- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.201
Kullanmamanı tavsiye ederim kafa karışıklığına neden oluyor vaktini bekle ve gebelik testi yapKızlar catlicam meraktan adete bir hafta var ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı ikinci silikti ovulasyon testini hamilelik için kullanilir mi bilgisi olan var mi
Yaptım tatlım çıkmdı bse ve şaşırmdmmTest yaptın mı
görmdm tatlım kusura bakma silikleşmesi bsladıysa dmek ki yumurtladınNedmps bisi sordm gormedin sanirim:) sikiklesme bayagi belirgn bir siliklesme mi oldu testinde yoksa koyuluga gore hafif kendini belli eden bir siliklesme miydi??
Hımm neden o kadar geciktin ya inşallah herşey yolundadırYaptım tatlım çıkmdı bse ve şaşırmdmm
Test sonucuna göre tekrar konuşuruz cnmValla bilmiyorum tatlım benim bi kez daha böyle olmuştu sağlık olsun ya acaba bugün ilişki için şansım var mı nette yumurtlamdan bir gün sonra daha iyi tutar yazyor ama bilemdm yumurtlama testini de birazdan yaparım
Tamam tatlım birazdan yaparım ve atarım burayaTest sonucuna göre tekrar konuşuruz cnm
Çok araştırdm faydalı gerçekten çok faydasını gören var ama denmdmBu ay da tutmazsa havuc ve incir kürünu yapacagim. Ama umarim gerek kalmaz.. Bu arada hic deneyen var mi bu kuru
Tamam canim insallah bu ay tutar diyerek.. Duami ediyorum tabiki hayirlisiyla insallah. Ama yok bu ay da tutmazsa incir havuc yapcam. Bu ay 4. Ayim cocuk dusundugumuz.Çok araştırdm faydalı gerçekten çok faydasını gören var ama denmdm
Erkenmdaha kürler için tutar inşaallah canımTamam canim insallah bu ay tutar diyerek.. Duami ediyorum tabiki hayirlisiyla insallah. Ama yok bu ay da tutmazsa incir havuc yapcam. Bu ay 4. Ayim cocuk dusundugumuz.
İlişki ve adet tarihin ne Zaman tatlımKızlar sabah tuvaletten sonra 1 damlacık kadar çok açık kırmızılık gördüm acaba yerleşme kanaması dedikleri olabilirmi
İlişki ve adet tarihin ne Zaman tatlım
Valla benim ovulasyon sizden biraz farklı sat 24.12 ovulasyon 02.01 yani 10. gün yumurtlama oldu
Sogan suyu yaptim bu ay :)Erkenmdaha kürler için tutar inşaallah canım
Kız maşallah çok hızlı koşma dur erken daha :):)Sogan suyu yaptim bu ay :)
Erken yumurtlamışsın valla yerleşme kanaması adetten önce sonra ve adet zamanı olabilirmis bat ne zaman
Adetim 35-38 gunde bir olunca yillardiiir bir telas aliyor acaba? diye,:) ama bebek dusunmeden once doktora gittim her seyin gayet normal dedi 3 aydir ovulasyon ates olcumu ile tutturamadik artik hayirli zamani bekliyoruz :)Kız maşallah çok hızlı koşma dur erken daha :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?