Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

BUGÜN 6.GÜN VE BİRAZ ÖNCE YAPTIĞIM TEST SAĞ VE SOL DA ARA ARA BATMA OLUYOR YUMURTA OLACAĞI İÇİN Mİ

Eklentiler

• 10426342_10153779083949194_2265613602690910163_n.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 132
  • 10574421_10153779084044194_1815476901269648232_n.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 124
slm kızlar bugun yaptıgım testte eğrelti otu gorunumleri azda olsa cıktı sanırım geçiş dönemindeyim.adetin 12.günü..
bu tükürük testi mukemmel çalısıyormus..akşam yine testi tekrarlamayı dusunuyorum.
klavuzda 2-3 gun içinde ovulasyon gerçekleşebilir diyo bu kadar erken olacagını tahmin etmemiştim doğrusu..
NEDMPS , Canım seninkinde çıkmaya başladı mı reglin kacıncı gunundesin?
ben üretken donemdeki yogun kristal seklini gorunce calısmaya baslıyım diyorum sen ne dersin
yoksa yarını degerlendireyim mi?

Tabiki değerlendir canım hatta bugünden gün aşırı bsla tutar inşaallah benim bu hafta 4 gün kahverengi ve açık kırmızı akıntm oldu bilmiyorum adetti galiba

Tabiki değerlendir canım hatta bugünden gün aşırı bsla tutar inşaallah benim bu hafta 4 gün kahverengi ve açık kırmızı akıntm oldu bilmiyorum adetti galiba
Tesekur ederim cnm Amin dun oylesine bi idman yapmıstık bugun o yuzden dusunmuyorum
Daha once boyle olmuş muydu peki? Adetse Kırmızıdan sonra devam etmesi lazım
Gebelik yerlesme kanaması da olabilir günün gecti mi? gectiyse test yap
Ay inş bebiştir ya

İnşaallah canım ya inşaallah Allahımduyuyor bizi biliyorum nasp de eder inşaallah. Bi de geçen ayla alakası yoktu 7 günde kaç ped gitti kim bilir çok parça kan vardı mesela ama bu çok az sürdü ped koymadım hiç lavaboya gittiğimde geldi peçeteye böyle. Belki ara kanamadedikleridir diye düşündüm

O tükürük testinden bende de var Can'ım çok büyük hevesle aldım ve pco sağolsun yumurtlamadan geçen aylardan birine denk geldi kendime hiç suç bulmayıp yine test bozuk deyip kenara attım
Pco olduğumu kabullenemedim içten içe sanırım. Bu ay idrar ovulasyon testinden de sipariş ettim tükürük de elimde zaten. 32. gündeyim ve hala adet olmadım gerçi de olunca başlayacağım 13. günde falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…