Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Can
Kız belki hamişsindir
Sogan kürüde yapıyon bebiş varsa tutunmasına engel biliyosundur en uzun kacıncı gunde oluyorsun bi test mi yapsan?

Can

Kız belki hamişsindir
Sogan kürüde yapıyon bebiş varsa tutunmasına engel biliyosundur en uzun kacıncı gunde oluyorsun bi test mi yapsan?
Yok yok test yaptım canım negatif. En uzun 60 günde ilaçla olmuşluğum var kendi haline bırakırsam sene de 2 kere ya olurum ya olmam heralde öğrenci iken 1 kutu ped alırdım 1 sene yeterdi bana ilk bir hamile kalsam ikinciyi doğuma yakın öğrenicem büyük ihtimalle

:-D hehe
Sen o zaman dediğin gibi kendine odaklan pcos sorununu coz Allahın izniyle bebişin gelir

Merhaba kizlar bende iki yildir hamile kalmak isteyenlerdenim bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim adetin 12. Gununden itibaren hergun sabah akşam yaptim bugun çift cizgiyi gördüm bugün 21. Gün. Ben 32 33 günler arasinda adet oluyorum. Sizce normal mi fotosu da şu kizlar

Eklentiler

• IMG-20160102-WA0001.webp
    10 KB · Görüntüleme: 91
Benim bildiğim kadarıyla olabilir benim testim de bu
Canim koyu çıkmış dedim de o benimkiymis heyecandan fark edemedim :))) seninki henuz silik canim o sonra koyulasiyor yumurtlama zamani bende çok merak ediyordum ne zaman koyulascak diye 21. Gün koyulasti anlasilan geç yumurtluyormusum. Biz hep bu zamanlari önemsemezdik yumurtlama geçmiştir diye ama yirminci günler yumurtluyor muşum senin kaçıncı günün canim

Canim sende hic koyu cozgi olmuyor mu pcos dan dolayi??

Kızlar iki gündür koyu çizgi kaybolmadı bu ne demek ayrıca bende 20. Gün yumurtladım 14günde yumurtlayan yok sanırım

Aynen koyu cizgi bende de dunden beri devam ediyor... Dun daha koyuydu sanki ama bugunde koyu.. İki gunudrde asiri kasik agrim var... Akintimda var hadi bakalim insaallah bu ay tutar hepimiiznki☺ degerlendirdik iki gundur bugun ve yarinida degerlendirelim insaallah Allahim siki calismalarimizi bosa cikarmasin insaallah☺

İnşaallah canımtutar inşaallah. Amin :):)

Kizlar bnim yumurtlamadan sonraki 6 gun ovulasyon testim ikinci cizgi koyu olmasada kirmizi cikti.yumurta simdiye catlamasi gerekmiyor mu bir de 3 gundur beyaz akintim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…