• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

A Aynurmelek üzüldüm canım yaa,hangi ülkedesin sen? heryerin sağlık sistemi bi garip işliyor zaten.peki canım idrar da beta hcg baksana kendin alıp eczaneden,öyle bi şansın yok mu?? çünkü dedğim gibi gebeliğin ilk trimestrinde olan kanamalar çok önemlidir,sonra dan keşke dememen için diyorum,idrar da bak eğer poziitifi görürsen acil servise gidersin gebeyim kanamam var diye,heralde acilde de bakarlar artık
Canim fransadayim. Acilden giriş yapmaya çalıştik ücretli bile bakmadilar buranin otrum kartı olduğu için sigorta kağıdı şart turist olsan alirdik dediler. Gebelik yaptım gelince negatif zaten tutunma ise hcg yükselmemistir. Ya bakalım her şerde vardır bi hayir belki bunda da vardır eltim de kanama olur bende 4ay oldum dio önemli olan ağrıların olmaması eğer kramplarin ateşin ve karin ağrın çok olursa o zaman korkmamız gerek ama senin suan sadece çok yoğun olmayan kanaman var diyor perşembe randavu aldım sağlık kartı almak için hayirlis

Artik elim ayağım tutmuyor halsizlik usume ates sanirim ben hasta oluyorum ya ins girib olmam bu gun nerdeyse hic yataktan cikmadim ve şimdi yatisa gectim gozlerimu acamiyorum halsizlikten ve çok ama çok usuyorum:KK43::KK42::KK42::KK42::KK42:

Şuan türkiyede olmak vardı hastaneden oda kiraladm valla :halay:hafta
Artik elim ayağım tutmuyor halsizlik usume ates sanirim ben hasta oluyorum ya ins girib olmam bu gun nerdeyse hic yataktan cikmadim ve şimdi yatisa gectim gozlerimu acamiyorum halsizlikten ve çok ama çok usuyorum:KK43::KK42::KK42::KK42::KK42:
Ayyy insalalh hasta olman bebis haberini ver lütfen morel e ihtiyacım var benim rabbim güzel haberler vermeni nasip etsin canim

Eklentiler

• 16326873_10154873158007488_1153624785_o.webp
    16326873_10154873158007488_1153624785_o.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar adetime 5 6 gun var ama ben hastaydim hastanede beta hcg ye baktilar 2.00 yani negatifti artik yukselcegini sanmiyorm bu ayda umutlarim cöp oldu insallah bekleyen arkadaslarimin Umutlari emekleri bosa cikmaz insallah:anne:

iyide çok erken zaten 5-6 gün ilaç vermek için mi yaptılar testi?

Back
X