- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.861
inşallah yüreğinin güzelliği gibi olur ....yazarken parmaklarından bal damlamış sanki hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.
inşallah canım şifa niyetine inşallah a.sşimdi alış verişten geldim ve ne aldım bilin bakalım çift sarılı yumurta aldım kihkihki sahurda yiyelim belkim bendede çift yumurtlama olur:):):):):):):):)sırnaşık şeyopuyorumnanaktan:teytey:
selam canlar... hoşgeldin ayçacım, duru merhaba canım.
ben de tam çıkıyordum. eşim mesaideydi takıldım kulüpte baya. ama birazdan gelir ben de birşeyler hazırlıyım.
beklemedeyiz durucum ben çifti hiç yakalayamadan solmaya başladım, ayça yakaladı ve değerlendirdi :)))
durucum scub da beklemede o bu ay biraz geç yumurtlamıştı, aslında dün adet günüydü sanırım ama geç yumurtladı diye adet olmayı beklemiyordu zaten..
inşallah canım şifa niyetine inşallah a.s
canım sıkma canını mutlaka göreceksin sen çift çizgiyi pes etme olurmu devam opuyorumnanaktan madem eşin gelecek tutamayalım tatlım seni işin bitince gelirsin sevgiyle kal opuyorumnanaktan
selam canlar... hoşgeldin ayçacım, duru merhaba canım.
ben de tam çıkıyordum. eşim mesaideydi takıldım kulüpte baya. ama birazdan gelir ben de birşeyler hazırlıyım.
beklemedeyiz durucum ben çifti hiç yakalayamadan solmaya başladım, ayça yakaladı ve değerlendirdi :)))
hoşbuldum canım hadi hayırlısı allahtan zaten bayağı bir çalışmışsınız adamıda haddinden fazla yorma kız erkekler biz kadınlar gibi değilller iyi kötü zamana ihtiyaçları var a.sHosbulduk tatlımmm..
evet durucum ben yakaladım 3gün üst üste degerlendirdim bugun de silik cıktı digerlerine göre bugunude degerlendir dedi kızlar ama nasıl degerlendircem bilmiyorum eşim uyuudu coktan gerci uyumadan once anlastik ama kaydirigubbakcemile3 ablam da var bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
bumera allah iiyligini versi senin emiii kaydirigubbakcemile3 ye ye guzel beslen belkim bebisin vardir karnindaa :CüvCüv:
duru sende hosgeldin cnmmm. a.s.
resmi yüklersen bir bakarız canım elimizden geldiğince a.smeraba iki üç gündür sizleri takib ediyorum sizlerden çok şey öğrendim ama yinede benim kafam çok karıştı yaaaa ovulasyon teslerinden bende aldım gg 32 tane birde 27 tl olandan aldım 5 tane olanlardan neyse 9 günden itibaren testleri yapmaya başladım 14.gün çok silikte olsa çizgi çıktı ama çok silik 15.gün biraz daha belirgindi ama yine silikti 16 .yani bugün çizgi belirgindi ama kontrol çizgisinden biraz silikti bide şu pahalı olanlardan denedim resimi ekleye bilirsem görürsünüz ama bu teste çizgi daha belirgin çok hafif silik birde iki gündür kasıklarımda batma şeklinde ağrılar var akıntımda başladı benim sizlerden farklı olarak bir sorunum var ben iş nedeniyle şuan eşimle aynı yerde değiliz eş tayini için bekliyorum bebeğim olsun çok istiyorumeyer bu teste pozitifi olursa hemen işimden 2, 3 günlüğüne izin alıp uçağa binip eşimin yanına gidicem :1hug:bunun için yumurladığımdan yani bu testten çitf çizgiden emin olmam lazım valla ben çok karasız kaldım birde siz bakabilirmisiniz sizce ben yarın uçağa atlayıp kocamın yanına gideyimmi simdi çok az silik ya yarın iki çizgi eşit olurmu :uhm: birde bukardar belirgin çizgi çıkmıyordu acaba bugün oruçluydum testi işten gelince 17 30 yaptım diğer testlerimide bu zamanda yaptım hepsindede su ve idararımı 4 saat tuttum ama bugun çizgi net belirdi bu su sahurdan beri su içmediğimden koyu çıkmış olamaz dimi:uhm:çok özür dilerim biraz uzun oldu ama lütfennn yardım edin bir tavsiyede bulunun
ne yapayım vallahi soğan suyu dediler içtim incir kürü dediler içtim fındık fıstık cabası HEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAR BUARADA NE OLDU BİLİYOMUSUNUZ ZZZZZ BENİM SAĞ MEMEMDEN DÜN GECEDEN BERİ SÜT GELİYORRRRkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı küçük bir araştırma yaptım netten hormon bozukluğu yada allah göstermesin tümörden olabiliyormuş biraz tırstım ama buay çalışmalarım var fos çıkarsa bidahi ay kesin dr.zıplıycam allah korur beni inş.Hosbulduk tatlımmm..
evet durucum ben yakaladım 3gün üst üste degerlendirdim bugun de silik cıktı digerlerine göre bugunude degerlendir dedi kızlar ama nasıl degerlendircem bilmiyorum eşim uyuudu coktan gerci uyumadan once anlastik ama kaydirigubbakcemile3 ablam da var bilmiyorum kaydirigubbakcemile3
bumera allah iiyligini versi senin emiii kaydirigubbakcemile3 ye ye guzel beslen belkim bebisin vardir karnindaa :CüvCüv:
duru sende hosgeldin cnmmm. a.s.
yükleyemiyorum ya nasıl yapıcam
:1shok:
ne yapayım vallahi soğan suyu dediler içtim incir kürü dediler içtim fındık fıstık cabası HEEEEEEEEEEEEEEEEE KIZLAR BUARADA NE OLDU BİLİYOMUSUNUZ ZZZZZ BENİM SAĞ MEMEMDEN DÜN GECEDEN BERİ SÜT GELİYORRRRkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı küçük bir araştırma yaptım netten hormon bozukluğu yada allah göstermesin tümörden olabiliyormuş biraz tırstım ama buay çalışmalarım var fos çıkarsa bidahi ay kesin dr.zıplıycam allah korur beni inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?