- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.821
gerçekten çok benziyoruz baksana aynı şeylere ağlıyoruz inşallah aynı şeylerede beraber güleriz. güldürür rabbim
o zaman senin yumurtlaman epey geç olmuş. test yapsan da çıkmayabilir.
ovulasyon testleri yanııtıyor canım. ben de bir kere 2.çigi görünce çok umutlanmıştım. malesef adet oldum. varsa gebelik testi yap.
kaçıncı günün yumurtladın canım.ben 12.13. günler yumurtluyorum. ve adetim de 27-28 sürüyor.
o zaman ilk haberleri lonely ve senden mi alacağız edacım :)))))))) ayy hayırlı haberler olsun inşallah.
bu arada ben de sizin testlerden sipariş verdim. adam kargoladı bile ama eşimin iş yerine gidecek yarın orda olur diyor adam ama yarın biz evdeyiz. neyse pzt alırız artık. zaten bende şu an 4 normal 5 digital var. digitalleri boşa kullanmıyorum biliyorsunuz eşit kızarma yok bende :sinifsinif:
kızlar ya adet günü gelmiş insanların test yapmayıp da buralara topic açmasına sinir oluyorum. al tets yap dimi ama. hadi 3-4 gün öncesinden açanlar normal.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...zlar-bide-belirtilerim-sizce-hamis-miyim.html
inşallah güzel gönlünden geçtiği gibi hepimiz sırayla hooooop alttaki listeye
günde 1 tane yap dijitalleride pozitiften sonra yaparsın canım eli mahkum kızarıcak. şimdi bak biz sitres yapıyoruz belkide ondan gecikiyor. benimde hiç ümidim kalmamıştı pozitifi gördüğümde de dedimki bu kadar geç olsada olurmuki acaba. sonra z3yc3 ün hamile olduğunu öğrendim bana umut oldu. çünkü o 30. gün gördü pozitifi ama meleği onunlaydı işte demekki olabiliyor. asla yitirme umudunu dikkat ederek testlere devam durmak yokklava:
kızlar ya adet günü gelmiş insanların test yapmayıp da buralara topic açmasına sinir oluyorum. al tets yap dimi ama. hadi 3-4 gün öncesinden açanlar normal.
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...zlar-bide-belirtilerim-sizce-hamis-miyim.html
haklısın onun içinde topik açmaya gerek yok. acil bir durum olsa neyse. ama kavga çıkar yazdıklarından sonra haberin olsun CADIARZU
canım edacım benim diyorum ya senin için devam etcem yapmaya diye. Allah büyük ben de kızarırım elbet. canım benim iyi ki varsın iyi ki varsınız :1hug:
iyiyim çok şükür...sen de durum ne?test siparişi vermişsin?inşallah gerek kalmaz...
ah be canım inşallah.. inşallah artık gebelik testinde çift çizgiyi görmek nasip olur hepimize.
başım çok ağrıyor ama ilaç içemiyorum.. nasıl bir hisse bu.. bu mubarek günde Allah hepimizin kalbinden geçeni önüne çıkarsın inşallah.
sende durumlar ne canım, naaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?