Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

HADİ HAYIRLISI CANIM İNŞALLAH KIZARMAYA DEVAM EDERSİN VE SONUNDA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ:Saruboceq:

kızlar selam bende geldim ama kimseler yok sanırım.
bumera cnm hemen ekliyorum senide listeye. idil hala gelemedi merak ettim ne oldu acaba.

HADİ HAYIRLISI CANIM İNŞALLAH KIZARMAYA DEVAM EDERSİN VE SONUNDA GÜZEL HABERLERİNİ ALIRIZ:Saruboceq:
canım benım inşallah inşallah allah isteyen herkeze hayırlısıyla tez zamanda nasip eder inş. ilk kez kullanıyorum bu testi 1.5 yıldan sonra eğer hamiş kalırsam şiddetle tavsiye edicem:):):)

UMUTLU LİSTEMİZ
Bismilllahirahmanirahimmmm....

isim - ilk test tarihi-- SON DURUM

1.idil - / 14.08.2009 / silik çizgi
2.Bebekelover / 12.08.2009 / kızarmaya başladı
3.Aica / 11.08.2009 / kızarmaya başladıı ve 19/08/20/08/2009 kızardı :teytey:
4.İronik / 12.08.2009 / 17.08.2009 kızardıı :teytey:
5.Tuana / 06.08.2009 / kızarmaya başladı
6.Scuba / / 15.08.2009 kızardıı :teytey:
7.Gülay /10.08.2009 / 18.08.2009 / kızardı :teytey:
8.kuzunaz / ...../......./kızarmaya baaşladı
9.loneliness / 16.08.2009 / kızardı :teytey:
10.bumera /20.08.2008/ kızarmaya başladı

HAMİŞLERİMİZZZ
1- ozg79 :CüvCüv:
2- esrtml :CüvCüv:
3- christia-Louboutin :CüvCüv:
4- cancer :CüvCüv:
5- smhsmh :CüvCüv:
6- muhasebe22 :CüvCüv:
7- busesarica :CüvCüv:
8- olgay :CüvCüv:
9- ducks :CüvCüv:
10-z3yc3 :CüvCüv:
11-nurcan3368 :CüvCüv:

inşallah yüreğinin güzelliği gibi olur ....yazarken parmaklarından bal damlamış sanki hadi bakalım hayırlısı olsun hepimiz için.

selamm canlarımmm.. biraz bekledim dooktorda bi de yemek yetiştirmeye çalışınca anca geldim :) herşşey hazır iftarı bekliyoruz her ne kadar ben tutamasam da..
kızlar doktor çok da net bişe söylemedi ama kötü bi haber korunun dedi.. hani bi oluğp bi kesiliyo ya düzene girene kadar kanama bitince bi hafta bekle dedi şuan kanama olduğu için rahim bebek olsa da atarmış.. bu arada rahimde ve overlerde sorun görünmedi. düşükten kaynaklanıyomuş tüm bu sıkıntılar. eğer bi hafta daha kanama sürerse kürtaj benzzeri bişe yapıcakmış rahimdeki kalınıtları kazıyacakmış yani inşallah gerek kalmaz buna
şimdilik devam etmiycem testlere malesef ama siz yetersiniz banaaa..
herkese hayırlı iftarlar çok öpüyorumm gece geç saatte ancak gelebilirim muckk

HAYIRLISI CANIM :Saruboceq:

idilcim canım benim çok çok geçmişler olsun. ben demiştim o tatsız olaydan kaynaklanıyordur diye. gözün aydın canım bak rahim ve overler temiz çok şükür. bitene kadar korunun canım da için rahat olsun kaybedeceğin en fazla bir ay o da su gibi geçer inşallah. bence o operasyona gerek kalmayacak gör bak, sen kanamayla atacaksın içinde parça varsa. sakın sıkma canını hepimiz sana dua ediyoruz.

seçilcim bence oldukça koyu çizgin. bana kalırsa çalışmalara devam et.

ayçam ellerine sağlık listemiz çok güzel olmuş :)))

ben gelince test yaptım aynen dünkü gibi çıktı. kızarmadan solucam ben diyorum size ama yapmaya da devam edicem. asıl ben birşey yaptım. boyun ve baş ağrıma dayanamayarak bir ağrı kesici aldım. inşallah birşey olmaz. bütün gün ağrıyı çektim ama biraz önce dayanamayarak içtim. Allahım inşallah bir zararı olmaz kendimi çok suçlu hissettim bir anda. olmaz bişi di mi kızlar ((

amin bitanem hayırlısı tabii bekleyeceğiz ama bu ayı kaybetmek istemezdim yine de.. sen mutlaka devam et tatlım.. haberlerini bekliyorum. hepinzi öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…