- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #19.521
arkadaslar bir sorum olacak size.. gerci ben hamileyim ama yinede merak ettim..
bu testlerle bebegin cinsiyetini belirlenebilirmis dogrumu???
test pozitif olana kadar iliski . pozitif olduktan sonra iliski yok.. kizmis.
test pozitif oldugu zaman iliski ve ertesi gün .. erkek olma ihtamili yüksekmis.. ne kadar dogru bilmiyorum.
cvplarinizi bekliyorum..
günün değildir belki canım..üzülme yumurtlama zamanındamısın?
hmm ozaman yarın yap belki yarın sonuc verir.ben tam 16,gunumde yapmıstım cift cizgiyi gürmüştüm
Insallah bnde gorurum gec kalmamisimdir umarim. Senin 28 gun mu suruyor 30 mu? Benim 30 gun suruyor.
arada 31 i bulduğu oluyor bugünde silikti çizgim ama dünkü kadar silik değildi. sağol canım inşallah görürüm.canım bende genelde 30 günde bir olurum çift çizgiyi 16.gün görmüştüm arada 31 32 yi buluyosa eğer 17.18.gün anca görürsün çift çizgiyi
bu ay ovulasyon testine başladım. ayın 2sinde çift çizgi gördüm.sonrasında yavaş yavaş silikleşti ama 5 gün geçmesine rağmen hala silik çizgi çıkıyor.silik çizgi ovulasyon yok demek biliyorum ama LH hep olur mu idrarda? genelde saat 18:30 da yapıyorum sabah da değil siz de de hep o silik çizgi çıkıyor mu?
kızlar bnde bu konuyu okuyunca almaya karar verdimovulasyon teslerinden.internetten sipariş vericem ama LABOQUICK die bi marka var.bilginiz varmı nasıl.danışmadan almak istemedim.
thesun çok teşekkür ederim.bnde netten hesaplıyordum ama testleri denemenim daha yararlı olacağına kanaat getirdim.20 adet ov.testi+6 adet gebelik testi+kargo= 20 tl.fiyatıda çok uygun geldi.
bu ay ovulasyon testine başladım. ayın 2sinde çift çizgi gördüm.sonrasında yavaş yavaş silikleşti ama 5 gün geçmesine rağmen hala silik çizgi çıkıyor.silik çizgi ovulasyon yok demek biliyorum ama LH hep olur mu idrarda? genelde saat 18:30 da yapıyorum sabah da değil siz de de hep o silik çizgi çıkıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?