- 8 Mart 2015
- 25.387
- 29.837
- 798
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.101
Pco yoktur inşallahKeşke böyle bse olsa YARABBİM DUY beni nasp et inşaallah ALLAHIM
İnşaallah canım benim inşaallah dua edin bana. Bakalım olmazsada pes etmek yok tabiki ama inşaallah vardırCnm en az iki saat wc ye gitme Sıvı alımını kes yap olsa çıkar çünkü adet tarihin çok geçmiş inşallah güzel haberler yazarsın
Inşallah Tabiki olumsuz sonuçta pes etmek yokİnşaallah canım benim inşaallah dua edin bana. Bakalım olmazsada pes etmek yok tabiki ama inşaallah vardır
Aynen tatlımInşallah Tabiki olumsuz sonuçta pes etmek yok
Kimisinde çıkıyor.Bi de yumurtlama testi bu koyulukta çıkar mıki gebe olsam
Cnm bugün de çalışma olsun bence 22 değil 23 gibi geldi bana hatta 24 bile olabilir cnm tabloya testin pozitif Çıktığı güne opk + gir hangi gün görelimVeson evet siliklesti... Sanirim 22 de yumurtladim bugun 24. Gun neyse 21 ve 23 degerlendirildi
Tamm canimCnm bugün de çalışma olsun bence 22 değil 23 gibi geldi bana hatta 24 bile olabilir cnm tabloya testin pozitif Çıktığı güne opk + gir hangi gün görelim
Eki Görüntüle 1736784 bugun ve yarını degerlendirmelisin sanırım pozitif bene bu
vallahi haklısın yaa bnm çevremde de var öyle beklenmedik hamileli nasıl bir duygu aaba biz bekliyoruzda olmuyoya millet tek ilişkide hamile kalıyor.korunsa yine kalıyor..biz vay efendim yumurta bugun mu catladı yarın mı catlıycak
Allah diledikten sonra her sekilde oluyor işte.Allah cabalarımızı bosa cıkarmasın.gecen ay hsg cekildim bide kızlar
bu ay o yuzden test almıstım ben..
dr hangi gün çatladı dedi merak ettimslm kizlar benim yumurtlama dönemim geçti dr kontrolundeydim 25.gunumdeyim ovulasyon testi yaptm ve boyle cikti niye boyle anlamadim bisey
ya bende pko var serephone verdi dr biri 12.gun diğeri 18.gun ve 25 mm bi daha var o catlamamis dedi ben 21.güne kadar test yaptım iyice siliklesmisti ve bugün bir yapayim dedim böyle çıktı anlamadim gitti Allah yardımcımız olsun ne zormusssss yavallahi haklısın yaa bnm çevremde de var öyle beklenmedik hamileli nasıl bir duygu aaba biz bekliyoruzda olmuyo
dr hangi gün çatladı dedi merak ettim
Ovulasyon testini bazen gebelik testi olarak kullananlar oluyor ama bence biraz kafa karıştırıyor.vakti gelince gebelik testi yap.yaptığın testi gördüm yeterli koyulukta değil eğer koyuluk günden güne artarsa gebelikten şüphelenenilirsin.ama dediğim gibi en iyisi gebelik testi.ya bende pko var serephone verdi dr biri 12.gun diğeri 18.gun ve 25 mm bi daha var o catlamamis dedi ben 21.güne kadar test yaptım iyice siliklesmisti ve bugün bir yapayim dedim böyle çıktı anlamadim gitti Allah yardımcımız olsun ne zormusssss ya
Bir de pko lularda ovulasyon testi hep böyle çıkıyor sen vaktinde gebelik testi yapya bende pko var serephone verdi dr biri 12.gun diğeri 18.gun ve 25 mm bi daha var o catlamamis dedi ben 21.güne kadar test yaptım iyice siliklesmisti ve bugün bir yapayim dedim böyle çıktı anlamadim gitti Allah yardımcımız olsun ne zormusssss ya
sagol canim ins biseyler vardır bu arada bugünde ates 37.1 çıktıOvulasyon testini bazen gebelik testi olarak kullananlar oluyor ama bence biraz kafa karıştırıyor.vakti gelince gebelik testi yap.yaptığın testi gördüm yeterli koyulukta değil eğer koyuluk günden güne artarsa gebelikten şüphelenenilirsin.ama dediğim gibi en iyisi gebelik testi.
tmm canim ahhhhhh bu pkoooo ahhhhhBir de pko lularda ovulasyon testi hep böyle çıkıyor sen vaktinde gebelik testi yap
hmm anladım ama dediklerine göre ilaçlardan dolayıda pozi çıkabiliyomuş bikaç yazıda öyle okumjuştum ama sen yinede değerlendir bnçe kaçırma yani böyle devam edersede gebelik testi yap çnmya bende pko var serephone verdi dr biri 12.gun diğeri 18.gun ve 25 mm bi daha var o catlamamis dedi ben 21.güne kadar test yaptım iyice siliklesmisti ve bugün bir yapayim dedim böyle çıktı anlamadim gitti Allah yardımcımız olsun ne zormusssss ya
teşekkürler canim oyle yapayimhmm anladım ama dediklerine göre ilaçlardan dolayıda pozi çıkabiliyomuş bikaç yazıda öyle okumjuştum ama sen yinede değerlendir bnçe kaçırma yani böyle devam edersede gebelik testi yap çnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?