- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.881
Kız belki hamişsindirO tükürük testinden bende de var Can'ım çok büyük hevesle aldım ve pco sağolsun yumurtlamadan geçen aylardan birine denk geldi kendime hiç suç bulmayıp yine test bozuk deyip kenara attım
Pco olduğumu kabullenemedim içten içe sanırım. Bu ay idrar ovulasyon testinden de sipariş ettim tükürük de elimde zaten. 32. gündeyim ve hala adet olmadım gerçi de olunca başlayacağım 13. günde falan.
Yok yok test yaptım canım negatif. En uzun 60 günde ilaçla olmuşluğum varCan
Kız belki hamişsindir
Sogan kürüde yapıyon bebiş varsa tutunmasına engel biliyosundur en uzun kacıncı gunde oluyorsun bi test mi yapsan?
:-D heheYok yok test yaptım canım negatif. En uzun 60 günde ilaçla olmuşluğum varkendi haline bırakırsam sene de 2 kere ya olurum ya olmam heralde öğrenci iken 1 kutu ped alırdım 1 sene yeterdi bana ilk bir hamile kalsam ikinciyi doğuma yakın öğrenicem büyük ihtimalle
Mutlaka olmalı canım tamda olması gereken günde yumurtlamışsınBu geceden itibaren ilişki mi olmali kizlar yardim edebilir misiniz
Benim bildiğim kadarıyla olabilir benim testim de buBu geceden itibaren ilişki mi olmali kizlar yardim edebilir misiniz
Bu geceden itibaren ilişki mi olmali kizlar yardim edebilir misiniz
Çok teşekkür ederim canim :)Mutlaka olmalı canım tamda olması gereken günde yumurtlamışsın
Seninkide baya koyu çıkmış canim inşallah bu ay denk getiririzBenim bildiğim kadarıyla olabilir benim testim de bu
Tamam canim cok tesekkurlerBugünü ve yarını kaçırmayın
Canim koyu çıkmış dedim de o benimkiymis heyecandan fark edemedim :))) seninki henuz silik canim o sonra koyulasiyor yumurtlama zamani bende çok merak ediyordum ne zaman koyulascak diye 21. Gün koyulasti anlasilan geç yumurtluyormusum. Biz hep bu zamanlari önemsemezdik yumurtlama geçmiştir diye ama yirminci günler yumurtluyor muşum senin kaçıncı günün canimBenim bildiğim kadarıyla olabilir benim testim de bu
Teşekkürler@DIPTISDIPTIS hamileymişsin hayırlı olsun canım saglıkla kucagına alırsın inşallah
2. Gebeliğin mi merak ettim konuyu acalı yıllar olmus
Yok yok test yaptım canım negatif. En uzun 60 günde ilaçla olmuşluğum varkendi haline bırakırsam sene de 2 kere ya olurum ya olmam heralde öğrenci iken 1 kutu ped alırdım 1 sene yeterdi bana ilk bir hamile kalsam ikinciyi doğuma yakın öğrenicem büyük ihtimalle
Hayırlı olsun canımdarısbize :):)Teşekkürler
Hayır bu ilk olacak
İnşaallah canımtutar inşaallah. Amin :):)Aynen koyu cizgi bende de dunden beri devam ediyor... Dun daha koyuydu sanki ama bugunde koyu.. İki gunudrde asiri kasik agrim var... Akintimda var hadi bakalim insaallah bu ay tutar hepimiiznki☺ degerlendirdik iki gundur bugun ve yarinida degerlendirelim insaallah Allahim siki calismalarimizi bosa cikarmasin insaallah☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?