Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ah vesoncum ne cok kahrimi cektin bu sayfada da cekiyorsun cok cok tesekkur ederim sana.. İns bakalim sogan suyu cidden yumurtlamayi geruye cekti yarin atesimi yazarim size :)
Gerek yok tablon bende Kayıtlı her sabah bakıyorum:)))) inşallah SOĞAN kürü fayda eder ben de regl7 de başlayacağım regl bekliyorum

Hımm 7 gun oncesi demek bunu bilmiyordum tesekkurler.
Evet tuzu denedim olmadı. Kaya tuzu mu olmalıydı acep :-D şaka bi yana testte bi sorun yoktur inş ya

Bütün testler bozuk olabilir mi
Yok kızlar testin bozuk olması imkansız çünkü ben içini açıp söküp baktım tamamen iki tane mercek etkisi yapan camdan oluşuyor. Yani lam lamel arasına tükürüp kurutup mikroskopla incelemek gibi düşünün. Ama mesela dün yaptım tamamen noktacıktı. Yıkamadan kalmış bugün geldiğimde bir baktım dünküne her taraf eğrelti otu ve şu anda reglim

Cnm benim regl a doğru da östrojen artıyor.demekki iyice kurumasını beklemek gerek o zaman sabah tükürek akşam bakalım:)))

Geçmiş yıllarda kullananların yazdıkları nerde var canım bu topikte mi? Bende okusam ya nerde yanlış yapıyoruz acaba? ZehreNur sen tam ışığı ortalayıp mı bakıyorsun? Tek gözünle mi ikisiyle mi ? Bir de ne kadar mesafeden bakıyorsun?

Keşke gördüğümüz şeyi birbirimize foto atabilsek.ben aylar önce ateş topiğin eski Sayfalarını karıştırırken orda kullananların mesajlarını okumuştum hatta o zaman almaya niyetlendim ama biraz Pahalı geldi şimdi uygun fiyat bulunca spariş verdim henüz elime geçmedi merak ediyorum çok.cnm birazdan tekrar Mesajları karıştırırım bulursam sana bildiririm

canım zaten küçücük bse yakından bak tabiki bide ısığı tabiki ortala pek ayarlanmıyor zaten

Ayyy kızlar şaka gibi ama talimatları baştan aşağı tekrar okuyup yaptım ve ilk defa net olarak gördüm şekilleri! Eğrelti otunu net olarak gördüm şekilleri çözdüm. Mercek ayarını yapmıyormuşum ben. Gözüme tutarken çevirip iyi gördüğümüz noktayı ayarlamak lazımmış

Gerçekten mi gören biri çıktı sonunda

LeYLa_21 cnm sen de tekrar dene bakalım

Allah iyiliğini versin öyle zaten

Gerek yok tablon bende Kayıtlı her sabah bakıyorum:)))) inşallah SOĞAN kürü fayda eder ben de regl7 de başlayacağım regl bekliyorum
Canimsin yaa valla cok cok tesekkurler.. İns fayda gorecegine inaniyorum hamile kalmasam bile bu ay iltihaplari akittigina inaniyorum akintim eski rengine dondu

canım peki ilişki ne Zaman oldu bende dün yumurtladm heralde çünkü baya sulu akıntm var ilişkimizde akıntıda 2 gün önceydi tutarmı ki ZehreNur
İlişki 11. Gun oldu.otları 12. Gun gordum
Ay hadi inşaallah tutar canım ama bence bugunde denemelisin.
İlişki oldugu gun otları gordun mu peki hem tukuruk hem idrar mı yapıyodun yogunluktan unuttum valla kusura bakma
İş guc bide hergun su bi ton ovu yorumları okuyorum kafam dondu valla
Ha bu arada bi yorumda akıntı baslaması ovulasyonun yaklastıgı anlamına geliyor yazılmıstı. Yani yumurta catladıgı an kuruluk oluyormuş. O yuzden bugunu degerlendr

Mercegi cok az cevirip tek gozle bakıyorum cnm.hangi mesafeden net goruyosan oyle bakarsın sende

Cnm benim regl a doğru da östrojen artıyor.demekki iyice kurumasını beklemek gerek o zaman sabah tükürek akşam bakalım:)))
Ben sabah 8 de yapıyorum eve 1 de gelip tekrar yapıyorum. Sabahki sekil hiç bozulmadan degişmeden aynı kalıyor. Tekrar tukurdugumde noktalar cok cok az gorunuyor

Her ikisini de yapyorum ama çalıştığım için fırsat olmdı kuruluk varken ilişkimiz oldu ve 2 gün sonra baya sulu akıntm geldi hâlâ var ZehreNur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…