Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Estafurullah burda 2 seneyi devirmiş ben varım anlıyorum tabi. Ben ilk ikisini çok rahat ikinci ayda kaldım ama üçüncü 11 ayda oldu , şimdi de 8 ay bitti işte hala bişey yok, eşim de ameliyat oldu varikoselden 6 ay oldu. Öle deniyoruz işte

Çok iyi çıkmış babystart dmi

Evet babystart benimki de. Eee ama aklım karıştı hakkaten. Ben regl iken bu niye böyle yoğun eğrelti otu dolu ki? Bu sabah tükürüğü değildi akşam yapmıştım. Yarın bir de sabah tükürüyeim öğle arası da gelir bakarım. Çekebilirsem size yine yollarım
Ateş ölçümüne de başlayayım yarın. 3 yöntem aynı anda illa biri doğrular birini

Her ikisini de yapyorum ama çalıştığım için fırsat olmdı kuruluk varken ilişkimiz oldu ve 2 gün sonra baya sulu akıntm geldi hâlâ var ZehreNur
Valla gulum içimden bi his bugunde olsun diyo tembellik yapma bence
xperiaz helal olsun supersin aslında bende otları gorunce ceptelle denerim diye dusunuyodum. Seninki klavuzdaki gibi gercekten umut oldun bize he :-D
Biliyosun bizim hikayemiz cok benziyo ikimizin eside varikosel ameliyatı oldu inş bu ay ikimizinde,isteyen herkesinde olur hayırlısıyla.
Benimde 2 yıl bitti ama hiç gebelik oluşmadı en azından senin olmus o duyguyu kısada olsa tatmıssın tabi uzucu birsey ama yinede daha umutlu olursun
Bana sanki hiç olmayacak gibi geliyor bazen :-(

Cnm regl da da östrojen artar

Aynen canım Allah sonumuzu hayır etsin bu bebsler kafayı yedirtmden gebe kalalım Yarabbim

ooo 3 kere hamile kaldın hem geçmiş olsun diyim hemde en azından hamile kaldın ne diyim bilemedim oda kötü tabi hiç hamile kalamamakta kötü amaan bn artık bilmiyorum uçtu bnde kafa eşimin sperm düzeldi geçen ay olur ozmn dedim hoop yne olmadı artık bu aya kısmet İNŞALLAH hepimiz hamiş oluruz

İNŞAALLAH. AMİN :):)

Bilmiyorum ki Can'ım haklısın galiba evet kötü birşey ama gerçekten bazen aklımdan geçiyor sonuçta 3 kere hamile kaldım tekrar olacak inşallah diye ama bende de hep bir tedirginlik olacak hamilelik olduğunda. İnan son hamilelikte ne eşim ne ben sevinemedik bile düşecek zaten diye düşünüyoduk ve kanama başlayınca ne eşim ne ben hiç takılmadık üzülmedik.. Şimdi umutluyum evet ama inş hamilelikte kötü şeyler yaşamam tekrar, hiçbirimiz yaşamayız

Testi nasıl yapıyorsun anlatırmısın canım.tükürüğü sürüp kurutuyormusun?kaç dakika bekliyosun?detaylı anlatırsan sevinirim canım

Şimdi okudum canım hepsini ay heycan yaptım ben de takip edebilicem inşallah :) bide mercegi ayarlayıp bakiyomus arkadaş oynatmak gerekli demekki
Ben hep oynatıyorum tükürük sürüp bekliyorum sonra takıp ayar yapıyorum hep aynı şekil...hadi ovulasyon olmadı diyelim yani ondan çıkmıyor diyelim.tuz yalayıpta yaptım.o zaman niye çıkmadı bu meret... Moralim bozuldu iyice valla

Acaba epey beklemek mi gerekiyor ki canım kuruması için

Şimdi okudum canım hepsini ay heycan yaptım ben de takip edebilicem inşallah :) bide mercegi ayarlayıp bakiyomus arkadaş oynatmak gerekli demekki
Evet sanırım sağa sola oynatmak gerekiyor az önce netten yapılışını da izledim aynen heyecan Yaptım bakalım test gelsin ben de göremezsem sen başka marka spariş verirsin

Evet sanırım sağa sola oynatmak gerekiyor az önce netten yapılışını da izledim aynen heyecan Yaptım bakalım test gelsin ben de göremezsem sen başka marka spariş verirsin
Video nun linkini atsana canım.ben bulamadım.başka videolar çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…