- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.221
günaydın kızlarr..
kısaca kendimden bahsedeyim.
benim de denemede 5.ay şu an.Bata 8 gün var.Fakat bu ay da olmayacağı düşüncesindeyim.Eşimde problem yok.ben de kan testi,hormon testi hepsini yaptırmıştım.ve hepsi normal çıktı.Adet gelince ovulasyon testi alacağım,sizce hangi markayı alayım,bir de internetteki kredi kartı ile alışverişi güvenli bulmuyorum,eşim de o yüzden izin vermiyor.siz nasıl aldınız,kredi kartı ile güvenli mi???:18::18::18:
umarım hepiniz en yakın zamanda mucizelerinize kavuşursunuz;rahimlerinize o güzellik düşer inşallah tez zamanda.
ya çok önemli bişey sorucam geçen ay ayın 8 inde adet oldum ve ovulasyon testiyle yumurtlama günüm tam 24ünde gerçekleti bu ayda 8inde adet oldum 20 sinden itibaren test yaptım çok az bir pembelik çıktı 23-24üne oda kayboldu şimdi hiç yok geçen ay 24ünde olan yumurtlama günüm bu ay neden gerçekleşmedi acaba? hey ay aynı aşşağı yukarı dönemde olmuyormu acaba bilenler varsa cevaplarsa çok sevinirim
ya çok önemli bişey sorucam geçen ay ayın 8 inde adet oldum ve ovulasyon testiyle yumurtlama günüm tam 24ünde gerçekleti bu ayda 8inde adet oldum 20 sinden itibaren test yaptım çok az bir pembelik çıktı 23-24üne oda kayboldu şimdi hiç yok geçen ay 24ünde olan yumurtlama günüm bu ay neden gerçekleşmedi acaba? hey ay aynı aşşağı yukarı dönemde olmuyormu acaba bilenler varsa cevaplarsa çok sevinirim
Merhaba canım..merhaba, ya arkadaşlar ben de bu ay o mikroskobik yumurtlama testlerinden kullanmaya başladım şubatın 4 ünde reglim başladı 5 gün sürdü bugüne kadar hergün testi yapıyorum ama ben hala yumurtlama olduğunda çıkması gereken şekilleri yakalayamadım ama şöyle bişey oldu 14.güne yakşalan günlerde kasıklarımda hafif batmalar ağrılar oldu ve o günlerde o lastik gibi uzayan sıvıdan da geliyordu yani yumurtluyormuşum gibi tüm belirtilerim vardı ama yumurtlama testinde görünmedi bu sorun ne olabilir böyle bi surumla daha önce karşılşana oldu mu?nolur kafayı yemek üereyim artık çok kötü hissediyorum kendimi,yoksa ben yumurtlamıyorum muyum? adetim hep düzenlidir oysaki... nolur bana bi cevap verin beni tatmin edebilecek
Yazdıklarımı okudum da umarım birdahaki aya kullanmaya gerek kalmaz her ikmize de:)) senin bat ne zaman
bat derken ?o neydi arkadaşım anlamadım ben bunun anlamını.ben de senin yaptığın gibi bırakıp gidiyorum onu ama geldiğimde de aynı şekli görüyorum,canımı çok sıkıyor bu durum, uzun zamandır bebek hasretiyle yanıp tutuşuyoruz ama rabbim nasip etmiyor, aslında biliyorum,tüm bu çabalar boşuna, rabbim istediği zaman nasip adecek,bize kalmış bişey değil,çok yorulum artık,aklımı da başka şeylere veremiyorum,çok zor bir durumdayım,üstelik bu yıl da eşimden uzktayım,ayda bir görüşebiliyoruz ancak,ben şırnak cizrede öğretmenim şuan,ve o da memlekette ,o bensiz ben onsuz,anlatamam çok zor işimiz...bir de üstüne bi ümitle aldığım bu mikroskopta bişey görememek beni öyle yıktı ki,kendimde bi sorun mu var demeye başladım artık...
Canım allahım kolaylıklar versin esinden ayrı olmak zor bir durum..Ne zaman aynı sehirlere gececeksiniz peki..inşallah en kısa zamanda beraber olursunuz.. Hersey sabır ve dua ile.. İnşallah hersey guZel olur hakkımızda harlisini versin Rabbim.. Bat beklenen adet tarihi demek.. Yani adet olacağın gunü daha önceki adet aralıklarına göre tahminen belirliyorsun.. Ben 25- 26 günde bir oluyorum mesela buna göre Çarşamba veya Perşembe olmam gerekli veya hayirlisiyla olmama gerek kalmaz:)) bence mikroskopta sekilleri girmek oldukça zor istersen internetten idrarla yapılan ovulasyon testlerinden sipariş et.. Orada daha net belli beliyor çizgiler en koyü olduğu günler ovulasyon gunü..
adetiniz geciktiyse ve ovulasyon testide çift çizgiyse muhtemelen hamilesinizdir ama daha var adet gününüze adet günü gelmeden hamilelik testleri göstermiyor muhtemelen ovulasyonlarda göstermez o yüzden az daha bekleyin sonra bir ovulasyon daha yapın çünkü bazı hamilelikleri ovulasyon testlerinin de gösterdiği söyleniyor muhtemelen öyledir
eğer öyleyse hayırlı uğurlu olsun
sana söyledim başıma geldi benimde iki gündür çift çizgi çıkıyor ovulasyonda hayırdır inşallah normalde sadece bir gün çıkardı
arkadaşlar benim 30 günde bir oluyor adetlerim..ovulasyon testi yaptım 12.günden bu tarafa gittikce koyulastı cizgiler..sonra 16. günden itibaren tam koyulastı ve 3 gündür cok koyu cıkıyor anlamadım neden acaba böyle oldu .. lütfen cvp..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?