Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

bu ay bana ne oldu bilmem 27. gün pozitifi gördüm ama 28 de dahada koyuydu. benim tahminim bu ayın 16 sı gecesi yumurtladım. yani bu gün daha 5. gün 7-9 günden sonra yerleşme olup hcg salgılanıyor. ama idrara geçmesi dahada sonraya geliyor.

o zaman ilk haberleri lonely ve senden mi alacağız edacım :)))))))) ayy hayırlı haberler olsun inşallah.

bu arada ben de sizin testlerden sipariş verdim. adam kargoladı bile ama eşimin iş yerine gidecek yarın orda olur diyor adam ama yarın biz evdeyiz. neyse pzt alırız artık. zaten bende şu an 4 normal 5 digital var. digitalleri boşa kullanmıyorum biliyorsunuz eşit kızarma yok bende :sinifsinif:

inşallah güzel gönlünden geçtiği gibi hepimiz sırayla hooooop alttaki listeye
günde 1 tane yap dijitalleride pozitiften sonra yaparsın canım eli mahkum kızarıcak. şimdi bak biz sitres yapıyoruz belkide ondan gecikiyor. benimde hiç ümidim kalmamıştı pozitifi gördüğümde de dedimki bu kadar geç olsada olurmuki acaba. sonra z3yc3 ün hamile olduğunu öğrendim bana umut oldu. çünkü o 30. gün gördü pozitifi ama meleği onunlaydı işte demekki olabiliyor. asla yitirme umudunu dikkat ederek testlere devam durmak yok klava:

canım edacım benim diyorum ya senin için devam etcem yapmaya diye. Allah büyük ben de kızarırım elbet. canım benim iyi ki varsın iyi ki varsınız :1hug:

canım ya aslında anlamak lazım. test yapmaya eli gitmeyebilir bazen insanın. ya - çıkarsa diye. ama burada belirtileri yazıp insanlar olabilir diye yüreklendirince bir süre daha hamileymiş gibi hissetmeye ihtiyacı vardır belki.. boşver, hoşlanmıyorsun cevaplamazsın takılma bunlara :)

canım edacım benim diyorum ya senin için devam etcem yapmaya diye. Allah büyük ben de kızarırım elbet. canım benim iyi ki varsın iyi ki varsınız :1hug:

sende iyiki varsın canım benim. ben kaçıyorum iftara kadar iş yapıyım bari biraz. opuyorumnanaktan hepinizi öptüm şekerler görüşürüz opuyorumnanaktan

idilcim geldiğinde burda olmazsan (1 saate işten çıkıcam) mutlaka ve mutlaka sonucu yaz ben gelince okurum çoook merak ediyorum. hayır haberler alırsın inşallah dr undan canım

iyiyim çok şükür...sen de durum ne?test siparişi vermişsin?inşallah gerek kalmaz...

ah be canım inşallah.. inşallah artık gebelik testinde çift çizgiyi görmek nasip olur hepimize.

başım çok ağrıyor ama ilaç içemiyorum.. nasıl bir hisse bu.. bu mubarek günde Allah hepimizin kalbinden geçeni önüne çıkarsın inşallah.

sende durumlar ne canım, naaptın?

valla talım, test yaptım çoooooooooooooook silik çizgi çıktı.anlamadım valla ama adetime kadar yapcam. dualarına canı gönülden amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum. idil doktora mı gitti?

evet tatlım idilin 4 de randevusu vardı, hayır haberlerle gelsin inşallah.

canım adete kadar devam et ben de öyle yapıcam kısmetse güzel haberleri alırız belki bizim testlerden :))))

kızlar hepinize merhaba buarada umut listesine benide eklermisiniz kendim o listede olmayınca çok kötü hissettim tamam belki çok sohbet etmiyorum ama devamlı ekran önümde açık yani hep sizlerle birlikteyim 2 aydır eğer eklerseniz
bende 20.08.2009 başladım silik değil çok belirgin ozaman kızarmaya başaladı öpüyorum hepinizi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…