• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Screenshot_2017-02-01-13-00-03-1.webp

Bak cnm bu fistik ablam 37 yasinda rabbim nasip etti dusun artik rabbimin hazinesi bol gerci erkek kiz fark etmezde bende aynisindan istiyorum allahim:))

Bak cnm bu fistik ablam 37 yasinda rabbim nasip etti dusun artik rabbimin hazinesi bol gerci erkek kiz fark etmezde bende aynisindan istiyorum allahim:))

maşallah canım çok güzel Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah bizim koca istemiyor onu belli etti kendinde olunca iki tane :(

git bide sen sperm testi yaptır dedim oooooooo sorun ondamıymıs nerden buluyormusum bunları ben çocuk gibi davranıyormuşum daha yaşım gençmiş sanki düzenli seks mi yapıyormuşum kendimi salmışım bide çocuk olsa ne olurmuşu kimbilirmiş vs vs vs bide suratıma kapattı telefonu .....
Canım sıkma canını bizim erkekler He evet olabilir deyip gidecek cinsten degil. Çünkü adamlar kendilerinde bişey olmadigindan eminler neyse canim en azından artık duyurmusun kabbullensin bi sende sakin ol

Canım sıkma canını bizim erkekler He evet olabilir deyip gidecek cinsten degil. Çünkü adamlar kendilerinde bişey olmadigindan eminler neyse canim en azından artık duyurmusun kabbullensin bi sende sakin ol

ne hali varsa görsün artık hakkımıdahelal etmiyorum ona ...

ne hali varsa görsün artık hakkımıdahelal etmiyorum ona ...
Deme oyle ya canım bazı erkekler durumu hemen kabul edemiyor bi sindirsın kabullensin bak dedigine tamam diyerek gelecek senin stersin üzüntün sana yetiyor bide buna üzülme bak bekle bi sabret dusunsun bi kabullenemiyor erkekler onu bi kusur olarak goruyorlar sabret adam bi sindirsin sende üzme kendini

Deme oyle ya canım bazı erkekler durumu hemen kabul edemiyor bi sindirsın kabullensin bak dedigine tamam diyerek gelecek senin stersin üzüntün sana yetiyor bide buna üzülme bak bekle bi sabret dusunsun bi kabullenemiyor erkekler onu bi kusur olarak goruyorlar sabret adam bi sindirsin sende üzme kendini

valla yeter ben neleri sindirdim oda bunu sindirsin ne hali varsa görsün ben ondan birşey istemedim altı üstü bi bebk istedim neyse bakalım ........

valla yeter ben neleri sindirdim oda bunu sindirsin ne hali varsa görsün ben ondan birşey istemedim altı üstü bi bebk istedim neyse bakalım ........
Canim bakalım soylemisin bi dusunsun bende eşime ilk soyledigimde aynı şeyleri söyledi sonra kustu bi süre konuşmadı beninle sonra tamam bi süre bekleyelim olmazsa giderim dedi sende sabret bekle bi gelsin yüzyüze konus

Dr aradim konustum ne kadar rahat soyluyor yaa iki gun daha bekleyelim adet olmazsan kist oluşmuştur adetle gider diyor yau ben geberiyorum agridan off deli olucam o zaman busuru kisttim var 4 büyük yumurtam birsurude kucuk vardi offf allahim sen sabir ver bana ya rabbim

Dr aradim konustum ne kadar rahat soyluyor yaa iki gun daha bekleyelim adet olmazsan kist oluşmuştur adetle gider diyor yau ben geberiyorum agridan off deli olucam o zaman busuru kisttim var 4 büyük yumurtam birsurude kucuk vardi offf allahim sen sabir ver bana ya rabbim

bence sende kendini bu kadar stres yapma iş olaağına varıyor baksana kendimizi parçaladık yazık ediyoruz .......

Canim rahat ol bekle allahtan hayirlisi sıkma canını...

Kizlar kasigimda ki agri çoğaldı dayanamiyorum kistim falan mi patladi ne oldu allahim bu nasil bir agrii vallaha kötüyüm:KK42:

Ben bebwginden geçtim sagligimin derdine düştüm artik ilaçlar kötü yapti zaten 2 tane 22mm bir tane 19mm bir tane 18 mm ve minikte vardi ya hepsi kist olduysa düşünürken bile deli oluyorum :(

14859585083041651480957.webp
14859585083041651480957.webp arkadarkadaşlar smdi ovulasyon testi yaptm böyle çıktı ve biz cinsel perhiz yapmamsdik bu ay bi türlü çift cizgiyi gormeynce bugün şansa yaptm ve gordm 5 dkka içinde belirdi sizce yumurtlama olmsmdr

Çok t.ederim yardimlarinz icn sanrm doktora gtmek dha doğru ovulasyon takibi icn pozitif sonuçlar aldgmda haber vericem: ))
smdi ovulasyon testi yaptm böyle çıktı ve biz cinsel perhiz yapmamsdik bu ay bi türlü çift cizgiyi gormeynce bugün şansa yaptm ve gordm 5 dkka içinde belirdi sizce yumurtlama olmsmdr

A Aynurmelek üzüldüm canım yaa,hangi ülkedesin sen? heryerin sağlık sistemi bi garip işliyor zaten.peki canım idrar da beta hcg baksana kendin alıp eczaneden,öyle bi şansın yok mu?? çünkü dedğim gibi gebeliğin ilk trimestrinde olan kanamalar çok önemlidir,sonra dan keşke dememen için diyorum,idrar da bak eğer poziitifi görürsen acil servise gidersin gebeyim kanamam var diye,heralde acilde de bakarlar artık
smdi ovulasyon testi yaptm böyle çıktı ve biz cinsel perhiz yapmamsdik bu ay bi türlü çift cizgiyi gormeynce bugün şansa yaptm ve gordm 5 dkka içinde belirdi sizce yumurtlama olmsmdr

Canim yumurtlamanin olduğunu gösteriyor bugün ve yarın şansını dene çünkü nezaman catlayacgi belli olmuyor içinde sprm bulunsun bol sans

Kizlar kasigimda ki agri çoğaldı dayanamiyorum kistim falan mi patladi ne oldu allahim bu nasil bir agrii vallaha kötüyüm:KK42:
Canim geçmiş olsun Dr git bi bak ağrında çoğalmis bak sende benim gibi usuyordun seni korkutmakda istemiyorum ama benim hem sağ hem sol kıstim yenilemiş ama insalalh bişeyin yoktur ilaç vermedi bana ağrı kesici ve kramp agrisi için ilaç verdi bende soğan suyuna başladım eğer kistin varsa ona göre ilaç içen veya icmesin çok geçmiş olsun

Back
X