- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.161
Cnm kanama bile yaşamamışsın ki sadece peçeteye silince kahverengi pembe leke gelmiş öyle dedin yanlış hatırlamıyorsam ara kanama diyebilmek için kanama olmalıcanım peki benim geçen hafta yaşadığım az kanama gebelikten bska ara kanama falan mdır
Yok valla kanama değil lavaboda gelmişti bi tek ama 4 gün sürdü o yüzden sordumCnm kanama bile yaşamamışsın ki sadece peçeteye silince kahverengi pembe leke gelmiş öyle dedin yanlış hatırlamıyorsam ara kanama diyebilmek için kanama olmalı
Testin var mı yarın sabah yapmak içinYok valla kanama değil lavaboda gelmişti bi tek ama 4 gün sürdü o yüzden sordum
Var canımTestin var mı yarın sabah yapmak için
Yapar yapmaz yaz sabah bakacağımVar canım
Tamamtatlmdua et bi mucize olsun :):)Yapar yapmaz yaz sabah bakacağım
İnşallah mucizen seninle birliktedir.duam seninleTamamtatlmdua et bi mucize olsun :):)
ins canim çift çizgi çıkar hayırlısı olsunTamamtatlmdua et bi mucize olsun :):)
İnşaallah canımm Aminn. Çok teşekkürler :):)İnşallah mucizen seninle birliktedir.duam seninle
İnşaallah canımm Aminn. Aminn. Nerelerdesin senins canim çift çizgi çıkar hayırlısı olsun
Yumurta bu sürelere kadar dayanır ama testi bilmiyorumtatlım testte silikleşmesi normal heralde[/QUOTE]Cift çizginin mi dayanması lazım cnm o kadar süre
burdayım canim benim internet pek olmuyo bide oğlan hasta biraz okudum yazdıklarını belki üstüne gormussundur canim yarin çift çizgi gör insİnşaallah canımm Aminn. Aminn. Nerelerdesin sen
Evet cnm benimde öyle oldu hemen akşamı degerlendirdim ve hamile kaldım çok şükür.Degerlendirirken 1 saat kalkma
İnşaallah canım nasp eder inşaallah Allahım yeterki sağlıklı bi bendimiz olsun üstüne görsemde bse olmaz. Çok geçmiş olsun nesi varburdayım canim benim internet pek olmuyo bide oğlan hasta biraz okudum yazdıklarını belki üstüne gormussundur canim yarin çift çizgi gör ins
amin canim ins oksuruk bademcikler sis halsiz ins atlatirizİnşaallah canım nasp eder inşaallah Allahım yeterki sağlıklı bi bendimiz olsun üstüne görsemde bse olmaz. Çok geçmiş olsun nesi var
Allah bağışlasın canım atlatırsınız atlatırsınız büyük lokmalar yedirmeye çalış çorba yap içiramin canim ins oksuruk bademcikler sis halsiz ins atlatiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?