Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bi dolu bi bos diyorlarya ondan dusundum..ay herseyimiz ona ayarli.. :) bulsak su bebisleri ben aslinda servikal mukusa ayarli takip ediyordum ama denemek isyedim buay boyle..hayirlisi..

Arkadaslar birraz farkli bir soru olucak benim ki ama bilmiyorum bu yuzden sizlere sormak istiyorum.. İliskiden 1-1,5saat sonra spermler disari cikiyorsa yani akinti geliyorsa renginin sari olma ohtimali var mi? Yani o gelen spermdir deil mi? Sari olarak mi disari cikiyor o kalanlar bekledigi jcjn icerde? Ben ilk kez dikkat ettim de siLere bi sorayim dedm

Evet canım normalde spermde beyaz ama kendi akıntımızla birlesyor busebeple renk koyulaşıyor. Eğer yanma kaşıntı yoksa normal. Bu arada rica ederim tatlım bildiklerimi paylasyorum elimden geldiğince :):)

Günaydın kızlar ben 2 ocakta adet olcagimi düşünürken dun 30 aralikta adet oldum. Normalde 26-27 günde bir adet olurken 24 gunde geldi ve yumurtlayali 12 gün olmustu daha ben test yapmayi beklerken dun adet oldum. Sebebi nedir sizce? Bilginiz varsa yardimci olur musunuz.

Canım yumurtlama testi için geç kalmışsın 26 günse 12. gün yumurtlaman gerekir 10. günden bslamalıydın. 24. gün adet olmuşsun dediğim gbi yapsaydın 10. yumurtlamış olduğun için yakalardın

Canım yumurtlama testi için geç kalmışsın 26 günse 12. gün yumurtlaman gerekir 10. günden bslamalıydın. 24. gün adet olmuşsun dediğim gbi yapsaydın 10. yumurtlamış olduğun için yakalardın
Ovu testini 9. gunden baslayarak yaptim ve 12. gun yumurtladim hatta fotosunu atayim bu ay ilk kullandim

Eklentiler

• 20151218_103128.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 123
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…