- 27 Eylül 2015
- 3.971
- 5.377
- 108
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.821
Mrb cnm inş yeni yılda hepimizin göbüşü dolar
Benimde dongun 31gun. Şeffaf akıntı ovulasyondan once olurmuş zaten benimde oyle oluyor cunku.bu ay ilk defa ovu testi deniycem bende heyecanlıyım
2 senedir bekliyoruz bebişimizi
Canımtakip yaptıryorsan gerek yok almdanaKizlar mrb bnde bu ay yumurtlama takibi yaptrcam. Doktor bakcak sizce bnde test alip evde yapyim mi?
iyotsuztuz ne yaptın tatlım ??
Aynen canımda zaten ne kadar geç yaparsan o kadar doğru sonuç alırsın :):)Canim ben bu ay tamamen akisina biraktim.
Ovulasyon testi yapmicam, gebelik testi icinse erken.
Dis eti iltihaplanması, kasiklarimda sanki biri elini sokmus gibi kasilma ve belimde batma gibi bir agri var.
Psikolojik de olabilir.
Bekleyeceğim.
Daha var :)
Canim ben bu ay tamamen akisina biraktim.
Ovulasyon testi yapmicam, gebelik testi icinse erken.
Dis eti iltihaplanması, kasiklarimda sanki biri elini sokmus gibi kasilma ve belimde batma gibi bir agri var.
Psikolojik de olabilir.
Bekleyeceğim.
Daha var :)
Canım merak ettim geçenlerde diş eti kanaması hamilelik belirtisiymiş demiştin inşallah allah gönlüne göre versin sigarayı bile bırakmıştın değilmi sen
Canımdüşükten dolayı olabilir ama bende düşük yapmama rağmen silik çıkyor çünkü silik olması negatif dmekMerhaba arkadaşlar bi sorum olucak sizlere ilk kez ovu. tetsi kullandım bu ay ve geçen ay erken düşük yaptığım için adetim bitti hemen teste başladım 5. gün ve silik çizgi direk çıktı 12. günümde ''C'' çizgisindekinden bile daha koyu çıktı ogün dedim tamam çatladı ve sonrasında 13. gün silikleşti şuan 18. günümdeyim halen silikde olsa çizgi çıkıor bu normalmi sizce herkesdemi bölee
Canım sana bişey soracagım ben bugun ovu testine basladım dun bitti adetimCanımdüşükten dolayı olabilir ama bende düşük yapmama rağmen silik çıkyor çünkü silik olması negatif dmek
Evet canım bende böyle olyor arada adetin yeni bittiği içindirCanım sana bişey soracagım ben bugun ovu testine basladım dun bitti adetim
Kullanma klavuzundaki üretken değil örneğinden daha az noktacıklar var seninde ilk yaptıgında oyle mi gozuktu
Hayır canım en koyuyu gördüğün Zaman ilişki olsunKizlar batim 23 aralikti dun basladim ovuya bugun silik cikti yumurtlamaya yaklastimmi acaba..iliskiye baslasammi.ilk defa kullaniyorum ovuyu..
Tskler canim..Hayır canım en koyuyu gördüğün Zaman ilişki olsun
Rica ederimtatlım gerçi bu bebs için geçerli kendini bi tek o günlere ayırma istiyorsanız yine ilişki olsun tabiTskler canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?