- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.841
Akıntıyla birlikte gelyor ya o yüzdmen
Canım yumurtlama testi için geç kalmışsın 26 günse 12. gün yumurtlaman gerekir 10. günden bslamalıydın. 24. gün adet olmuşsun dediğim gbi yapsaydın 10. yumurtlamış olduğun için yakalardınGünaydın kızlar ben 2 ocakta adet olcagimi düşünürken dun 30 aralikta adet oldum. Normalde 26-27 günde bir adet olurken 24 gunde geldi ve yumurtlayali 12 gün olmustu daha ben test yapmayi beklerken dun adet oldum. Sebebi nedir sizce? Bilginiz varsa yardimci olur musunuz.
Ovu testini 9. gunden baslayarak yaptim ve 12. gun yumurtladim hatta fotosunu atayim bu ay ilk kullandimCanım yumurtlama testi için geç kalmışsın 26 günse 12. gün yumurtlaman gerekir 10. günden bslamalıydın. 24. gün adet olmuşsun dediğim gbi yapsaydın 10. yumurtlamış olduğun için yakalardın
Evet gayette yumurtlamışsın tutmdı o zaman inşaallah diğer sefereOvu testini 9. gunden baslayarak yaptim ve 12. gun yumurtladim hatta fotosunu atayim bu ay ilk kullandim
Niye yumurtlamadan 12 gun sonra adrt oldum onu merak ettimEvet gayette yumurtlamışsın tutmdı o zaman inşaallah diğer sefere
Tutmdı o zaman canımdemekNEDMPS benim dedigim gebelik testiydi. Ovulasyon testini daha once yaptim
Tamam canimSen her zaman 10 11 12. 13 14 günler gün aşırı ilişkiye gir
Bu da düzensizliğe girer aslında erken adet ama arada oluyorsa bse olmazNiye yumurtlamadan 12 gun sonra adrt oldum onu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?