Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar catlicam meraktan adete bir hafta var ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı ikinci silikti ovulasyon testini hamilelik için kullanilir mi bilgisi olan var mi

Kızlar catlicam meraktan adete bir hafta var ovulasyon testi yaptım iki çizgi çıktı ikinci silikti ovulasyon testini hamilelik için kullanilir mi bilgisi olan var mi
Kullanmamanı tavsiye ederim kafa karışıklığına neden oluyor vaktini bekle ve gebelik testi yap

Valla bilmiyorum tatlım benim bi kez daha böyle olmuştu sağlık olsun ya acaba bugün ilişki için şansım var mı nette yumurtlamdan bir gün sonra daha iyi tutar yazyor ama bilemdm yumurtlama testini de birazdan yaparım

Test sonucuna göre tekrar konuşuruz cnm

Kızlar sabah tuvaletten sonra 1 damlacık kadar çok açık kırmızılık gördüm acaba yerleşme kanaması dedikleri olabilirmi

Kız maşallah çok hızlı koşma dur erken daha :):)
Adetim 35-38 gunde bir olunca yillardiiir bir telas aliyor acaba? diye,:) ama bebek dusunmeden once doktora gittim her seyin gayet normal dedi 3 aydir ovulasyon ates olcumu ile tutturamadik artik hayirli zamani bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…