• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Cnm yumurtlamaya gelince de benimde 14 diyordu test Gore 19 20. Gunleri çıktı herkezin farklı her ayda farklı oluyor bahar aylarında da geç geliyor artık sen iyi hbrler gelir inşallah cnm

Canım ne durumdasın? ben bugün yine test yaptım negatif. resmen geç yumurtlama ona inandım. yumurtlamadan sonra 14gün diyorlar ya o herkeste aynı mı acaba omu merak ediyorum. bakalım öyleyse adetim 40 günü de geçecek ilk defa. ama aslında yumurtlamadan sonra vaktinde gelmiş olacak. kafam çok karışıyor böyle durumlarda :))
Evet canım herkeste bu aynı. Ovülasyon günleri her kadında farklı olsada, ovülasyondan sonra kanamaya kadar olan süreç herkeste aynıdır. Yani 14 gün. 30 günde bir adet görüyorsan 30-14=16 16.gün senin yumurtlama günündür. 13. ve 19. günler aralığındaki düzenli ilişkiler gebe kalmayı kolaylaştırır. Faydalı olmuştur umarım

Ah kendimi alistirmistim yok diye 6 gün gecti bugün görünce beynimden vurulmuş döndüm yine ağladım üzüldüm biliyorum nasıl olucak bu is bimi yapamıyoruz artık beceremiyoruz sanırım çok bunaldim

ben de dün adet oldum canım. iki yıldır her ay aynı hisler.insan bi yerden sonra alışır gibi oluyor. ama üzüntü daha da derinleşiyor sanırım.. hayırlısı deyip bekliyoruz. bizim varikosel sıkıntımız var. kürler uyguladık bir süre. artık bir sonraki adım tüp bebek tedavisi. hem korkuyorum zor geliyor o süreçleri yaşamak, hem de oyle nasib olacaksa olsun diyorum hayırlısı hepimiz için. üzülme..

Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir forumlarda yazılanları takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım. Bizde birkaç aydır ovülasyon testi kullanarak bebek yapma girişimlerinde bulunuyoruz. Henüz başarılı olamadık:110: ama umudu kaybetmek yok tabii, denemeye devam. Bu arada çok fazla şey okuma fırsatım oldu. Yabancı kaynaklardan da okudum. Sorusu olanlara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım, tabii benim sorularım olursa yardımlarınızı bekliyorum. :KK39:

Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir forumlarda yazılanları takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım. Bizde birkaç aydır ovülasyon testi kullanarak bebek yapma girişimlerinde bulunuyoruz. Henüz başarılı olamadık:110: ama umudu kaybetmek yok tabii, denemeye devam. Bu arada çok fazla şey okuma fırsatım oldu. Yabancı kaynaklardan da okudum. Sorusu olanlara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım, tabii benim sorularım olursa yardımlarınızı bekliyorum. :KK39:
Okudukların neyle ilgili ovulasyon testi mi gebe kalma yontemleri mi?tam olarak ne
İnşallah tez zamanda nasip olur hepimize

Ne bulduysam okudum gibi yani işe yarayacağını düşündüklerim en azından. :) Genel olarak ovülasyon testi, kadında hormonların durumu ve gebe kalabilme gibi. İnşallah canım. Rabbim çok bekletmeden ve hastane kapılarına muhtaç etmeden versin hepimize.

ben de dün adet oldum canım. iki yıldır her ay aynı hisler.insan bi yerden sonra alışır gibi oluyor. ama üzüntü daha da derinleşiyor sanırım.. hayırlısı deyip bekliyoruz. bizim varikosel sıkıntımız var. kürler uyguladık bir süre. artık bir sonraki adım tüp bebek tedavisi. hem korkuyorum zor geliyor o süreçleri yaşamak, hem de oyle nasib olacaksa olsun diyorum hayırlısı hepimiz için. üzülme..

