Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar herkes bat tarihini yazabilir mi merak ettim
benimki 21 ocak

Bu geçen haftaki sayılmıyorsa adetten 18 kasım ama sayılıyorsa 27 aralık adetlerimdüzensiz
Allah Allah 18 Kasım olsa 49. Gün yumurtluyor olamazsın 27 Aralık olsa 10. Gün bugün bu kadar erken yumurtladığın oldu mu 25 günde adet falan görmen gerek bu durumda sen gebelik testi yaptın mı yakınlarda cnm

Allah Allah 18 Kasım olsa 49. Gün yumurtluyor olamazsın 27 Aralık olsa 10. Gün bugün bu kadar erken yumurtladığın oldu mu 25 günde adet falan görmen gerek bu durumda sen gebelik testi yaptın mı yakınlarda cnm
Yok yapmdm tatlım ne kadar değişiğim dmi ben çıkamadım zaten işin işinden en erken 28 günde bir olmuştum ama genelde uzar adet dönemim

Yok yapmdm tatlım ne kadar değişiğim dmi ben çıkamadım zaten işin işinden en erken 28 günde bir olmuştum ama genelde uzar adet dönemim
Şu 27 Aralık'ta yaşadığın lekelenmeyi anlatır mısın cnm ne koyulukta ve kaç gün sürdü

Şu 27 Aralık'ta yaşadığın lekelenmeyi anlatır mısın cnm ne koyulukta ve kaç gün sürdü
Çok az ya önce açık kahverengi ve açık pembe geldi 2 gün 2 günde açık kahverengi ve açık kırmızı geldi ped bile koymdm sadece lavaboda peçeteye geldi 4 gün sürdü

ya millet tek ilişkide hamile kalıyor.korunsa yine kalıyor..biz vay efendim yumurta bugun mu catladı yarın mı catlıycak
Allah diledikten sonra her sekilde oluyor işte.Allah cabalarımızı bosa cıkarmasın.gecen ay hsg cekildim bide kızlar
bu ay o yuzden test almıstım ben..

Korunsak biz de hamile kalırız :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…