- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #16.761
Selam canım...Çok şükür iyiyiz....Kesinleşmeden birşey yazmak istemedim pek,Rabbimin izni ile hamileyim ben...Sanırım sen de hamilesin...Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin....
Keseyi ve kalp atışlarını duyduk, ufak tefek komplikasyonlarım, sıkıntılarım var ama düzelecek Allahın izniyle...Rabbim bağışlasın bebeğimi ve tüm isteyenlere,kalbinden tüm geçirenlere tez zamanda, aratmadan evlatlar versin...
Selam canım...Çok şükür iyiyiz....Kesinleşmeden birşey yazmak istemedim pek,Rabbimin izni ile hamileyim ben...Sanırım sen de hamilesin...Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin....
Keseyi ve kalp atışlarını duyduk, ufak tefek komplikasyonlarım, sıkıntılarım var ama düzelecek Allahın izniyle...Rabbim bağışlasın bebeğimi ve tüm isteyenlere,kalbinden tüm geçirenlere tez zamanda, aratmadan evlatlar versin...
Selam canım...Çok şükür iyiyiz....Kesinleşmeden biddrşey yazmak istemedim pek,Rabbimin izni ile hamileyim ben...Sanırım sen de hamilesin...Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almak nasip etsin....
cevap verdiğin için sağol canım
yani 24 den 30 kadar hergün çalışayımmı doğrumu anlamışım
cnm çok tebrik ederim allah bebeğinide senide korusun:)darısı başımıza inşallah:)dua et bizlerede:)
nihalcim çatlatma iğnesi oldunmu bana detayları yazarmısın
bnimde 4 cm çikolata kisti çıktı banada 3 ay çatlatma yapalım o arada olur ben inanıyorum olmazsa laroskopi dedi kapalı ameliyat lazerle kisti yakıyolar.
çok şaşırdım en son martta gitmiştim bişi yoktu o zaman demekki son 3 ayda oldu kist. neyse rabbim hayırlısını versin.
bu çatlatmayla klomende veriyrmu? birde göbektenmi yapıyor iğneyi canın acıyomu ??
Amin canım teşekkür ederim.Dualarımdasınız, özellikle şimdi senin de isminle dua ettim.Gebelerin duaları kabul olur derler, tez zamanda inşallah kucağın dolar canım...
cnm hayırlısı olsun hiç takma kafana benin kız kardeşimin iki tane kisti vardı 1 tanesi çikolata kistiydi ama benden önce doğurdu şimdi 2 tane çocuğu var:)
cnm ben adetin 5.günü başladım günde 2 tane klomen aldım 12.gün kontrole gittim iki tane ii yumurta var dedi doktorum biri 13 diğer 11mm .14.gün tekrar çağırdı.yumurtalarım 19 ve 15 mm olmuş 19 olanı kaçırmayalım dedi ve o gün çatlatma iğnesi oldum koldan yaptılar ve inan bana hiç hisstemedim.sonrada 3 gün ilişki önerdi doktor .şimdi iğnemi olalı 5 gün oldu adet olmazsam test yapcam:)ilk seferinde biraz düşük olasılık ama inşallah tutar bebiş:)korkma cnm sen ben klomen kullanalım dediğinde doktorum panik oldum ama inan çok rahat başladım:)
cok sevındım allah kucagnada almayı nasıp etsın dua edın bızlerede buarada hamıle olan arkadslarmız bıraz tıyolar versın hamıs mı dgl mı dye tereddutte kalan arkadaslarmıza belırtılerı neydı nasıl bı surec gecırdıler falan dye.tum ısteyenlerede rabbm nasıp etsın hamıs kalan arkadslarda duyarlı olup paylasımlar yaparlarsa kendı adıma cok sevınırım
amin cnm ya...inşallah allahım isteyen herekese nasip eder.cnm buarada anlatsana hikayeni girip bakan arkadaşlara umut olur tabi bizede:)
buarada bebişinin kalp atışlarınıda duymuşsun gözün aydın:)
bende bu ay ovulasyon testini deneyeyim dedim adet tarihimim bitiminden 5 gün sonra yani 11.gün yapmaya başladım eşimlede 1 gün aralıklarla beraber olduk ben kırmızı çizgileri ayın 14 ve 15 inde gördüm çok koyuydu değerlendirdik tabi sonra açılmaya başladı çok silik olmasada hafif belirgin umarım bu ay sevindirici haberi alabilirim şimdide hamilemiyim telaşı aldı beni ama çok sesiz yumurtalıklar eskiden ara ara sızlardı tık yok:18:hayırlısı bakalım ben egens marka kullandım internetten aldım 20 tane test ve 4 gebelik testi memnun kaldım
merhaba bende bu ay ilk defa kullandim dedigin gibi ayin 4 ve 5 inde gordum cift cizgiyi daha sonra soluklasti adetime dort bes gun kalasi hamilelik testi yaptim silik cizgi cikti simdi yarin 28.gunum ins hayirlisiyla yarinda olmazsam iyice kesinlesicek seninde adetine 1 hafta falan varsa test yap silikte olsa belli oluyo
merhaba arkadaşlar .bende aranıza katılmak istiyorum:)cahilliğime verin diyecem ve birşey soracam bu test dediğiniz neki.yumurtlama gününü mü gösteriyor.yoksa gebelik tesiti de benmi yanlış anlıyorum.eğer öye birşey varsa ve doğru çıkıyorsa banada adını söylersiniz sevinirim.bende 1 yıldır evliyim ve hiç korunmuyoruz drye gittik eşimde bende normalmişiz :) ama kısmet olmuyor işte.şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?