- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #46.481
yumurta olunca çift çizgi oluyor çatlayınca siliklesiyor ama test yapmadan 3 saat önce sıvı alımını bırakman lazımBu ovulasyon testleri gerçekten güvenilir mi bi ay denedim hep çift çizgi oldu hiç teke düşmedi yumurtlama olduktan sonra tek çizgi mi çıkması gerekiyor yoksa o çizgi sabit kalıyormu?
O şekilde yaptım bende hatta o ay hep çift çizgi çıkıyorsa gebelik vardır diye okumuştum ümitlenmiştim :) Gitti gidiyordan 50 tane aldım yarın başlıycam adet olana kadar hergün yapıcam bakalım ne olucak :)yumurta olunca çift çizgi oluyor çatlayınca siliklesiyor ama test yapmadan 3 saat önce sıvı alımını bırakman lazım
O şekilde yaptım bende hatta o ay hep çift çizgi çıkıyorsa gebelik vardır diye okumuştum ümitlenmiştim :) Gitti gidiyordan 50 tane aldım yarın başlıycam adet olana kadar hergün yapıcam bakalım ne olucak :)
Canım çift cizgi hep var ama T çizgisi silik Olur daima.Yumurta çatlama vakti geldiğinde T çizgisi ya C cizgisiyle ayni koyulukta olur veya ondan daha koyu olur.Bu ovulasyon testleri gerçekten güvenilir mi bi ay denedim hep çift çizgi oldu hiç teke düşmedi yumurtlama olduktan sonra tek çizgi mi çıkması gerekiyor yoksa o çizgi sabit kalıyormu?
Peki bu bebek için şans mı canımTestte belli olur.Bi arkadasinda öyle olmuştu birer hafta arayla yumurtalari çatladı...
Anladım canım ona dikkat etmedim bak yarın başlıycam bakalım ne olcak.Canım çift cizgi hep var ama T çizgisi silik Olur daima.Yumurta çatlama vakti geldiğinde T çizgisi ya C cizgisiyle ayni koyulukta olur veya ondan daha koyu olur.
İki Yumurtanin aynı ay catlamasi demek ikiside tutarsa ikiz gebelik şansı artar.Tabi ikisinden sadece biride tutabilirPeki bu bebek için şans mı canım
Kaç günde bir adet oluyosun canım sen :)bende ordan aldım 17.gün gördüm çift çizgiyi adetten sonra hemen başladım bende :)
Yarın bi test yapim bakimdua et canımİki Yumurtanin aynı ay catlamasi demek ikiside tutarsa ikiz gebelik şansı artar.Tabi ikisinden sadece biride tutabilir
canım bazılarında koyulaşmanın olduğu günü değerlendirmek gerekiyor, benim ki öyle tam koyu olduğu zaman 10 saat içinde ve koyulaşmanın bir önceki günü değerlendirdim ve iki kere hamile kaldım , doğrusu kimyasal gebelikti ama döllenme gerçekleşmişti , inşallah bu ay tutar eğer tutmazsa gelecek dönem koyu günü ve öncesini değerlendirBenimde bugun ovulasyon tamamen siliklesti ben bugunude degerlendiricem insaallah... Ama yumurtladgm gun cift cizgi koyu oldugu gunden beri gogus agrim var... Sizlerin de yumurtlama zamani gogus agrisi bole acimasi sizlamasi vs gbi seyler oluyor mu?
merhaba canım bende de pıhtılaşma sorunu var , öncelikle hamileliği en erken kan testi ile anlarsın onu da acile giderek yaptırabilirsin durmunu anlatınca anlayışla yaklaşıyorlar ve hemen testi yapıyorlar , ben hep öyle yapıyorum , limon iyi bir kan sulandırıcıdır , bir yemek kaşığı limonu yarım bardak suya ekle , her gün iç , ayrıca hematoloji uzmanına da görünmek gerekiyor , ben gittim ve hemen coraspirine başlattı , zaten hamile olduğumuzu anlayınca iğne olmamız gerekiyor ne kadar erken öğrensek o kadar iyi ama stres yapma tatlım selamlar sevgilerO kadar bekleyemem canim iğne kullanmam lazim onun için ne kadar erken öğrenirsem o kadar iyi benim için
Allah şifa versin canım , bende de pıhtılaşma var , hematoloji uzmanına gitmen iyi olur , birde pıhtılaşma testini nerde yaptırdın? özelde mi? çünkü araştırma hastanesinde 6 basamağa kadar bakılıyor ama özelde 12 basamağa kadar bakılııyorTatlim malesef 8+6 da dusuk yaptim pihtilasma cikti simdi yeniden deniyorum..Allah herkese saglikli bebisler versin
bu tabloyu anlatırmısın , yukarıdaki hamile birine mi ait sana mı? küçük tablo kimin?kızlaarrr sizeee vücut ısısı tablomu gönderiyorumm..şimdi yumurtlama olmuşmu olmamış. hangi gün olmuşsa. ve benim adet sürem tam tamıına 7 gün sürüyor bunuda belirtimm. yorumlarınızı bekliyorumm... hiçç öylee aşırı inişli bi tablo görüntüsü yok bende sankiEki Görüntüle 1742137 Eki Görüntüle 1742137
Cnm ben devlette yaptirdim tekrarlayan dusukler diyince arastirildi.orda 2 heterozigit 1 hemozigot cikti ve aspirin kullaniyorum duzenli.Allah şifa versin canım , bende de pıhtılaşma var , hematoloji uzmanına gitmen iyi olur , birde pıhtılaşma testini nerde yaptırdın? özelde mi? çünkü araştırma hastanesinde 6 basamağa kadar bakılıyor ama özelde 12 basamağa kadar bakılııyor
geçmiş olsun diyeceğim ama geçmiyor :) benim araştırma hastanesinde yaptırdığımda tam net çıkmamıştı ama özelde yaptırınca durum daha netleşti 2 homozigot ve ace dd mutasyonum var :)) kimyasal gebelikler yaşadım yeni aspirine başladım , inşallah sağlıklı hamilelikler geçiririzCnm ben devlette yaptirdim tekrarlayan dusukler diyince arastirildi.orda 2 heterozigit 1 hemozigot cikti ve aspirin kullaniyorum duzenli.
yanlıslıkla hem kucuk gönderdim hem buyuk halını. iki tabloda aynı ve bana ait canımbu tabloyu anlatırmısın , yukarıdaki hamile birine mi ait sana mı? küçük tablo kimin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?