• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

buarada kızlar aptal saptal belirtilerime bugun itibariyle krem gibi bildiğin krem yani akıntı eklendi... valla bu ilaç çok sıkıntılıymış yau,aynı gebeymişsin gibi yapıyo adamı,kafayı yememek elde değil,zorla havaya sokuyo insanı,üçbeş güne memelerimde acımaya başlarsa küfredeecem bu klomene heaa :sinirli::sinirli:
Güzel düşün güzel olsun insalalh kanama neim görmeden hamissindir canım

Merhabalar arkadaşlar yardım edebilirmisiniz ben laboquick marka ovulasyon kiti aldım adetimim 10.gününden itibaren yapmaya başladım hepsinde 2.cizgi silik çıkıyor bugün 18.gunum dün ve bugün 2. Cizgi 10 dk dan sonra koyulasti ilk 10 dk içinde silikti sizce bu ne demek oluyo yardım lütfen....

Merhabalar arkadaşlar yardım edebilirmisiniz ben laboquick marka ovulasyon kiti aldım adetimim 10.gününden itibaren yapmaya başladım hepsinde 2.cizgi silik çıkıyor bugün 18.gunum dün ve bugün 2. Cizgi 10 dk dan sonra koyulasti ilk 10 dk içinde silikti sizce bu ne demek oluyo yardım lütfen....

Canı kaçgnde bir adet olduğunu yazabilir misin ve kaçıncı günden itibaren ne sıklıkta ilişkiye girdiğini?? Lh testleri de üçgen gibi ilk 5dk sonuç neys o,,zaten herkesin herzaöam kıpkırmızı olacak diye birşey yok,sen ilk kez mi kullandın

30 gunde bir adet oluyorum ayın 11.de kanamam başladı ilk defa kullanyorm adetimin 10.cu günü kullanmaya başladım o gunden beri genelde ilk 5 dkka hep 2.ci cizgi sonradan belirdi silik bi şekilde bugün 18. Günü bugunde 10 dkkadn sonra yne belirdi biraz daha koyu olarak ama propektusunde ilk 10 dkkadn sonra dikkate almayn yazıyor sasrdm kaldm sofiarya

30 gunde bir adet oluyorum ayın 11.de kanamam başladı ilk defa kullanyorm adetimin 10.cu günü kullanmaya başladım o gunden beri genelde ilk 5 dkka hep 2.ci cizgi sonradan belirdi silik bi şekilde bugün 18. Günü bugunde 10 dkkadn sonra yne belirdi biraz daha koyu olarak ama propektusunde ilk 10 dkkadn sonra dikkate almayn yazıyor sasrdm kaldm sofiarya
3 gunde bir giriyorum iliskiye

Canı kaçgnde bir adet olduğunu yazabilir misin ve kaçıncı günden itibaren ne sıklıkta ilişkiye girdiğini?? Lh testleri de üçgen gibi ilk 5dk sonuç neys o,,zaten herkesin herzaöam kıpkırmızı olacak diye birşey yok,sen ilk kez mi kullandın
unde bir adet oluyorum ayın 11.de kanamam başladı ilk defa kullanyorm adetimin 10.cu günü kullanmaya başladım o gunden beri genelde ilk 5 dkka hep 2.ci cizgi sonradan belirdi silik bi şekilde bugün 18. Günü bugunde 10 dkkadn sonra yne belirdi biraz daha koyu olarak ama propektusunde ilk 10 dkkadn sonra dikkate almayn yazıyor sasrdm kaldm

30 gunde bir adet oluyorum ayın 11.de kanamam başladı ilk defa kullanyorm adetimin 10.cu günü kullanmaya başladım o gunden beri genelde ilk 5 dkka hep 2.ci cizgi sonradan belirdi silik bi şekilde bugün 18. Günü bugunde 10 dkkadn sonra yne belirdi biraz daha koyu olarak ama propektusunde ilk 10 dkkadn sonra dikkate almayn yazıyor sasrdm kaldm

30 gunde bir adet oluyorum ayın 11.de kanamam başladı ilk defa kullanyorm adetimin 10.cu günü kullanmaya başladım o gunden beri genelde ilk 5 dkka hep 2.ci cizgi sonradan belirdi silik bi şekilde bugün 18. Günü bugunde 10 dkkadn sonra yne belirdi biraz daha koyu olarak ama propektusunde ilk 10 dkkadn sonra dikkate almayn yazıyor sasrdm kaldm

Düzenli bir şekilde 30gund adet oluyorsan.adetin 16. Günü yumurtlarsın bu genelde şaşmaz,adetin 12. Gününden itibaren günaşırı 20. Gününe kadar ilişkiye girersende ovulasyon tarihini mümkün değil karıştırmamış olursun,bu testlerle de eş zamanlı takip edebilirsin ama burda dikkat etmen gereken ilişkiye girmek için çizgilerin kıpkırmızı olmasını bekleme,çünkü herkesin lh düzeyi farklıdır,herkeste test aynı kırmızılıkta olmaz,bekadan zamandı denıyorsun gebe kalmayı,herhangi bir problemin var mı??

