simdi ovulasyon testi yaptim iki cizgi . Bugun yumurtlamisim ama kacta bilmiyorum.sabah iliski oldugunda ymurtlamismiydim bilmiyorum. Spermler bosa mi gitti sizce tekrar mi iliski olmali
aynı koyulukta çift çizgiyi gördükten sonra 36 saat için yumurtlicaksın.bgnü ve 2 gün daha ilişkiye girin.ayrıva spermler 3 gün yaşıyo bakarsın yumurtan çatladığında bi sperm orda takılıyodur hala , boşa gitmez yani merak etme

Selam arkadaslar iyi aksamlar..ovulasyon testi en iyi gunun hangi saatinde sonuc verir nezaman yapilmali yardimci olurmusunuz.ilk defa kullanicam.

Selam arkadaslar iyi aksamlar..ovulasyon testi en iyi gunun hangi saatinde sonuc verir nezaman yapilmali yardimci olurmusunuz.ilk defa kullanicam.

Merhaba.. Ben de 2 aydır ovu testi ile deniyorum. Sabah ilk idrarla yapılmaması gerek. Günün herhangi bir saatini tercih edebilirsin. Ancak önemli olan testi yapmadan 3-4 saat önce sıvı alımını azaltman, hatta mümkünse hiç almaman. Ben şahsen su içmeyi bile bırakıyorum. :) Bir de neden bilmiyorum ama akşam saat 21.00'den sonra yapılan testler çok doğru sonuç vermiyormuş.

Kızlar iki gündür açık kahverengi va açık pembe kanamam var avuç içi kadar ama aderim sökülmdi neden

Tesekkur ederim canim.gunduz iste oluyorum.zor olur testi yapmak bende aksam 7 gibi yaparim demistim ama sivi alimida onemliymis.tskler cnm bilgiler icin:) insallah bebislere kavusuruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…