- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #15.521
kızlar bende regli oldum ve bu ayy preseed ile ovülasyon testi alıp kullanıcam .. belki de o şekilde nasip olacaktır..core test iyi diye duydum buradan..baska ovülasyon testi önerisi olan var mıı acabaa ??
ovulasyon testi yardımıyla hamile kaldım dedim ama aslında en büyük yardımı burdaki arkadaşlar yaptı bana... bütün sorularıma yanıt verdiler, şüphelerimi, korkularımı yoketttiler. bilmediğim birsürü şeyi sevdebilge, belgisel, bblau ve şuanda aklıma gelmeyen birsürü kişi yardımıyla öğrendim. belkide onlar olmasa sadece kullanım klavuzuyla bunu başarabileceğimi sanmıyorum. onlara çok şey borçluyum yani... bu yüzden ben de elimden geldiğince başkalarına yardımcı olmak istiyorum. umarım başarabilirim.
Selam tatlım nasılsın?
Seni görünce topikte hemen yazayım dedim
Nasıl kuzun, herşey yolunda dimi
Ben de bi zamandır fazla takılamıyorum topiğe...Bazen yüreğim götürmüyor, düşükten sonra....
Seni görünce bir selam vereyim dedim
Saol tatlım iyiyiz çok şükür. şimdilik bir problem yok. 3. ayımızı doldurduk. yarın 2 li tarama testimiz var... böyle testler tahliller derken geçiriyoruz... bende arada bakıyorum buraya sizler çok girmiyorsunuz farkındayım bende arada bir girip yeni arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum.
sen nasılsın nasıl gidiyor ?
Ne olsun işte, vakit geçiyor gidiyor...
Düşükten sonra adetlerim gecikiyor 2 aydır. Deniyoruz bakalım, 6. ayımdayım. İnşallah Rabbim bu Cuma günlerinin yüzusuyu hürmetine bizlere de kısmet etsin bu güzel duyguları.
Artık test yapmıyorum, ateş ölçmüyorum...Stres olmayayım diye, epey rahatlattım kendimi bakalım....
İnşallah her testinden, tahlilinden hayırlı cevap alırsın canım benim, dualarım seninle
Bende hep sizleri düşünüyorum, arada girip bakıyorum acaba yeni haberler var mı diye... allahım hepimizin gönlüne göre verir inşallah...
bugünde çift çizgi çıkmadı,
bblau geçmiş olsun allah bir daha göstermesin.
Amin canım,teşekkürler.
Kaçıncı günüdesin?
12. günüm canım, bakalım ama hergün aynı saatte yapamıyorum galiba.
Önerilen aynı saatte olması ama, çok da farketmez sanırım canım.
12. gün erken aslında. 30 gündü değilmi senin, ama birkaç aydır düzensizdi...
Birkaç güne koyulaşır sanırım...
Amin canım.SevdeBilge hamile duymuşsundur belki
teşekkür ederim canım bakıcaz artık ne olacak , evet canım ilgine teşekkür ederim.
artık yoruldum yani bebek olsun diye hiç uğraş vermedim şimdiye kadar hep sağlığım düzelsin regl normale dönsün diye uğraştım.
sen neler yapıyorsun, bir yorgun savasçıda sensin sanırım.
sevdebilge pko su olan arkadaş mıydı ?? çok sevindim.
Evet canım, 5. ayım geride kaldı benim de...
Eşimde ve bende bir sorun çıkmadı ama halen olumlu bir sonuç çıkmadı.
2. ayımda hamile kaldım ama bebek tutunamadı sağlıklı olmadığı için. Düşük yaptım. Üstüne 2 regl gördüm düzensiz.
Bakalım kısmet nasip, bekliyoruz....
al birimizi vur ötekimize, neyse mevlam daha çok bekletmesin. hayırlısıyla sağlıcakla gelsin bebekler.
ben çıkacğaım canım iyi akşamlar, görüşemezsek iyi hafta sonları.
Amin canım.SevdeBilge hamile duymuşsundur belki
mrb arkadaşlar tüpbebğin ardından 9gün sonra adet oldum üzülsemmi sevinsemmi bilemiyorum:testleri kaçıncı günü başlamak gerekiyo hemen alınca geliyomu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?