- 22 Ekim 2011
- 277
- 183
- 103
- 43
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.381
Git bı hastaneye yavrum yaaaaKizlar kasigimda ki agri çoğaldı dayanamiyorum kistim falan mi patladi ne oldu allahim bu nasil bir agrii vallaha kötüyüm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Git bı hastaneye yavrum yaaaaKizlar kasigimda ki agri çoğaldı dayanamiyorum kistim falan mi patladi ne oldu allahim bu nasil bir agrii vallaha kötüyüm![]()
Cnm biraz uyumusum sanki biraz iyiyim iki kasigimda agriyor ayaklarimi kendimw dogru çekip yattigimda kasiklarimda bir dolgunluk sıkışma gibi bir sey var baski yapiyor her neyse iki kasigimda da mafetti ilaçlar benim yarin 14. Günüm adet olurum ins nasilsa bebek yok beklemesin gelsin adetim en azindan içim temizlenirCanim geçmiş olsun Dr git bi bak ağrında çoğalmis bak sende benim gibi usuyordun seni korkutmakda istemiyorum ama benim hem sağ hem sol kıstim yenilemiş ama insalalh bişeyin yoktur ilaç vermedi bana ağrı kesici ve kramp agrisi için ilaç verdi bende soğan suyuna başladım eğer kistin varsa ona göre ilaç içen veya icmesin çok geçmiş olsun
Canim insalalh bebis vardır yarın ola hayrolaCnm biraz uyumusum sanki biraz iyiyim iki kasigimda agriyor ayaklarimi kendimw dogru çekip yattigimda kasiklarimda bir dolgunluk sıkışma gibi bir sey var baski yapiyor her neyse iki kasigimda da mafetti ilaçlar benim yarin 14. Günüm adet olurum ins nasilsa bebek yok beklemesin gelsin adetim en azindan içim temizlenir
Yok cnm bu günkü test negatifti ovu testti pozitif senin kistte de pozitifti dimi yanlis hatirlamiyorsamCanim insalalh bebis vardır yarın ola hayrola
Evet canim benim de ikiside pozitifti ama gebelik testi negatif çıkıyor ama inşallah hamilesindirYok cnm bu günkü test negatifti ovu testti pozitif senin kistte de pozitifti dimi yanlis hatirlamiyorsam

Hayirlisi olsun cnm ins sen guzel haberler verirsin bize bozden gecti artik bu aykızlar nasılsınız naptınız,söye bir üstünkörü okudum da kist mi oldu yau ağrı felan demişsiniz.. kistler oluyor ama kızlr özellikle klomen kullanıyorsanız %60 ihtimalle kist oluyor ya da pko varsa da aynı. benim de vaar kistim 4cm maşallaaahh o çok sıkıntı değil yahu hiç canınızı sıkmayın.hatta hiçbirsey için sıkmayın.ben dünden beri saldım kendimi dışarıya geziyorum alışveriş yapıyorum iyi stes attım bi rahatladım mevzudan uzaklaşmak iyi geldi.buaraada dün verdiğim testin sonuçları çıkmış progeteron 22,5 hcg 4,55 çıkmışş.. yanii gnü gelmeden neldugunu bilemyoruz tabii,haftasonuna kadar gezip tozacam planımı yaptım böyle iyi hissediyorumm![]()
@buttrfly_gns cnm nerdesin sen son durumun ne sesin cikmiyor
Gece gece güldüm:) biz bebek gelene kadar deli olucaz zaten bu arada sen adet oldu mu cnmben yıllık iznimi aldım dışarda ne kadar kalan işim varsa onları halletmeye çalışıyorum tatlım yaa.. Bende şubata kaldım tabiisi yine hep beraber delire delire ov. beklicez :)
Cnm burdan okudugim kadariyla pik yapmissinBu elimde kalan son ov. Testim. Dun oglen yaptim hemen sonuc verdi boyle cikti. Yumurta aki gibi akintim oldu dun. Bide ondan onceki gun sag kasigim agriyodu. Ben dun aksami ve geceyi degerlendirdim. Bu sabahida degerlendirdim. Esim bikac gun yanimda olamicak acaba yumurtam catlamismidir? Dollenme olmusmudur?
O ne demekCnm burdan okudugim kadariyla pik yapmissin
Gece gece güldüm:) biz bebek gelene kadar deli olucaz zaten bu arada sen adet oldu mu cnm
:)))deli hep öyleyiz benim herifte hayiflaniyor bir ara iyison sonra yüzümüze bakmiyorsun diyor bu ay yumurtladim demedim o benden kötü valla strese giriyor eylulde adetimin 8. Günü birliktelik baslamisti tam 8 gun ama bebek falan hic düşünmedim oylesine izne ayrilmistik ve ben hamile kaldim simdi olmuyor duaundugumuz icin isin garip tarafi iliskiden sonra yatmadim bile olmuyor nasilsa dieyok canım ama eli kulağında ateş düştü yarın olurum herhalde :) gül gül bende gülüyorum artık :) söylemesi ayıp dün ilk defa görev harici bi birliktelik oldu valla aylardır adamı sadece çocuk için kullanıyormuşumne kadar rahatım dersen de hadi vakit geldi ov. kaçıyo yumurta çatladı derken stres oluyo insan.
Cnm pik yani ovulasyon olmus demek iki cizgiyi gordukten sonra 24 saat yada 48 saaat içinde yumurta catliyor ins hakkinda hayirlisi olur keske esin bir iki gun daha yaninda olsaydi isi garantiye almis olurdunO ne demek
Keske ama malesefCnm pik yani ovulasyon olmus demek iki cizgiyi gordukten sonra 24 saat yada 48 saaat içinde yumurta catliyor ins hakkinda hayirlisi olur keske esin bir iki gun daha yaninda olsaydi isi garantiye almis olurdun
Ins cnm insKeske ama malesefinsallah bugunle beraber tutmustur.
Rahmimde kasilmalar başladı hadi bakalim sabaha adet gelir heralde
Al benden de okadar bende de basladi bu ay ovulasyonda bi ise yaramadi yumurtlamada allahim sen yardimcimiz olRahmimde kasilmalar başladı hadi bakalim sabaha adet gelir heralde