Valla hiç sorma bizde o yoldayiz böyle giderse her ay daha kotu oluyorum gözlerim bolan oldu bizde var o sıkın tidan alisama istiyorum ama eşim tüp bebek daha iyi diyor mart 3 yıllık evli olucaz devlette yapıyorlar miş orda bi deneyelim diyoruz ama çok çok çok yoruldum :110::KK43:

Valla hiç sorma bizde o yoldayiz böyle giderse her ay daha kotu oluyorum gözlerim bolan oldu bizde var o sıkın tidan alisama istiyorum ama eşim tüp bebek daha iyi diyor mart 3 yıllık evli olucaz devlette yapıyorlar miş orda bi deneyelim diyoruz ama çok çok çok yoruldum :110::KK43:
Benimde 3. Yılım bitiyor..iki ay once tüp bebek yaptırdık tutmadı dondurulmuş embriyom dahi yok..morfoloji 1.. 10 yumurtadan sadece 3ü dollendi.

Şimdi genetik testleri yaptırıyoruz sonuca gore bi yol izliycez..
Sizde belli bi sorun var mı?eşinin değerleri iyi mi? Tüp bebek zor gercekten kızlar maddi manevi..drlar once bize aşılama onerdiler morfoloji 1 le gebelik çok zor tüp bebek gerektirmesine ragmen rapor vermiyorlar.illa 3 iğneli aşılama yaptırmak gerekiyormuş.bende 3 kere vucuduma hormon almaktansa direkt tüp yaparım daha iyi olur dedim..
İnş sizlerin tüpe gerek kalmadan gelir

Benimde 3. Yılım bitiyor..iki ay once tüp bebek yaptırdık tutmadı dondurulmuş embriyom dahi yok..morfoloji 1.. 10 yumurtadan sadece 3ü dollendi.

Şimdi genetik testleri yaptırıyoruz sonuca gore bi yol izliycez..
Sizde belli bi sorun var mı?eşinin değerleri iyi mi? Tüp bebek zor gercekten kızlar maddi manevi..drlar once bize aşılama onerdiler morfoloji 1 le gebelik çok zor tüp bebek gerektirmesine ragmen rapor vermiyorlar.illa 3 iğneli aşılama yaptırmak gerekiyormuş.bende 3 kere vucuduma hormon almaktansa direkt tüp yaparım daha iyi olur dedim..
İnş sizlerin tüpe gerek kalmadan gelir

Cnm çok geçmiş olsun allahım en yakın zamanda bebis verir sana inşallah eşimde biraz sprem dusuklugu var ama doktoru engel değil diyor :KK43: başka bilinen bi sıkın dimiz yok artık dayanamıyorum sabredemiyorum bilmiyorum bu kadar uzulmem hiç normal değil biliyorum abartiyorum ama elimde değil çok istiyorum doğru diyorsun zor bi surek olucak sizde varmı bisorun tüp bebeği nerde yaptirdiniz ozelmi devlet mi ben birde boş gebelik geçirdim allahım yardım cimiz olsun

Cnm çok geçmiş olsun allahım en yakın zamanda bebis verir sana inşallah eşimde biraz sprem dusuklugu var ama doktoru engel değil diyor :KK43: başka bilinen bi sıkın dimiz yok artık dayanamıyorum sabredemiyorum bilmiyorum bu kadar uzulmem hiç normal değil biliyorum abartiyorum ama elimde değil çok istiyorum doğru diyorsun zor bi surek olucak sizde varmı bisorun tüp bebeği nerde yaptirdiniz ozelmi devlet mi ben birde boş gebelik geçirdim allahım yardım cimiz olsun
Amin canim
Özelde umut tüp de yaptırdık
Sperm morfoloji 1 sorun bu

İlaçlarla beraber 10 bin buluyo

çok da tutuyor ya :( biz 1. aşama kür almıştık canım seninle konuşmuştuk herhalde, değerlerde pek değişme olmadı şimdi 2.ye geçtik bakalım. ama benim zihnim ve psikolojim artık tüp tedavisine yönlenmiş durumda. Rabbimizden hayırlısı.. inşallah alırız güzel haberleri bir bir

IMG_6225.webp Kizlar sizcede bugun yarin ovulasyon gunlerim mi?

Slm kizlar ben 21 eylulde kurtaj oldum ve 3 kasimda ilk adetimi gordum 4 aralikta ikinci adetimi gordum kurtajdan once 29 gunde bir adet oluyordum simdi 32 gunde bir oluyorum dimdi adetimin bu gun 8. Gunu ben ne zaman baslayayim test yapmaya ne olur akil verin bana :(

Back
X