• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İyi akşamlar 10 dakika önce test yaptım sizce olmuşmu t dahamı koyu açık renk olan dün akşam ki koyu olan bugğn akşam ki acil lütfen

Eklentiler

• IMG_7899.webp
    IMG_7899.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG_7871.webp
    IMG_7871.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 114
Kızlar az önce yaptım resim altta. Silikte değil koyuda değil . Bitmiş olması için tek çizgi olmalıydı. Bu ne şimdi bilen varmı.

Eklentiler

• IMG_7903.webp
    IMG_7903.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 111
Kızlar az önce yaptım resim altta. Silikte değil koyuda değil . Bitmiş olması için tek çizgi olmalıydı. Bu ne şimdi bilen varmı.
Yok cnm yavaş yavaş gitti benim çizgi zaten bu hormon vücut ta hep olduğu için o çizgi tamamam yok olmuyor ben yumurtlamadan 5 gün sonra yaptım yine çizgi vardı ama sen test varsa elinde 2 gün daha yap

Yok cnm yavaş yavaş gitti benim çizgi zaten bu hormon vücut ta hep olduğu için o çizgi tamamam yok olmuyor ben yumurtlamadan 5 gün sonra yaptım yine çizgi vardı ama sen test varsa elinde 2 gün daha yap

var canım çok sağol akşam tekrar yapıcam yarında sabah akşam yapıcam. yeter bence sonra bekleyeceğim gerisiallah kalmış

Kızlar merhabaa ben bat zaamnında regl oldum fakat kahverengi şeklinde çok az pembemsi oldu ve 4 günde tamamen bitti bugün ovülasyon yaptım sabah 10 ve akşam 4 te aşağıdaki gibi çıktı yumurtluyor olmam imkansız çünkü adetlerim düzenlidir 30-35 arası olurum hep ve 7 gün sürerdi adetlerim. Bu kadar koyu çıkması normal mi sizce

Eklentiler

• IMG_1127.webp
    IMG_1127.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 97
  • IMG_1128.webp
    IMG_1128.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar merhabaa ben bat zaamnında regl oldum fakat kahverengi şeklinde çok az pembemsi oldu ve 4 günde tamamen bitti bugün ovülasyon yaptım sabah 10 ve akşam 4 te aşağıdaki gibi çıktı yumurtluyor olmam imkansız çünkü adetlerim düzenlidir 30-35 arası olurum hep ve 7 gün sürerdi adetlerim. Bu kadar koyu çıkması normal mi sizce

İkincisi koyu bence gebelik testi yap buralardan okuduguma Gore gebelik varda köyü çıkıyor diyenler Var

İkincisi koyu bence gebelik testi yap buralardan okuduguma Gore gebelik varda köyü çıkıyor diyenler Var
Gebelikte yaptım birşey görünmedi ama testte problemlimidir nedir çizgi tam ortada çıktı üstte gebelik alttaki ovülasyon testi sonucum . Miratech marka aldım üzerinde hcg diye yazı bile yazmıyor

Eklentiler

• IMG_1129.webp
    IMG_1129.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 141
Tatlım seni üzmek istemem yok gibi geldi bana çünkü gebelik testinde çıkmamis benim daha önce 4 gün kala bile çıkmıştı bende bu ay senin gibiyim yarin olmam lazım ovusalyonda seninkinden biraz daha silik bugün gebelik testleri yaptım negatif yine bi tıranvayla atlattım bugun ama aklında kalcagina sağlık ocağına git bi test yaptir derim bahar mevsimlerin oluyor geç gelme az gelme falan tabi inşallah bebis vardır

Tatlım seni üzmek istemem yok gibi geldi bana çünkü gebelik testinde çıkmamis benim daha önce 4 gün kala bile çıkmıştı bende bu ay senin gibiyim yarin olmam lazım ovusalyonda seninkinden biraz daha silik bugün gebelik testleri yaptım negatif yine bi tıranvayla atlattım bugun ama aklında kalcagina sağlık ocağına git bi test yaptir derim bahar mevsimlerin oluyor geç gelme az gelme falan tabi inşallah bebis vardır
Bencede ovulasyonda cizgi cikabilir bencede bi kadin doktoruna danis sana katiliyorum mutsuz ama umutlu

Benimde Ovulasyon testlerim bitti simdi sira beklemede

Eklentiler

• 20161119_222638.webp
    20161119_222638.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 130
Bu sabah yine ovülasyon yaptım oda ekte. Ben 1-2 kasımda ov yaptıgımda koyuydu 3-4 kasımda silikti 5 kasımda yine koyuydu eğer 5 kasımda yumurtlama oldugunu varsayrsak benım dün regl olmam lazımdı dolayısıyla o önceki kanama yerleşme olabilir çarşamba gününe kadar ovülasyon böyle devam ederse testi yenilecem bu benim 2. Gebeliğim ilkini 16 haftalıkken kaybettim. Benim ozamanda kanamam olmuştu hayta bu aykınden daha fazla.

Eklentiler

• IMG_1138.webp
    IMG_1138.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 127
Bu sabah yine ovülasyon yaptım oda ekte. Ben 1-2 kasımda ov yaptıgımda koyuydu 3-4 kasımda silikti 5 kasımda yine koyuydu eğer 5 kasımda yumurtlama oldugunu varsayrsak benım dün regl olmam lazımdı dolayısıyla o önceki kanama yerleşme olabilir çarşamba gününe kadar ovülasyon böyle devam ederse testi yenilecem bu benim 2. Gebeliğim ilkini 16 haftalıkken kaybettim. Benim ozamanda kanamam olmuştu hayta bu aykınden daha fazla.

Olabilir yarın sağlık ocağına dik kesin hamilede ola bilirsin baktir bence benimde ilkini aldılar yerlesme kanın gordumtum peceteye gelmişti benim kadar oldu bidaha da gormedim

Back
X