- 11 Eylül 2015
- 3.773
- 4.051
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.861
Soruma cevap verdiğin icin sağol canımBu da düzensizliğe girer aslında erken adet ama arada oluyorsa bse olmaz
Rica ederim Allah gönlümüze göre versin inşaallah. Amin. :):)Soruma cevap verdiğin icin sağol canım
Silik şimdi gerçi erken dahaBUGÜN 6.GÜN VE BİRAZ ÖNCE YAPTIĞIM TEST SAĞ VE SOL DA ARA ARA BATMA OLUYOR YUMURTA OLACAĞI İÇİN Mİ
Teşekkürler inşallahBi de gün aşırı ilişkilere bslayın
İnsallahHadi inşaallah nasp olsun bize de
Bu akşamdan degerlendirmeye basla canımKızlar yumurtladım mi acabaEki Görüntüle 1733455
Tabiki değerlendir canım hatta bugünden gün aşırı bsla tutar inşaallah benim bu hafta 4 gün kahverengi ve açık kırmızı akıntm oldu bilmiyorum adetti galibaslm kızlar bugun yaptıgım testte eğrelti otu gorunumleri azda olsa cıktı sanırım geçiş dönemindeyim.adetin 12.günü..
bu tükürük testi mukemmel çalısıyormus..akşam yine testi tekrarlamayı dusunuyorum.
klavuzda 2-3 gun içinde ovulasyon gerçekleşebilir diyo bu kadar erken olacagını tahmin etmemiştim doğrusu..
NEDMPS , Canım seninkinde çıkmaya başladı mı reglin kacıncı gunundesin?
ben üretken donemdeki yogun kristal seklini gorunce calısmaya baslıyım diyorum sen ne dersin
yoksa yarını degerlendireyim mi?
Canım bsla mutlaka gün asırıBUGÜN 6.GÜN VE BİRAZ ÖNCE YAPTIĞIM TEST SAĞ VE SOL DA ARA ARA BATMA OLUYOR YUMURTA OLACAĞI İÇİN Mİ
Tesekur ederim cnm Amin dun oylesine bi idman yapmıstık bugun o yuzden dusunmuyorumTabiki değerlendir canım hatta bugünden gün aşırı bsla tutar inşaallah benim bu hafta 4 gün kahverengi ve açık kırmızı akıntm oldu bilmiyorum adetti galiba
O tükürük testinden bende de var Can'ım çok büyük hevesle aldım ve pco sağolsun yumurtlamadan geçen aylardan birine denk geldi kendime hiç suç bulmayıp yine test bozuk deyip kenara attımslm kızlar bugun yaptıgım testte eğrelti otu gorunumleri azda olsa cıktı sanırım geçiş dönemindeyim.adetin 12.günü..
bu tükürük testi mukemmel çalısıyormus..akşam yine testi tekrarlamayı dusunuyorum.
klavuzda 2-3 gun içinde ovulasyon gerçekleşebilir diyo bu kadar erken olacagını tahmin etmemiştim doğrusu..
NEDMPS , Canım seninkinde çıkmaya başladı mı reglin kacıncı gunundesin?
ben üretken donemdeki yogun kristal seklini gorunce calısmaya baslıyım diyorum sen ne dersin
yoksa yarını degerlendireyim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?