Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

cnm bnde öyle :)) geçen ay tam çigyi 19gunumde yakaladım o yuzden acele etmım bnde 12çgun başlıcam 4gun daha var :)) bnde anlıyorum ağrılarımdan iğne gibi batmalardan anlıyorum acele etmım zaten 11 tane var elımde

cnm ya benim kasğım hala ağrıyo haftasonuda eğitim vardı gidemedim doktorabu ay anlayabilirmiyim bilmiyorum:)ama yinede 5 gün sonra başlıcam test yapmaya:)

cnm ya benim kasğım hala ağrıyo haftasonuda eğitim vardı gidemedim doktorabu ay anlayabilirmiyim bilmiyorum:)ama yinede 5 gün sonra başlıcam test yapmaya:)
neden ağrıyorkı acaba üsütmüş olmayasın kasıklarını geçmiş olsun bi git bakalım nedıcek bnde 4gun beklım :)) ama dayanamayıp bi tanecık denesemmı dıorum :))

ben geçen ay geç yumurtladım cnm 23.gün gördüm çift çizgiyi çalışmalara ara vermedik ama olmadı:)inş. bu ay tutar:)

nıhal test yaptım kız ::)) kalın sılık bi çizgi çıktı :)) bellı yanı dvm etsemmı kız hergun :)) yapmaya testlerı elıme aldığımda raht şekılde çift çizgi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…