- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.081
Bu geçen haftaki sayılmıyorsa adetten 18 kasım ama sayılıyorsa 27 aralık adetlerimdüzensizŞartları zorlayın
Ah ya şansa bak bugün değilde yarın ayarlayabilirsek bakim5 gün yaşadığı da görülmüş ama o kadar dayanıklı sperm bize denk gelir mi ki riske atma
Allah Allah 18 Kasım olsa 49. Gün yumurtluyor olamazsın 27 Aralık olsa 10. Gün bugün bu kadar erken yumurtladığın oldu mu 25 günde adet falan görmen gerek bu durumda sen gebelik testi yaptın mı yakınlarda cnmBu geçen haftaki sayılmıyorsa adetten 18 kasım ama sayılıyorsa 27 aralık adetlerimdüzensiz
Ben korunuyorumkızlar herkes bat tarihini yazabilir mi merak ettim
benimki 21 ocak
Yok yapmdm tatlım ne kadar değişiğim dmi ben çıkamadım zaten işin işinden en erken 28 günde bir olmuştum ama genelde uzar adet dönemimAllah Allah 18 Kasım olsa 49. Gün yumurtluyor olamazsın 27 Aralık olsa 10. Gün bugün bu kadar erken yumurtladığın oldu mu 25 günde adet falan görmen gerek bu durumda sen gebelik testi yaptın mı yakınlarda cnm
Bu akşama yetişmez diyorum sen yarin diyorsun.Valla şartları zorla veya kalir bidaki aya.Hayırlısıcanım çalışıyoruz ikimizde ve her zaman fırsat olmuyor bugün değilde yarın olsa ??
Şu 27 Aralık'ta yaşadığın lekelenmeyi anlatır mısın cnm ne koyulukta ve kaç gün sürdüYok yapmdm tatlım ne kadar değişiğim dmi ben çıkamadım zaten işin işinden en erken 28 günde bir olmuştum ama genelde uzar adet dönemim
Tamam teşekkürler yine deBu akşama yetişmez diyorum sen yarin diyorsun.Valla şartları zorla veya kalir bidaki aya.Hayırlısı
Çok az ya önce açık kahverengi ve açık pembe geldi 2 gün 2 günde açık kahverengi ve açık kırmızı geldi ped bile koymdm sadece lavaboda peçeteye geldi 4 gün sürdüŞu 27 Aralık'ta yaşadığın lekelenmeyi anlatır mısın cnm ne koyulukta ve kaç gün sürdü
Kız böyle adet mi olur git hemen bir gebelik testi yapÇok az ya önce açık kahverengi ve açık pembe geldi 2 gün 2 günde açık kahverengi ve açık kırmızı geldi ped bile koymdm sadece lavaboda peçeteye geldi 4 gün sürdü
Korunsak biz de hamile kalırız :))ya millet tek ilişkide hamile kalıyor.korunsa yine kalıyor..biz vay efendim yumurta bugun mu catladı yarın mı catlıycak
Allah diledikten sonra her sekilde oluyor işte.Allah cabalarımızı bosa cıkarmasın.gecen ay hsg cekildim bide kızlar
bu ay o yuzden test almıstım ben..
Olur muki böyle bsey kız ama 18 kasımdan sonra ilişkimiz 7 aralıktaydıKız böyle adet mi olur git hemen bir gebelik testi yap
Evet çıkar git hemen test yapBi de yumurtlama testi bu koyulukta çıkar mıki gebe olsam
7 Aralık yani 21. Gün yumurtlama olmuş olabilirOlur muki böyle bsey kız ama 18 kasımdan sonra ilişkimiz 7 aralıktaydı
Çok heyecanlandım be ama ilk idrar olmicak yarın mı yapim bugün müEvet çıkar git hemen test yap
7 Aralık yani 21. Gün yumurtlama olmuş olabilir
Keşke böyle bse olsa YARABBİM DUY beni nasp et inşaallah ALLAHIMÇok heyecanlandım be ama ilk idrar olmicak yarın mı yapim bugün mü
Cnm en az iki saat wc ye gitme Sıvı alımını kes yap olsa çıkar çünkü adet tarihin çok geçmiş inşallah güzel haberler yazarsınKeşke böyle bse olsa YARABBİM DUY beni nasp et inşaallah ALLAHIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?