- 24 Şubat 2014
- 12.532
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.121
Ben bugün tam anlamıyla adet oldum iyice söküldü yani ve ovulasyon testinde hiç ot yoktu tamamen noktasal diyebileceğim bir görüntü vardı. Ateş ölçümüne de başladım bu sabah o da 36.1 di. İdrar testlerim de geldi az önce ama reglim bitsin geçiş dönemi başladığında yaparım idrar testleriniTükrük testi yapan arkadaşlar bu sabah ne gördünüz ??
Canım ya biryerde yanlışlık yapıyor olabilir misin? Ben de göremiyordum hem yanlış yere tükürüğü koyup hem de mercek ayarını yapmadığımı ve çok uzaktan baktığımı farkettim. İyice gözünün dibine kadar getirip baksan yine de hiçbişey göremiyor musun?koca bir hiç :)
benim tükürüğümde bile iş yok arkadaş kendimden umidi kestim
canım benim bi sorum olacak biz dünü değerlendirdik ilişkiden sonra kahverengi lekeler geldi.yumurtalımda ağrıda oldu.acaba yumurta çatlaması olabilir mi?daha once hiç olmamıstı.veya iltihap falan sen ne dersin?
Bu baya çift çizgi arkadaşım siz bugünü değerlendirinkızlar ilişkimiz 1 ocaktı dün silikti bugün böyle tutarmı
hadi hayırlısı ins Rabbim hepimize nasip etsin ins tez vakitteBen bugün tam anlamıyla adet oldum iyice söküldü yani ve ovulasyon testinde hiç ot yoktu tamamen noktasal diyebileceğim bir görüntü vardı. Ateş ölçümüne de başladım bu sabah o da 36.1 di. İdrar testlerim de geldi az önce ama reglim bitsin geçiş dönemi başladığında yaparım idrar testlerini
Bat hakkında hiçbir fikrim yok Can'ım pco dan dolayı ama sat 5 ocak yani dün.kızlar herkes bat tarihini yazabilir mi merak ettim
benimki 21 ocak
Kız ilişki için Zaman ayarlamak Nasıl bu kadar zor olabilir ne iş yapıyorsunuz da öyle yarım saat ayıramayacak kadarAh ya şansa bak bugün değilde yarın ayarlayabilirsek bakim
Bende hsg çekildim geçen ayya millet tek ilişkide hamile kalıyor.korunsa yine kalıyor..biz vay efendim yumurta bugun mu catladı yarın mı catlıycak
Allah diledikten sonra her sekilde oluyor işte.Allah cabalarımızı bosa cıkarmasın.gecen ay hsg cekildim bide kızlar
bu ay o yuzden test almıstım ben..
Tablo nerde nasıl görüyorsunuz?Cnm bugün de çalışma olsun bence 22 değil 23 gibi geldi bana hatta 24 bile olabilir cnm tabloya testin pozitif Çıktığı güne opk + gir hangi gün görelim
Valla bilmiyorum ben dün yazmıştm burya dün sbah çok bulantm vardı içten ama kusmdm gebelik gelmdi aklıma adetlerimdüzensbiz çünküKız ilişki için Zaman ayarlamak Nasıl bu kadar zor olabilir ne iş yapıyorsunuz da öyle yarım saat ayıramayacak kadarsen üstüne görmüş olmayasın? Nasıl test yapmazsın kız? Bulantı vs var mı bişeyin?
Test için yarın sbahı bekliyorumda bende merak ettmValla bilmiyorum ben dün yazmıştm burya dün sbah çok bulantm vardı içten ama kusmdm gebelik gelmdi aklıma adetlerimdüzensbiz çünkü
Demekki boğazdan değilmişsa
sagol canim ins biseyler vardır bu arada bugünde ates 37.1 çıktı
Hımm otlar gitti ateş düştü hadi bakalım gelişmeleri yaz benim tükrük testim de geldi sonumda eve geçince ilk kez deneyeceğimBen bugün tam anlamıyla adet oldum iyice söküldü yani ve ovulasyon testinde hiç ot yoktu tamamen noktasal diyebileceğim bir görüntü vardı. Ateş ölçümüne de başladım bu sabah o da 36.1 di. İdrar testlerim de geldi az önce ama reglim bitsin geçiş dönemi başladığında yaparım idrar testlerini
Ateş topiğin ilk sayfasında liste varTablo nerde nasıl görüyorsunuz?
Kız sen daha test yapmadın mı ben de seni merak etmiştimTest için yarın sbahı bekliyorumda bende merak ettm
Yapmdm tatlım çok yoğun burası habire misafir geldi ofise çok teşekkür ederim merak ettiğin için mutlaka haber verrimKız sen daha test yapmadın mı ben de seni merak etmiştim
Tmm cnm yapar yapmaz sonucu yaz inşallah güzel haberlerle gelYapmdm tatlım çok yoğun burası habire misafir geldi ofise çok teşekkür ederim merak ettiğin için mutlaka haber verrim
Tamam tatlım. İnşaallahTmm cnm yapar yapmaz sonucu yaz inşallah güzel haberlerle gel
Ona baktım da canım sizinkiler nerde onu merak ettim sizinkiler de mi orda yazıyor?Ateş topiğin ilk sayfasında liste var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?