- 22 Ocak 2008
- 6.322
- 7.028
- 723
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.981
Hade bakalım sen tüpürde görekCnm ben de iyiyim Sağol.biz korunuyoruz bu ay gelecek ayda kürtaj oldum.tükrük testi elime geçmedi merakla bekliyorum.anlaşılan siz iyi tüküremiyorsunuz gelsin bir de ben tüküreyimşaka bir tarafa boş yere mi sipariş verdim acaba neden bu otları göremiyorsunuz ya hevesim Kırıldı
Hadi inşallah bol bol otlar Gör inşallah bu progesteron testi ovulasyondan 7 gün sonra yapılan bir test çünkü o zaman Vücutta pik yapıyor bu hormon.o güne kadar Çoktan otları görmen Lazım yani.bu test Vücutta östrojenin artışı ile meydana gelen tuzun etkisi imiş.tuz kuruyunca kristalleşiyor ve Eğrelti otu Görüntüsü veriyormuş.ovulasyon anında östrojen de artıyormuş.hiç tuz yalayıp denedin mi testi cnm bir arkadaşa söyledim o göremediHade bakalım sen tüpürde görek
Ben progestan testi yaptırmıstım 21 gunde dr yumurtan cok guzel catlamıs demişti
Bu ayda 21. Gune kdr çizgi gormeyi bekliyorum umutluyum hala
6 gune kalmaz pozitif haberleriyle glrm inş
Bu arada bugunu degerlendrcm ben ne olur ne olmaz
Aynısını dedim bende ama denedi arkadaşlar göremedi ben de hala deneyeceğimHadi inşallah bol bol otlar Gör inşallah bu progesteron testi ovulasyondan 7 gün sonra yapılan bir test çünkü o zaman Vücutta pik yapıyor bu hormon.o güne kadar Çoktan otları görmen Lazım yani.bu test Vücutta östrojenin artışı ile meydana gelen tuzun etkisi imiş.tuz kuruyunca kristalleşiyor ve Eğrelti otu Görüntüsü veriyormuş.ovulasyon anında östrojen de artıyormuş.hiç tuz yalayıp denedin mi testi cnm bir arkadaşa söyledim o göremedi
Ya niye görünmüyor ya gerçekten görülmüyor mu ki çok merak ettim çok geçmiş yıllarda kullanan arkadaşların mesajlarını okudum hep gördüklerini otların çoğaldığını falan yazmışlar .hatta yok şunu yedim otlar çoğaldı yok bunu yedim azaldı diye gördüklerini söylemiş espiri bile yapmışlarAynısını dedim bende ama denedi arkadaşlar göremedi ben de hala deneyeceğimsenin de gelsin de tükürük testini hep birlikte değerlendirelim ya. Benim de idrar testlerim yarın gelecek ama reglim yeni başladı zaten. Hatta hala tam çözülmedi ya peçeteye geliyor leke leke.
Yarın incir havuç kürüne başlıyorum.
Hımm 7 gun oncesi demek bunu bilmiyordum tesekkurler.Hadi inşallah bol bol otlar Gör inşallah bu progesteron testi ovulasyondan 7 gün sonra yapılan bir test çünkü o zaman Vücutta pik yapıyor bu hormon.o güne kadar Çoktan otları görmen Lazım yani.bu test Vücutta östrojenin artışı ile meydana gelen tuzun etkisi imiş.tuz kuruyunca kristalleşiyor ve Eğrelti otu Görüntüsü veriyormuş.ovulasyon anında östrojen de artıyormuş.hiç tuz yalayıp denedin mi testi cnm bir arkadaşa söyledim o göremedi
Bütün testler bozuk olabilir miHımm 7 gun oncesi demek bunu bilmiyordum tesekkurler.
Evet tuzu denedim olmadı. Kaya tuzu mu olmalıydı acep :-D şaka bi yana testte bi sorun yoktur inş ya
Degildir inşallah yaBütün testler bozuk olabilir mi
Degildir inşallah ya
Kıs bence biz tukuremiyoz bu merete
Bence gelecek ay daha tecrübeli olacaksın Dediğin gibi o geçiş dönemi değildi belki de.sonuçta her kadının östrojen miktarı farklıYa kızlar bence şu klavuzda dogurgan donem otların cok belirgin oldugu resim yuzde bilmem kac oranında buyulutup aktarılmıs olabilir
Suan adetin 15. Gunundeyim.otları 12. Gun gordum ama oyle resimde ki gibi cok degildi fakat egrelti otu gorunumleri aynıydı. Ben geciş donemi zannettim. Belkide o pozitifti bilemiyorum
Klavuzda otları gordukten 2-3 gun sonra ovu gercekleseblr yazıyo e bugun 3 gun gecti.dun hafif kasık agrım ve akıntım vardı bugunde akıntım var
Sanırım ben dun veya bugun yumurtladım suphelerim o yonde
Biraz uzun mu oldu ne
İliski 21. Gun sabah oldu bir de bugun yani 23. Gun oldu.. Spermler 36-72 saate kadar canli kalabiliyor insallah tutar tatlim o yuzdencanım peki ilişki ne Zaman oldu bende dün yumurtladm heralde çünkü baya sulu akıntm var ilişkimizde akıntıda 2 gün önceydi tutarmı ki
Avukatın yanında çalişyorumda yapamdm test fırsat yoktuHimmm anladim canim ne is yapiyorsun?
Zaten yumurta Eşit koyuluğunyakaladıktan yaklaşık 12-48 saat sonra çatlar bugünü kesin değerlendir dedim az önce baktım zaten değerlendirmişsin yarın Ateş'ten anlarsınSanki 22. Gun pizitif gibi ya bugun silik cikti cunku
Bugün çatlıyor bence yarın Ateş'ten anlarsın
valla haklısın aslında bizde 2 yıldır istiyoruz eşim ilaç kullandı sperm için düzeldi ama biz bilmeden 1yıl çouk yapmaya uğraştık resmen kafayı yedim ay karnım ay göğsüm miden belirtimi diye diye 2 yıl oldukızlar 3 başarısız gebelik ve 28 başarısız ay yaşamış biri olarak size nacizane tavsiyem belirtilere takılmayın hem de hiç takılmayın. çünkü adet belirtisi ile hamilelik belirtisi arasında hiçbir fark olmuyor ve hamilelik belirtileri aslında taaa 7. haftada ortaya çıkıyor. bhcg 10 bin üstüne çıkınca yani. öyle bir bulantım var galiba şeklinde değil nefes aldırmayacak şekilde bulantı oluyor.
Ah vesoncum ne cok kahrimi cektin bu sayfada da cekiyorsun cok cok tesekkur ederim sana.. İns bakalim sogan suyu cidden yumurtlamayi geruye cekti yarin atesimi yazarim size :)Bugün çatlıyor bence yarın Ateş'ten anlarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?