- 2 Ocak 2013
- 3.929
- 4.462
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.241
Kızlar merhaba herkese arada mesaj yazıyorum belki fark etmişsinizdir beni =) bilgi vermek için geldim benim gibi ilk defa ovulasyon testi kullananlara.. Şimdi 29 günde bir adet oluyorum, yumurtlama günüm 15.güne denk geliyor. 2 ay bu şekilde birlikte olduk gğn aşırı olarak ama hamile kalmadım. Özellikle ayın 13. Ve 15. Günleri mutlaka birlikte olduk yani. Neyse bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım hem takvim usulu hesapla test uyuşuyor mu hem de abi yumurtluyor muyum acaba hiç kendimden haberim yok diye. Her Neyse dün güya yumurtlama günümdü takvim hesabına göre amma velakin dünden önceki iki günümde testte çok çok silik çizgi çıkmıştı dün ise biraz daha koyulaştı çizgim. Yani demem o ki takvim yoluyla hesaplamaya kesin gözüyle bakılıyor ama kendi vücudumda şahidim ki ben 15. Gün yumurtlamıyormuşum. Sanırım iki üç günüm var yumurtlamaya. Yani sözün özü bence ovulasyon testi kesinlikle yapılmalı yapmasaydım bilmeyecektim bunu ve muhtemelen bu gece veya yarın geceden sonra birlikte olmayacaktım.