- 10 Eylül 2013
- 460
- 505
- 53
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.721
Cnm bence testlere devam et.. ben laboquick kullaniyorum.. netteki takvimlere gore 24 aralikti bu sabah ancak ayni koyulukta olustu kirmizi cizgi..Benim iyiden iyiye canim sikilmaya basladi.
24 - 25 - 26 - 27 - 28inden birinde garanti yumurtlayacaktim.
Hic kopkoyu cizgi yakalamadim. Koyulasti ve acildi ama yeterince koyulasmadi.
Kullandığım test surelab.
Ne demek simdi bu?
Cnm bence testlere devam et.. ben laboquick kullaniyorum.. netteki takvimlere gore 24 aralikti bu sabah ancak ayni koyulukta olustu kirmizi cizgi..
canım bazen yumurta oluşuyor ana gelişemiyor belki ondandırPeki senin testlerinde de benimkiler gibi duzensiz renk farklari var mi?
canım bazen yumurta oluşuyor ana gelişemiyor belki ondandır
Can'ım gözün aydın benim bir sorum olacaktı sana yumurtlama döneminde Ağrı'n oldu mu ben Ağrı'ya taktım bu aralar benim Ağrı'm yok da merak ettim canımInşallah canım Amin sizde dua edin bana nolur
Evet cnm, bi gun oyle oldu tam koyulasiyo dedim hem de guya takvime gore yumurtlamanin oldugu gundu 24 aralık.. ama o gun daha da acikti renk sonra sonra koyulasti.. bence o yuzden birakma test yapmayi devam et..Peki senin testlerinde de benimkiler gibi duzensiz renk farklari var mi?
Gebelik testin var mı pekiAgzimda curuk falan olmayan bir yerde kurufasulye kadar apse cikti.
Hayatimda ilk defa boyle bir sey yasiyorum. En son 7 yasinda falan apse yapmisti disim.
Netten baktigimda erken gebelik belirtilerinde dis eti kanamalari ve apseleri buldum.
Belki olmustur da testleri yanlis falan yapmisimdir.
Ovulasyon testi hic pozitif olmayan ve gebelik yasayan kisiler de var.
Umutsuzluga kapilmadim nedense.
Tükürük testi sınırsız canım bende var sadece biraz pahalıBen de bir turlu yakalayamadim ovulasyonumu. Bir ara hafif belirginlesti sonraki 2gun test yapamadim acaba o sirada mi yumurtladim acaba hep aklimdaadetlerimde siklikla duzensiz kestiremiyorum tarihlerimi. Bu tukuruk testleri peki guvenli mi istedigimiz kadar kullanabiliyor muyuz? Yoksa belli sayida kullanimlik mi?
hadi hayırlı olsun canımKızlar Ben yarından itibaren baslıyorum inşallah.tükürük ovu testi aldım.sınırsız ve pratik oldugu için tercih ettim.. Fiyatı 107 tl tl ama kutu testleren bi kac ay alsan aynıya geliyo ztn
Sonucları yazarım dua edin
Evet cnm, bi gun oyle oldu tam koyulasiyo dedim hem de guya takvime gore yumurtlamanin oldugu gundu 24 aralık.. ama o gun daha da acikti renk sonra sonra koyulasti.. bence o yuzden birakma test yapmayi devam et..
Gebelik testin var mı peki
Tükürük testi sınırsız canım bende var sadece biraz pahalı
Kızlar Ben yarından itibaren baslıyorum inşallah.tükürük ovu testi aldım.sınırsız ve pratik oldugu için tercih ettim.. Fiyatı 107 tl tl ama kutu testleren bi kac ay alsan aynıya geliyo ztn
Sonucları yazarım dua edin
Babystart canımSiz hangi markalari kullaniyorsunuz peki ? Daha pratik sanki ben de almayi dusunuyorum.
Hadi hayırlısı gebeyken de yapı değişir hissedyormu bselerCanim ben maksimumu da astim :)
Benim adet dongum 40 gune falan erismiyor ki. Hic olmadi.
Ki esimin yumurtladigimi iddia ettigi gun (hissettigini ve yapimin degistigini iddia ediyor) ben de yumurtladigimi iddia ediyorumama testte yok ve cizgilerim gitgide siliklesiyor.
Son 2 testim var. Emin olmak icin yarin ve obur gun yapacagim.
Elimde var canim 4 tane.
10 gun sonra yapmaya baslayacagim
Hadi hayırlısı gebeyken de yapı değişir hissedyormu bseler
kendini kaptırmdan yap testini hayırlısı olsun canım haber etSigarayi biraktim mesela. Ki nickimden anlasilacagi uzere sigara asigiyim.
Bana hemen diyor "sigarayi hemen birakabildigine gore kesin hamilesin"
Agzimdaki tumor tadindaki apse disinda bir degisme hissetmedim ya da duymadim.
Kızlar yeni bi yumurtlama donemim geldi nasılsınız inşallah bu ay tutturabilirim allah isteyen herkeslere versin
BabystartSiz hangi markalari kullaniyorsunuz peki ? Daha pratik sanki ben de almayi dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?