Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Evet sanırım sağa sola oynatmak gerekiyor az önce netten yapılışını da izledim aynen heyecan Yaptım bakalım test gelsin ben de göremezsem sen başka marka spariş verirsin
Tamam canım ben de lady q videosu buldum başka marka videosu yok sanki

Arkadaşlar merhaba dün ova testim bittiği için yapamadım bir onceki gün silikti bu gün yaptım o da silik. Dun test yapamadigim için kaçırmis olabilir miyim çift cizgiyi.yoksa yarını bekleyelim mi.bu gün kasık agrim var dün yoktu bu kadar.

Eklentiler

• IMG_20160105_204159.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 42
Testi nasıl yapıyorsun anlatırmısın canım.tükürüğü sürüp kurutuyormusun?kaç dakika bekliyosun?detaylı anlatırsan sevinirim canım
Canım bu dün sürdüğüm ve yıkamayı unuttuğum tükürük. Normalde sabah ilk tükürük ile (köpüksüz) parmağıma sürüp onu da cama sürüyorum sonra kurumaya bırakıyorum, camın parlaklığından belli oluyor kuruduğu. Sonra tamamen gözümün önüne getirip merceği ayarlıyorum. Çok net görünüyor o zaman

Evet sanırım sağa sola oynatmak gerekiyor az önce netten yapılışını da izledim aynen heyecan Yaptım bakalım test gelsin ben de göremezsem sen başka marka spariş verirsin
Tuğbacım bonie family planning tükürük testinin ışığı sarımtrak öbürleri gibi yeşil değil.....

canım gün aşırı yapın

Tükrük testi yapan arkadaşlar bu sabah ne gördünüz ??
koca bir hiç :)
benim tükürüğümde bile iş yok arkadaş kendimden umidi kestim
canım benim bi sorum olacak biz dünü değerlendirdik ilişkiden sonra kahverengi lekeler geldi.yumurtalımda ağrıda oldu.acaba yumurta çatlaması olabilir mi?daha once hiç olmamıstı.veya iltihap falan sen ne dersin?

Ovulasyonla beraber Ağrı ve leke yaşayanlar var ben yaşamıyorum ama olabilir yani bugün kaçıncı günün ve kaç günde bir regl oluyorsun? Bir de senin testinin markası ne?

Ovulasyonla beraber Ağrı ve leke yaşayanlar var ben yaşamıyorum ama olabilir yani bugün kaçıncı günün ve kaç günde bir regl oluyorsun? Bir de senin testinin markası ne?
babystart..
30-31 gunde oluyorum.bugun 16.günüm.telefondaki otomatik hesaplayıcı yarını gösteriyor.sence şansım var mı denemeye devam edeyim mi yani negatif cıksada
şimdiye kadar adetin 11.ve 15.gün ilişki oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…