- 25 Ekim 2010
- 18.373
- 15.830
- 498
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.041
Valla 10 dk bekliyorumAcaba epey beklemek mi gerekiyor ki canım kuruması için
Tamam canım ben de lady q videosu buldum başka marka videosu yok sankiEvet sanırım sağa sola oynatmak gerekiyor az önce netten yapılışını da izledim aynen heyecan Yaptım bakalım test gelsin ben de göremezsem sen başka marka spariş verirsin
Şunu seyrettimVideo nun linkini atsana canım.ben bulamadım.başka videolar çıkıyor
Canım bu dün sürdüğüm ve yıkamayı unuttuğum tükürük. Normalde sabah ilk tükürük ile (köpüksüz) parmağıma sürüp onu da cama sürüyorum sonra kurumaya bırakıyorum, camın parlaklığından belli oluyor kuruduğu. Sonra tamamen gözümün önüne getirip merceği ayarlıyorum. Çok net görünüyor o zamanTesti nasıl yapıyorsun anlatırmısın canım.tükürüğü sürüp kurutuyormusun?kaç dakika bekliyosun?detaylı anlatırsan sevinirim canım
Tuğbacım bonie family planning tükürük testinin ışığı sarımtrak öbürleri gibi yeşil değil.....Evet sanırım sağa sola oynatmak gerekiyor az önce netten yapılışını da izledim aynen heyecan Yaptım bakalım test gelsin ben de göremezsem sen başka marka spariş verirsin
canım gün aşırı yapınArkadaşlar merhaba dün ova testim bittiği için yapamadım bir onceki gün silikti bu gün yaptım o da silik. Dun test yapamadigim için kaçırmis olabilir miyim çift cizgiyi.yoksa yarını bekleyelim mi.bu gün kasık agrim var dün yoktu bu kadar.
Elime geçse bir şu test artık çok merak etmeye başladım:)Tuğbacım bonie family planning tükürük testinin ışığı sarımtrak öbürleri gibi yeşil değil.....
Bence Yükseliş Başlamış çatlamadı ise de çatlaması yakındır test bugün daha da silik çıkacaktırVeson cum sanirim hala catlamamis 36.3 cikti bugun de bi yapicam oglen resmini atarim bakalim nasil cikacak herkese gunaydin bu arada...
Hatta 5 dk ara ile olctum 36.3 sonra 36.4 ciktiBence Yükseliş Başlamış çatlamadı ise de çatlaması yakındır test bugün daha da silik çıkacaktır
canım artması iyi ben genelde 36.4 ile adet olyorumHatta 5 dk ara ile olctum 36.3 sonra 36.4 cikti
Bence test bugün daha da silikleşecek yarın da ateş daha da artacak inşallahHatta 5 dk ara ile olctum 36.3 sonra 36.4 cikti
koca bir hiç :)Tükrük testi yapan arkadaşlar bu sabah ne gördünüz ??
Ovulasyonla beraber Ağrı ve leke yaşayanlar var ben yaşamıyorum ama olabilir yani bugün kaçıncı günün ve kaç günde bir regl oluyorsun? Bir de senin testinin markası ne?koca bir hiç :)
benim tükürüğümde bile iş yok arkadaş kendimden umidi kestim
canım benim bi sorum olacak biz dünü değerlendirdik ilişkiden sonra kahverengi lekeler geldi.yumurtalımda ağrıda oldu.acaba yumurta çatlaması olabilir mi?daha once hiç olmamıstı.veya iltihap falan sen ne dersin?
babystart..Ovulasyonla beraber Ağrı ve leke yaşayanlar var ben yaşamıyorum ama olabilir yani bugün kaçıncı günün ve kaç günde bir regl oluyorsun? Bir de senin testinin markası ne?
Benimdönem geçiş gibiTükrük testi yapan arkadaşlar bu sabah ne gördünüz ??
21.güne kadar günaşırıya devambabystart..
30-31 gunde oluyorum.bugun 16.günüm.telefondaki otomatik hesaplayıcı yarını gösteriyor.sence şansım var mı denemeye devam edeyim mi yani negatif cıksada
şimdiye kadar adetin 11.ve 15.gün ilişki oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?