- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.001
Gerek yok tablon bende Kayıtlı her sabah bakıyorum:)))) inşallah SOĞAN kürü fayda eder ben de regl7 de başlayacağım regl bekliyorumAh vesoncum ne cok kahrimi cektin bu sayfada da cekiyorsun cok cok tesekkur ederim sana.. İns bakalim sogan suyu cidden yumurtlamayi geruye cekti yarin atesimi yazarim size :)
Hımm 7 gun oncesi demek bunu bilmiyordum tesekkurler.
Evet tuzu denedim olmadı. Kaya tuzu mu olmalıydı acep :-D şaka bi yana testte bi sorun yoktur inş ya
Yok kızlar testin bozuk olması imkansız çünkü ben içini açıp söküp baktım tamamen iki tane mercek etkisi yapan camdan oluşuyor. Yani lam lamel arasına tükürüp kurutup mikroskopla incelemek gibi düşünün. Ama mesela dün yaptım tamamen noktacıktı. Yıkamadan kalmış bugün geldiğimde bir baktım dünküne her taraf eğrelti otu ve şu anda reglimBütün testler bozuk olabilir mi
Cnm benim regl a doğru da östrojen artıyor.Yok kızlar testin bozuk olması imkansız çünkü ben içini açıp söküp baktım tamamen iki tane mercek etkisi yapan camdan oluşuyor. Yani lam lamel arasına tükürüp kurutup mikroskopla incelemek gibi düşünün. Ama mesela dün yaptım tamamen noktacıktı. Yıkamadan kalmış bugün geldiğimde bir baktım dünküne her taraf eğrelti otu ve şu anda reglim
Geçmiş yıllarda kullananların yazdıkları nerde var canım bu topikte mi? Bende okusam ya nerde yanlış yapıyoruz acaba?Ya niye görünmüyor ya gerçekten görülmüyor mu ki çok merak ettim çok geçmiş yıllarda kullanan arkadaşların mesajlarını okudum hep gördüklerini otların çoğaldığını falan yazmışlar .hatta yok şunu yedim otlar çoğaldı yok bunu yedim azaldı diye gördüklerini söylemiş espiri bile yapmışlar
Ben de regl dan sonra SOĞAN kürü yapacağım
Keşke gördüğümüz şeyi birbirimize foto atabilsek.ben aylar önce ateş topiğin eski Sayfalarını karıştırırken orda kullananların mesajlarını okumuştum hatta o zaman almaya niyetlendim ama biraz Pahalı geldi şimdi uygun fiyat bulunca spariş verdim henüz elime geçmedi merak ediyorum çok.cnm birazdan tekrar Mesajları karıştırırım bulursam sana bildiririmGeçmiş yıllarda kullananların yazdıkları nerde var canım bu topikte mi? Bende okusam ya nerde yanlış yapıyoruz acaba?ZehreNur sen tam ışığı ortalayıp mı bakıyorsun? Tek gözünle mi ikisiyle mi ? Bir de ne kadar mesafeden bakıyorsun?
Gerçekten mi gören biri çıktı sonundaAyyy kızlar şaka gibi ama talimatları baştan aşağı tekrar okuyup yaptım ve ilk defa net olarak gördüm şekilleri! Eğrelti otunu net olarak gördüm şekilleri çözdüm. Mercek ayarını yapmıyormuşum ben. Gözüme tutarken çevirip iyi gördüğümüz noktayı ayarlamak lazımmış
Ayyy kızlar şaka gibi ama talimatları baştan aşağı tekrar okuyup yaptım ve ilk defa net olarak gördüm şekilleri! Eğrelti otunu net olarak gördüm şekilleri çözdüm. Mercek ayarını yapmıyormuşum ben. Gözüme tutarken çevirip iyi gördüğümüz noktayı ayarlamak lazımmış
Allah iyiliğini versin öyle zatenAyyy kızlar şaka gibi ama talimatları baştan aşağı tekrar okuyup yaptım ve ilk defa net olarak gördüm şekilleri! Eğrelti otunu net olarak gördüm şekilleri çözdüm. Mercek ayarını yapmıyormuşum ben. Gözüme tutarken çevirip iyi gördüğümüz noktayı ayarlamak lazımmış
Avukatın yanında çalişyorumda yapamdm test fırsat yoktu
Canimsin yaa valla cok cok tesekkurler.. İns fayda gorecegine inaniyorum hamile kalmasam bile bu ay iltihaplari akittigina inaniyorum akintim eski rengine donduGerek yok tablon bende Kayıtlı her sabah bakıyorum:)))) inşallah SOĞAN kürü fayda eder ben de regl7 de başlayacağım regl bekliyorum
Sağol canım ne diyorsun tutarmı ki akıntıdan 2 gün önceydiHimm biliorm arkadsmda calisiordu bayagi yogun oluyor bazi zamanlar.. Firsat olmuyor.. Kolay gelsin canim..
İlişki 11. Gun oldu.otları 12. Gun gordumcanım peki ilişki ne Zaman oldu bende dün yumurtladm heralde çünkü baya sulu akıntm var ilişkimizde akıntıda 2 gün önceydi tutarmı kiZehreNur
Mercegi cok az cevirip tek gozle bakıyorum cnm.hangi mesafeden net goruyosan oyle bakarsın sendeGeçmiş yıllarda kullananların yazdıkları nerde var canım bu topikte mi? Bende okusam ya nerde yanlış yapıyoruz acaba?ZehreNur sen tam ışığı ortalayıp mı bakıyorsun? Tek gözünle mi ikisiyle mi ? Bir de ne kadar mesafeden bakıyorsun?
Çok iyi çıkmış babystart dmiTa ta taaammm resmini çektim vallaEki Görüntüle 1736326
Ayyyy SüpersinTa ta taaammm resmini çektim vallaEki Görüntüle 1736326
Ben sabah 8 de yapıyorum eve 1 de gelip tekrar yapıyorum. Sabahki sekil hiç bozulmadan degişmeden aynı kalıyor. Tekrar tukurdugumde noktalar cok cok az gorunuyorCnm benim regl a doğru da östrojen artıyor.demekki iyice kurumasını beklemek gerek o zaman sabah tükürek akşam bakalım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?