- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.841
kızlar hepinize merhaba buarada umut listesine benide eklermisiniz kendim o listede olmayınca çok kötü hissettim tamam belki çok sohbet etmiyorum ama devamlı ekran önümde açık yani hep sizlerle birlikteyim 2 aydıreğer eklerseniz
bende 20.08.2009 başladım silik değil çok belirgin ozaman kızarmaya başaladı öpüyorum hepinizi:)
canım benım inşallah inşallah allah isteyen herkeze hayırlısıyla tez zamanda nasip eder inş. ilk kez kullanıyorum bu testi 1.5 yıldan sonra eğer hamiş kalırsam şiddetle tavsiye edicem:):):)HADİ HAYIRLISI CANIM İNŞALLAH KIZARMAYA DEVAM EDERSİN VE SONUNDA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ:Saruboceq:
saolasın bitanem eklersen ozaman daha daha mutlu olucam ve moda giricem:)kızlar selam bende geldim ama kimseler yok sanırım.
bumera cnm hemen ekliyorum senide listeye. idil hala gelemedimerak ettim ne oldu acaba.
saolasın bitanem eklersen ozaman daha daha mutlu olucam ve moda giricem:)
canım benım inşallah inşallah allah isteyen herkeze hayırlısıyla tez zamanda nasip eder inş. Ilk kez kullanıyorum bu testi 1.5 yıldan sonra eğer hamiş kalırsam şiddetle tavsiye edicem:):):)
selamm canlarımmm.. biraz bekledim dooktorda bi de yemek yetiştirmeye çalışınca anca geldim :) herşşey hazır iftarı bekliyoruz her ne kadar ben tutamasam da..
kızlar doktor çok da net bişe söylemedi ama kötü bi haber korunun dedi.. hani bi oluğp bi kesiliyo ya düzene girene kadar kanama bitince bi hafta bekle dedi şuan kanama olduğu için rahim bebek olsa da atarmış.. bu arada rahimde ve overlerde sorun görünmedi. düşükten kaynaklanıyomuş tüm bu sıkıntılar. eğer bi hafta daha kanama sürerse kürtaj benzzeri bişe yapıcakmış rahimdeki kalınıtları kazıyacakmış yani inşallah gerek kalmaz buna
şimdilik devam etmiycem testlere malesef ama siz yetersiniz banaaa..
herkese hayırlı iftarlar çok öpüyorumm gece geç saatte ancak gelebilirim muckk
kızlar selam bende geldim ama kimseler yok sanırım.
Bumera cnm hemen ekliyorum senide listeye. Idil hala gelemedimerak ettim ne oldu acaba.
slm kızlar hepinize bende bugun test yaptım dünkündende koyuydu aynıydı dün calısmıstık bugundemi calıssak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?