Düzenli bir şekilde 30gund adet oluyorsan.adetin 16. Günü yumurtlarsın bu genelde şaşmaz,adetin 12. Gününden itibaren günaşırı 20. Gününe kadar ilişkiye girersende ovulasyon tarihini mümkün değil karıştırmamış olursun,bu testlerle de eş zamanlı takip edebilirsin ama burda dikkat etmen gereken ilişkiye girmek için çizgilerin kıpkırmızı olmasını bekleme,çünkü herkesin lh düzeyi farklıdır,herkeste test aynı kırmızılıkta olmaz,bekadan zamandı denıyorsun gebe kalmayı,herhangi bir problemin var mı??
Bu ikinci ayim 2 ay oldu dha ama biraz heyecn yapıyorum sanrm birde 10 dkkadn sonra koyulasnca bugün sasrdm testin nasl çalıştığını anlaymdm bi sorunum yok ilk defa cocuk sahibi olmak için ugrasyrm 5 dkka içinde 2 ci cizgi çıkması belirmesi gerekiyor doğru anladdm sanrm daha sonra koyulasmasi önemli degl deglmi

Bura nasıl memleket ya sigorta kağıdım yok die acilden girişi kabul etmediler venotol die sigorta kağıdı için başvurdum dosya yida kaybetmiştler persembeye randevu verdiler mecburen bekliyecem bunda da vardır bi hayir:KK12::hasta:

Birde 5 dkkadan sonra çıkan somclari dikkate almalimyim test yapmaya bu ay devam edymmi ne dyosunz

Bura nasıl memleket ya sigorta kağıdım yok die acilden girişi kabul etmediler venotol die sigorta kağıdı için başvurdum dosya yida kaybetmiştler persembeye randevu verdiler mecburen bekliyecem bunda da vardır bi hayir:KK12::hasta:
Oyy cnm benim yaaa valla rabbim yardimcin olsun ne zor yabanci ulkede olmak bizim ülkemizde yabancilar mis gibi yasiyorlar valla bizim vatandasimiz resmen rezil oluyor baska ulkede :(ins bir sorun cikmaz cnm rabbim seninle olsun ins dualarım seninle

Oyy cnm benim yaaa valla rabbim yardimcin olsun ne zor yabanci ulkede olmak bizim ülkemizde yabancilar mis gibi yasiyorlar valla bizim vatandasimiz resmen rezil oluyor baska ulkede :KK43:ins bir sorun cikmaz cnm rabbim seninle olsun ins dualarım seninle
Sağol canim rabbim çok büyük. Sende sonuçlar nasıl. Bide eltimle konuştum şimdi oda ikinci çocuğunda 4ay renkli oldum kalın pedlerden 4 tane 5 tane kullanıyordum diyor. Bakalım ne olacak bide hala Üşüyorum

Ya canım ovulosyon testlerinde 10 dk dan sonra okunan sonuçları dikkate almayın diyolar gebelik testi gibi değil birde yapmaya devam et istersen ama yinede riske atma birlikte ol esinle bol sanş

Birde 5 dkkadan sonra çıkan somclari dikkate almalimyim test yapmaya bu ay devam edymmi ne dyosunz

canım sana tavsiyem iyi dinle,bu ayı bitir kafanda artık daha fazla test yapıp aklını bulandırma.hiçbir problemin yoksa şunu yap.adetinin 30günde düzenli oldugu konusunda eminsen 12.gün ilişkiye başla 14. 16.18. ve 20.günlerde mutlaka ilişkiye gir,ne daha az ne daha fazla ve ovulasyon testi falan da yapma,sadece bu söylediğim günlerde birliktelik olsun.eğer 3.ay sonu da gebelik olmaz da adetin gelirse,kanaman bittiği gibi kadın dogum dokoruna git ve ovulasyon takibi yaptırmak istediğini söyle,pozitif sonucu alınca da bize yaz mutlaka :anneadayı:

canım sana tavsiyem iyi dinle,bu ayı bitir kafanda artık daha fazla test yapıp aklını bulandırma.hiçbir problemin yoksa şunu yap.adetinin 30günde düzenli oldugu konusunda eminsen 12.gün ilişkiye başla 14. 16.18. ve 20.günlerde mutlaka ilişkiye gir,ne daha az ne daha fazla ve ovulasyon testi falan da yapma,sadece bu söylediğim günlerde birliktelik olsun.eğer 3.ay sonu da gebelik olmaz da adetin gelirse,kanaman bittiği gibi kadın dogum dokoruna git ve ovulasyon takibi yaptırmak istediğini söyle,pozitif sonucu alınca da bize yaz mutlaka :anneadayı:
Çok t.ederim yardimlarinz icn sanrm doktora gtmek dha doğru ovulasyon takibi icn pozitif sonuçlar aldgmda haber vericem: ))

A Aynurmelek üzüldüm canım yaa,hangi ülkedesin sen? heryerin sağlık sistemi bi garip işliyor zaten.peki canım idrar da beta hcg baksana kendin alıp eczaneden,öyle bi şansın yok mu?? çünkü dedğim gibi gebeliğin ilk trimestrinde olan kanamalar çok önemlidir,sonra dan keşke dememen için diyorum,idrar da bak eğer poziitifi görürsen acil servise gidersin gebeyim kanamam var diye,heralde acilde de bakarlar artık

Back
X