- 23 Temmuz 2016
- 164
- 103
- 53
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #50.681
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim siliklestigi gün catlama oluyor10.12.13.15 ilişki günleri

bence siliklesince deneme sansin varsaa onu da dene :) ama tabiki onunda tutmasi ihtimali var :) insallahhhh gonlunce olsunnnbigün öncesinde olduğu için sıkıntı olmaz inşallah pekte uzanmadım ama![]()
Bal tarcin çörek otu karışımindan başka bişey var mı uygulayabilecegim? Burda okumuştum bunu umarım faydası olur .bence siliklesince deneme sansin varsaa onu da dene :) ama tabiki onunda tutmasi ihtimali var :) insallahhhh gonlunce olsunnn
baska bisey denemedim canim ben zaten hepsini ayni ay yapma bence bu cok etkili geldi bana ve cevreme yaradi :) degisik kürler var sogan suyu incir havuc falan . ama once bunla dene istersen insallah olurda gerek kalmaz baska bir seye :)Bal tarcin çörek otu karışımindan başka bişey var mı uygulayabilecegim? Burda okumuştum bunu umarım faydası olur .
Çok teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi başka bir şeye gerek kalmaz :/ bunu yaparken aç tok fark eder mi ?b
baska bisey denemedim canim ben zaten hepsini ayni ay yapma bence bu cok etkili geldi bana ve cevreme yaradi :) degisik kürler var sogan suyu incir havuc falan . ama once bunla dene istersen insallah olurda gerek kalmaz baska bir seye :)
sabah aksam ac ye :) dualarimm hepimizle insallahh♡Çok teşekkür ederim. İnşallah dediğin gibi başka bir şeye gerek kalmaz :/ bunu yaparken aç tok fark eder mi ?
Allah razı olsun canım çok sağol .. Sağlıkla kal iyi akşamlarsabah aksam ac ye :) dualarimm hepimizle insallahh♡
Kaç gün bu şekilde kullanacağım?Allah razı olsun canım çok sağol .. Sağlıkla kal iyi akşamlar
adet oldugunda 2.günu basliyosun 10gun canimAllah razı olsun canım çok sağol .. Sağlıkla kal iyi akşamlar
Merhaba:) ben geçen ay clearblue ovulasyontesti kullandım gülen yüzü görmeme rağmen tutturamadimsiz hangi ovulasyon testini kullandınız acaba?
![]()
Evet en iyi o diyorlar ama ben artık ona inanmıyorum. Gecen ay kullandım iki gün üst üste gülen yuz gördüm günleri değerlendirdim fakat hamile kalmadım. İşin garip tarafı adetime 10 gün kala clearblue yanıp sönen gülen yuz gösterdi. . Gereksiz stres olarak görüyorum artık ov. Testleri bence 2 güne bir iliski dene canım sende olursa olur mantığındaBende 2 aydır clear blue kullanıyorum geçen ay hiç gülen yüz göremedim ama bu ay 1 gün oldu bende heycanla ay sonunu bekliyorum. Ama en iyi o demişti bana eczaneci
Evet en iyi o diyorlar ama ben artık ona inanmıyorum. Gecen ay kullandım iki gün üst üste gülen yuz gördüm günleri değerlendirdim fakat hamile kalmadım. İşin garip tarafı adetime 10 gün kala clearblue yanıp sönen gülen yuz gösterdi. . Gereksiz stres olarak görüyorum artık ov. Testleri bence 2 güne bir iliski dene canım sende olursa olur mantığında
Allahım herkese nasip etsin olmazsa zaten bende birakacam test işlerini artii