- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.181
amin sanada hayirli bir evlat nasip etsin Rabbim ins canim öyle yapiyorum çorba falan ama yemiyor iştah gitti iyiceAllah bağışlasın canım atlatırsınız atlatırsınız büyük lokmalar yedirmeye çalış çorba yap içir
ins canim nasip eder fazla bekletmedenAh bizimd bi oğlışumuz olsa sonra da kızımız :):) sağlıklı bebslerimiz olsun inşaallah
Amin tatlım inşaallah. Sıcak süt falan sever mi içirsenins canim nasip eder fazla bekletmeden
sever canim iciririm çok sagol düşündüğün icinAmin tatlım inşaallah. Sıcak süt falan sever mi içirsen
Rica ederim tatlım inşaallah işe yarar çok geçmiş olsunsever canim iciririm çok sagol düşündüğün icin
cooooookkkkk sagolll sabah güzel haberler verirsin insRica ederim tatlım inşaallah işe yarar çok geçmiş olsun
Aminn canımm inşaallahcooooookkkkk sagolll sabah güzel haberler verirsin ins
Bu sayılmaz tatlımBakin :)
Anlamadim canim sabah yanima bi tane aldim evde degil disarda yaptim bir de sivi alimina tam dikkat edemedim :)Bu sayılmaz tatlım
Hâlâ silik
Az,hafifte olsa siliklesmeye başladıysa catlama olmuş demektirSabirin belirgin bir siliklesme mi oluyor yoksa azda olsa bir siliklesmeden mi bahsediyorsunuz??
Yok cnm hem video izledim hem klavuza bktm. İyice yakından bakıyorum diğer turlu hiç gorunmuyo zaten.zaten 12. Gun otları gordum ama azdı bende geciş donemi zannettim artacak diye beklerken hepten gitti. Şimdi baloncuklar var sadeceCanım ya biryerde yanlışlık yapıyor olabilir misin? Ben de göremiyordum hem yanlış yere tükürüğü koyup hem de mercek ayarını yapmadığımı ve çok uzaktan baktığımı farkettim. İyice gözünün dibine kadar getirip baksan yine de hiçbişey göremiyor musun?
Dün bir ara ben otları gördüm bir daha görmedim regl a birkaç günüm var nette testle ilgili Detaylı bilgi vardı orda otlar görünüp ertesi gün kaybolunca anlık östrojen artışı olmuştur yazıyor.sanırım bana öyle birşey oldu ama tuz yaladım yine göremedim otları beceremiyor muyum ya??? Hiç görmesem diyeceğim alet bozuk ama bir kez gördüm.Yok cnm hem video izledim hem klavuza bktm. İyice yakından bakıyorum diğer turlu hiç gorunmuyo zaten.zaten 12. Gun otları gordum ama azdı bende geciş donemi zannettim artacak diye beklerken hepten gitti. Şimdi baloncuklar var sadece
Test yaptın mıAmin tatlım inşaallah. Sıcak süt falan sever mi içirsen
Ateş yükselişte ama henüz yeterli değil bugün de çalışma olsunO zaman yapmaya devam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?