Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cnm en az iki saat wc ye gitme Sıvı alımını kes yap olsa çıkar çünkü adet tarihin çok geçmiş inşallah güzel haberler yazarsın
İnşaallah canım benim inşaallah dua edin bana. Bakalım olmazsada pes etmek yok tabiki ama inşaallah vardır

slm kizlar benim yumurtlama dönemim geçti dr kontrolundeydim 25.gunumdeyim ovulasyon testi yaptm ve boyle cikti niye boyle anlamadim bisey

Eklentiler

• 20160106_124424.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 73
vallahi haklısın yaa bnm çevremde de var öyle beklenmedik hamileli nasıl bir duygu aaba biz bekliyoruzda olmuyo
slm kizlar benim yumurtlama dönemim geçti dr kontrolundeydim 25.gunumdeyim ovulasyon testi yaptm ve boyle cikti niye boyle anlamadim bisey
dr hangi gün çatladı dedi merak ettim

vallahi haklısın yaa bnm çevremde de var öyle beklenmedik hamileli nasıl bir duygu aaba biz bekliyoruzda olmuyo

dr hangi gün çatladı dedi merak ettim
ya bende pko var serephone verdi dr biri 12.gun diğeri 18.gun ve 25 mm bi daha var o catlamamis dedi ben 21.güne kadar test yaptım iyice siliklesmisti ve bugün bir yapayim dedim böyle çıktı anlamadim gitti Allah yardımcımız olsun ne zormusssss ya

Ovulasyon testini bazen gebelik testi olarak kullananlar oluyor ama bence biraz kafa karıştırıyor.vakti gelince gebelik testi yap.yaptığın testi gördüm yeterli koyulukta değil eğer koyuluk günden güne artarsa gebelikten şüphelenenilirsin.ama dediğim gibi en iyisi gebelik testi.

Bir de pko lularda ovulasyon testi hep böyle çıkıyor sen vaktinde gebelik testi yap

sa
sagol canim ins biseyler vardır bu arada bugünde ates 37.1 çıktı

hmm anladım ama dediklerine göre ilaçlardan dolayıda pozi çıkabiliyomuş bikaç yazıda öyle okumjuştum ama sen yinede değerlendir bnçe kaçırma yani böyle devam edersede gebelik testi yap çnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…