• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

hayirliii haberler gelsin insallah kirmizilar gelemesin :) ilk defa takiple yaptim ve farketrtm ki hic denk getiremiyormusum ki ben bu gunleri :) insallahhhhhh olur hepimizinnnn.ne zaman bat :)

benim düzensiz canım 27-30 gün arası değişiyor geçen aya göre 31 inde olmam lazım ama ovülasyona göre 2 si gösteriyor bu ay.. İnşallah tutturmuşuzdur bu defa :)

ama herkes 14 gun sonra olmayabiliyor .ben gecen ay dusuk yaptim ama 25inde yumurtladim sonra da 4ünde regl .degisim sistem var bende de ondan aldim ovu. testi zaten :) kac aydir kullaniyorsunnn

benim de 4u gibi :) dusuk yasadim normalde 2siydi ama 4unde geldi gecen ay .bakalim 13gun var cabuk gecse :) :) :)

Çok geçmiş olsun canım bi daha yaşamazsın inşallah.. Benim 2. ayım bu. Geçen ay da yakaladım yum. u ama rahim duvarında incelmeden dolayı tutunamamış olabilir dedi Dr. Östrojen kullandım bu ay. İnşallah başka bir engele takılmadan gelmiştir yum.lar..

bugun boyle cikmis :) siliklesiyor mu ne oluyor :) ah su lh beni delirtti:)

Eklentiler

• 1482505655858492101418.webp
    1482505655858492101418.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 58
inanki ayni saatte 4saat yemeden icmeden yapiyorum:)
canım sonuç olarak koyuyu yakaladın ve sonraki gün silinmis bgn de silik. Daha koyulasacagını sanmam ama bazen bi gün çok fazla silik ken diğer gün biraz daha az silik cıkabılıyor ona takılma sen .bende dün pozıtıftıya bgn aynı saatte yaptım silik cıktı yanı çatlamış

6rXk2k.jpg

Üstteki dünkü testim.. dünde konu açıp sormuştum.. bilen arkadaşlar yumurtlama günün, değerlendir demişlerdi ve öyle yaptık..

Alttaki de bu akşam yaptığım test, çatlamış mi sizce? Bugün annem de kalacağım için değerlendiremiyoruz..

canim ayni benimki gibi olmus keske bugunu de degerlendirebilseydin ama nasip artik :) bence bugun catlamis benimki gibi siliklesmis.yarinda yap bakalim :) gerci bu yumurta catlayinca icerde olanlarda hamileligi sagliyor.

canim ayni benimki gibi olmus keske bugunu de degerlendirebilseydin ama nasip artik :) bence bugun catlamis benimki gibi siliklesmis.yarinda yap bakalim :) gerci bu yumurta catlayinca icerde olanlarda hamileligi sagliyor.

Yarın değerlendirsem olur mu canım.. birde yeni 24 saat geçti ilişki üstünden, onlar işe yarar mı acaba

işte sperm 3günde yasayabiliyor ya oyle olabilir canim her sey nasip .ben normalde yumurtlarim sandigim gun aynen annemlerdeydim ne uzuldum.geldigim gun denedim pikkk olmus :) o gun ve silik gun degerlendirebildim bakalim nasipsee olur .en azindan onumuzdeki ay daha bilgili olucaz boyle dusun :) yarini da degerlendir bu aradaa yumurtanin ne zaman kapandigi belli olmazmis.yani bir muamma:) yaklasik tahmin hepsi:)

Back
X