Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Tükrük testi kullanan arkadaşlar test elime geçti yeme içmeye dikkat etmeden az önce testi denedim adetime birkaç gün var bu Yüzden de östrojen artmış ve o yüzden de ot çok olabilir bilmiyorum ama otları gördüm foto çekmeye çalıştım net çekemedim ama bakın otlar orda

Arkadaşlar,
9'unda adet göreceğim. Laboquick Ovülasyon testini önermiş burada herkes. Acaba hangi web sitesi güvenilirdir bu konuda? Nereden alayım?
çnm bn gitti gidiyor dan aldım 30 adt ovulasyon 5 adt gebelik testi vardı 30 tl ye almiştim 2 ay gidiyo yani

yarın sabah ilk tükürükle de yaparsın bir belki yediğinden de etkişenmiş olabilir.
Benim bugün tamamen ortadan kaybolmuştu otlar.
Fertily friend ı de ben beceremedim canım çok uğraştırıyor. Çıkan tabloları da anlamadım. Google playda Türkçe uygulama var adet günlüğü diye onu indirdim ben en kullanışlısı o geldi. Benim sürece daha çok var gerçi daha reglin ikinci günündeyim

Eğer indirirsen sana seve seve yardımcı olabilirim Ateş'e göre ovulasyonu yakalamada çok yardımcı bir sistem adet günlüğü duymuştum ama oraya ateş giremiyorsun sanırım.alışana kadar tükrük testini bol bol Yaparım görüntüyü biraz zor yakaladım Bayağı uğraştırdı zamanla alışırım umarım

Çok karışık geldi ama Can'ım ya indirdim de girişi bile yapamadım doğru düzgün adet günlüğünde de var Ateş yeri. Ama sanırım sizdeki gibi link atıp bakma olayı yok.
Bence de bakmaya alışsan adet sonrası daha rahat takip edersin, malum ben aylar önce aldım ama beceremeyince kaldırıp bir kenara atmıştım
Sen ilk denemede resmini bile çektin daha ne olsun

Seninki kadar net olmasada otlar gözüküyor:)) tablonun fotosunu ilerki Günler'de yollarsan hep beraber yorumlarız.ff i yüklemek istersen yine dediğim gibi yardım istersen yardımcı olurum ateş topiğin ilk sayfasında yapılacaklar var sen ff i yükle bilgileri nasıl gireceğin konusunda yardımcı olurum

Arkadaşlar bu sabah ki testim 7 saat sonra yeniden yaptım.bu kez silik çıktı. Yumurta çatlamış mıdır.bu kaDar kısa surede mi siliklesiyor.normal mi

Eklentiler

• IMG_20160106_105654.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 53
canım nasıl anlamdın ya

[E="NEDMPS, post: 44487546, member: 718883"]12-24 saat dayanması lazım[/QUOTE]

Cift çizginin mi dayanması lazım cnm o kadar süre

Arkadaşlar bu sabah ki testim 7 saat sonra yeniden yaptım.bu kez silik çıktı. Yumurta çatlamış mıdır.bu kaDar kısa surede mi siliklesiyor.normal mi
Evet cnm benimde öyle oldu hemen akşamı degerlendirdim ve hamile kaldım çok şükür.Degerlendirirken 1 saat kalkma

[E="NEDMPS, post: 44487546, member: 718883"]12-24 saat dayanması lazım

Cift çizginin mi dayanması lazım cnm o kadar süre[/QUOTE]
Canım siliklesmeye başladığı vakit çatlamış demek.Catladiktan sonra 6 24 saat içerisinde en geç degerlendirmen gerek

canım peki benim geçen hafta yaşadığım az kanama gebelikten bska ara kanama falan mdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…