• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

sakin ol canimmmm sen gerekeni yap gerisini Allaha birak:)
çook sevindim ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım , biraz tüyo ver bana ,çoook stresliyim:)
en koyu oldugunda.siliklesince. ertesi gunu ben boyle degerlendirdim :) ondan onceki 3gun calisma olmadiı

kizlar ilk defa kullaniyorum bi bakarmksiniz lutfen? yumurta catlamismi? bugun 19. gun ve silik cikti
20170110_154710.webp

Merhaba . Ben geçen hafta da yazmıştım adet ağrısı başladı adet olucam diye fakat 2 gün gecikti hala olmadım . Sol bacagim sol kasiğım inanılmaz ağrıyor . Gebelik Testi yaptım negatif . Ovulasyon testi yaptım ikinci silik çıktı . Yine de kan testi yaptirayim mi ? Resim de yukleyemedim buraya stresten gecikmiş te olabilir napayım bi akıl verin

Merhaba . Ben geçen hafta da yazmıştım adet ağrısı başladı adet olucam diye fakat 2 gün gecikti hala olmadım . Sol bacagim sol kasiğım inanılmaz ağrıyor . Gebelik Testi yaptım negatif . Ovulasyon testi yaptım ikinci silik çıktı . Yine de kan testi yaptirayim mi ? Resim de yukleyemedim buraya stresten gecikmiş te olabilir napayım bi akıl verin

arkadaşım benimde karnım ve belim inanılmaz ağrıdı özellikle geceleri normal testlerde çoook silik çizgi çıktı hassas gebelik testi aldım onda belirgin çizgi çıktı. testlerdede sıkıntı olabilir. ben kan testi verdim ama henüz çıkmadı beklemek çok zor geliyorsa bi kan ver aklında kalmasın bencede :)

Ekte bu oglen 11 gibi ve aksam uzeri 5'te yaptigim testleri paylasiyorum sizinle, pick yapmis olan sabah yaptigim test, biraz silik cikan ise aksam yaptigim. 6 saatte bu kadar degisebilir mi? Yani sivi alimimi azalttim diye dusunuyorum ama yine bi orta boy kahve, cay vs ictim, etkilemis olabilir belki.
Bir de sabahtan beri sol kasigim inanilmaz agriyor, oturup kalkarken, adim atarken cok zorluyor. PCOS hastasi oldugumdan kist nedeniyle de agri olabilirdi ama daha once hic bu kadar agridigini hatirlamiyorum. Umarim yumurtacik dollenme icin hazirdir, zira bugunu bos gecmeyecegim :)

Eklentiler

• 20170110_114149.webp
    20170110_114149.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 60
  • 20170110_170617.webp
    20170110_170617.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 61
arkadaşım benimde karnım ve belim inanılmaz ağrıdı özellikle geceleri normal testlerde çoook silik çizgi çıktı hassas gebelik testi aldım onda belirgin çizgi çıktı. testlerdede sıkıntı olabilir. ben kan testi verdim ama henüz çıkmadı beklemek çok zor geliyorsa bi kan ver aklında kalmasın bencede :)
Yaptırdım kan testi negatif dediler . Çok teşekkür ederim

tabi bu da bir ihtimal ama adete 18gün var dedi yaklasik :) o yuzden catlama zamani yaklastiginii dusundurdu. akintidan da ben anlamiyorum ya :)
Merhaba:) ben geçen ay clearblue ovulasyontesti kullandım gülen yüzü görmeme rağmen tutturamadim:KK43: siz hangi ovulasyon testini kullandınız acaba?:dua:

İki gün için gitmesem daha iyiydi . Neyse sağlık olsun . Beklenti içinde olduğum için oldu galiba stresten....[/QUOTE]

olsun ama gitmeseydin zaman hiç geçmeyecekti beklemekte çok zor

Kizlar ben adet olmustum dun adetim kesildi. 3. Günüydü normal mi yaa ben bir sey anlamadim bu gun hic bir sey yok hormon testlerimin hepsi normal çıkmış kanamam oldu ama oyle adetlerimde ki gibi cok degil normalde 7 gun ful kanama olur benim ilk gun az oldu 2. Gun biraz fazla 3 gun oyleden sonra hepsi kesildi

Kizlar ben adet olmustum dun adetim kesildi. 3. Günüydü normal mi yaa ben bir sey anlamadim bu gun hic bir sey yok hormon testlerimin hepsi normal çıkmış kanamam oldu ama oyle adetlerimde ki gibi cok degil normalde 7 gun ful kanama olur benim ilk gun az oldu 2. Gun biraz fazla 3 gun oyleden sonra hepsi kesildi
Canım kan testi vermiş miydin? Üstüne görme mi oldu acaba bugün bi takip et olmadı yarın bi kan ver

Canım kan testi vermiş miydin? Üstüne görme mi oldu acaba bugün bi takip et olmadı yarın bi kan ver
Yok cnm vermedim ama karnim cok ağrıyor kasiklarim belim göğüs leeum 34 yasindayim ilkkez böyle bir sey basim geldi yok suan bir sey dun bitti kanama

Yok cnm vermedim ama karnim cok ağrıyor kasiklarim belim göğüs leeum 34 yasindayim ilkkez böyle bir sey basim geldi yok suan bir sey dun bitti kanama
Alla alla. Adetini kesebilecek bir şeyler içtin mi peki bitki çayı vs. İyisi mi bi doktora gözük içinde şüphe kalmasın

merhaba arkadaşlar.
bir şey sormak istiyorum. bu ay korunmayı bırakmak istiyoruz. şuan adetimin 5. günündeyim. geçen ay hastaneye gitmiştim ilişki sırasında kanamam olduğu için vajinit olmuşum dr fitil verdi. hamile kalmak istediğimi de söyledim. ilacın bitikten sonra korunmayı bırakabilirsin herhangi bir sorun olmaz dedi. son ilacım kaldığında adet oldum 5 gün önce. normalde gayet düzenlidir adetim. 27 günde bir olurum.
şimdi bir hafta erken olduğum için yumurtlama günüm cumartesi çıkıyo benim adetim cuma bitiyo :110: nasıl olcak anlamadım.

Back
X