Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Tükrük testi yapan arkadaşlar bu sabah ne gördünüz ??
Ben bugün tam anlamıyla adet oldum iyice söküldü yani ve ovulasyon testinde hiç ot yoktu tamamen noktasal diyebileceğim bir görüntü vardı. Ateş ölçümüne de başladım bu sabah o da 36.1 di. İdrar testlerim de geldi az önce ama reglim bitsin geçiş dönemi başladığında yaparım idrar testlerini

Canım ya biryerde yanlışlık yapıyor olabilir misin? Ben de göremiyordum hem yanlış yere tükürüğü koyup hem de mercek ayarını yapmadığımı ve çok uzaktan baktığımı farkettim. İyice gözünün dibine kadar getirip baksan yine de hiçbişey göremiyor musun?

hadi hayırlısı ins Rabbim hepimize nasip etsin ins tez vakitte

Bende hsg çekildim geçen ay gerçekten ne kadar ortak nokta çıktı öyle inş n yakın Zaman'da birlikte hamile de kalırız sağlıkla kucağımıza da alırız

Valla bilmiyorum ben dün yazmıştm burya dün sbah çok bulantm vardı içten ama kusmdm gebelik gelmdi aklıma adetlerimdüzensbiz çünkü

Hımm otlar gitti ateş düştü hadi bakalım gelişmeleri yaz benim tükrük testim de geldi sonumda eve geçince ilk kez deneyeceğim

Benimde 19 ocak bat... Bi ark sosmustu... Yazdim bende:)

Arkadaşlar,
9'unda adet göreceğim. Laboquick Ovülasyon testini önermiş burada herkes. Acaba hangi web sitesi güvenilirdir bu konuda? Nereden alayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…