Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Aminnn kizlar inşallah bu yeni yilda Allah isteyen herkese saglikli sihatli hayirli evlatlar nasip etsin :)

Evet canim ama.bu kes benmkinde kahverengi kariism var da ondan dedm sordum yani...ne oldugunu anlayamadm.. Kotu bosey deildir insaallah die sordm.. Bilen varsa belki soyler die ... İnsaallah canim benim rabbim gonlune gore versin daha fazla bekletmesin... Bu senede bizm senemiz olsn.. 2015hep dugin bebe senesiydi bizimde bu sene olsn insaallah☺ hayirlisi ile Amin

Aynen canımda zaten ne kadar geç yaparsan o kadar doğru sonuç alırsın :):)

Canım merak ettim geçenlerde diş eti kanaması hamilelik belirtisiymiş demiştin inşallah allah gönlüne göre versin sigarayı bile bırakmıştın değilmi sen

Canım merak ettim geçenlerde diş eti kanaması hamilelik belirtisiymiş demiştin inşallah allah gönlüne göre versin sigarayı bile bırakmıştın değilmi sen

Evet.
Internette buldum dogrulugundan tabi ki supheliyim :) sigarayi biraktim evet.
Sigarayi birakinca 10 gun sonra falan agizda aftlar cikmaya baslar. Ama benim oyle degil. Yani iri bi fasulye kadar olan vardi, bugun agzimin on tarafinda 3 tane nohut kadar var. Nasil ciktigini ya da nasil kayboldugunu anlamiyorum bile. Acisi da yok. Kanama sadece fircalarken oluyor. Bilmiyorum acikcasi.
Bu ay yumurtlamamis bile olabilirim.
Kismet artik hayirlisi ne ise o olsun.

Bsver belirtilere takılma şartlandırma vücudunu gebe olunca ve öğrenince zaten istediğin kadar belirti yaz ama öğrenmden kaptırma kendini derim ben

Merhaba arkadaşlar bi sorum olucak sizlere ilk kez ovu. tetsi kullandım bu ay ve geçen ay erken düşük yaptığım için adetim bitti hemen teste başladım 5. gün ve silik çizgi direk çıktı 12. günümde ''C'' çizgisindekinden bile daha koyu çıktı ogün dedim tamam çatladı ve sonrasında 13. gün silikleşti şuan 18. günümdeyim halen silikde olsa çizgi çıkıor bu normalmi sizce herkesdemi bölee

Canımdüşükten dolayı olabilir ama bende düşük yapmama rağmen silik çıkyor çünkü silik olması negatif dmek

Canımdüşükten dolayı olabilir ama bende düşük yapmama rağmen silik çıkyor çünkü silik olması negatif dmek
Canım sana bişey soracagım ben bugun ovu testine basladım dun bitti adetim
Kullanma klavuzundaki üretken değil örneğinden daha az noktacıklar var seninde ilk yaptıgında oyle mi gozuktu

Kizlar batim 23 aralikti dun basladim ovuya bugun silik cikti yumurtlamaya yaklastimmi acaba..iliskiye baslasammi.ilk defa kullaniyorum ovuyu..

Eklentiler

• IMG_20151230_212121.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 104
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…