- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.781
Babystart
Ben bu akşam testlere başlıyorum. Çalıştığım için akşam eve gittiğimde yapıcam saat 7 - 8 gibi
Benimde testlerim bugün geldi bende ayın 2 sinde başlayacağım testlere
Canım seninle hemen hemen beraberiz
aynen canım bi arkadaş daha var aynı şeyleri yaşamışız onla da aynı tarihlerimiz :) testlere ocak itibariyle başlayım dedim ben 8.gün oluyor hem yeni başlangıç :) inşallah hayırlısı olur hepimiz için :)
Benimde dün bitti regl hemen bugün başlıycam testlere bekleyemiycem
benim de bugün son aslında ama 8.gün mü başlasam bugün mü başlasam bilmiyorum tabi ama hangisi doğru bilmediğim için :)
Canım ben sabırsız olduğumdan başlıyorum yoksa banada 10. gün başla diyor test
Selam kizlar adetim bitti benimde 7.gun bende bu aksamdan itibaren yapicam testi..hayirlisi bakalim..
Selam kizlar adetim bitti benimde 7.gun bende bu aksamdan itibaren yapicam testi..hayirlisi bakalim..
Tesekkur ederim canim.gunduz iste oluyorum.zor olur testi yapmak bende aksam 7 gibi yaparim demistim ama sivi alimida onemliymis.tskler cnm bilgiler icin:) insallah bebislere kavusuruz :)
Canım adet gelmiyor yerleşmdeEdifar sadece adet öncesi adet dönemi ve adet sonrasında gelebilirmiş yerleşme kanaması
Canim zaten ben yerlesme kanamasindan bahsetmiyorum ki aki tidan bahsediyorm..bunu bilen yasayan var mi diye soruyorum.. Yumurtlama oncesi aki tinin islaklign cok geldigi evredeym su an ve kahvemsi geliyor akintim bende sebebini merak ediyorum bilen varsa soyler insaallah diye yazdim☺
aynı şeyi bende yaşıyorum ama nedenini bilmiyorum
Bende bilmiyorm bazen o kahverengi akintim adetin son zamanlarinda botiyor bazen de adet icjn banyo yaparm bitti die sonra bi bakmism ertesi gunler devam etmis gelmis oluyor.. Bu seferde yumurtlama zamaninda gelior anlam veremiyorm sebbinide bilmiyorm...
benim de başlangıcından önce ve sonra oluyor
Sende hic dr gtmedin deol mi? Benm her ay olmuyor bazi aylar oluyor ondan hic gtmedm dr... Ama sebebi insaallah kotu bie sey deildir..
BEN GİTMEDİM HİÇ BENİM GENELDE OLUYOR YUMURTLAMA DÖNEMİNDE O YÜZDEN
Bende hic gtmedim dedm rahimde kalanlaeda bu swkilde atilior sanirm die dusundm hep.. Bi de hee ay olmayinca ne bileyim:)) neyse insaallah kotu bisi deildir.. Bakalim hayirlica bu ay hamile kaliriz insaallah.. Sizinde mi ilk hamileliginiz olucak?
BEN İLK HAMİLELİĞİMİ GELİŞMEDİĞİ İÇİN 3 AY ÖNCE KÜRTAJ OLDUM...İNŞALLAH BU AY HAMİLE KALIRIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?