- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #50.121
benim de 4u gibi :) dusuk yasadim normalde 2siydi ama 4unde geldi gecen ay .bakalim 13gun var cabuk gecse :) :) :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de boyleydi dun.bugun siliklesti :) 14.gundu .galiba yakaladik yumoşlari :) bakrin mi canim bugunKızlar nolur bi bakin ya resmen t ye çok yakin degilmi![]()
hayirliii haberler gelsin insallah kirmizilar gelemesin :) ilk defa takiple yaptim ve farketrtm ki hic denk getiremiyormusum ki ben bu gunleri :) insallahhhhhh olur hepimizinnnn.ne zaman bat :)
benim de 4u gibi :) dusuk yasadim normalde 2siydi ama 4unde geldi gecen ay .bakalim 13gun var cabuk gecse :) :) :)
canım benim bgn cikti koyu saat 1.30 da yapmıştm. Aslında bu saatlerde yine yapip bakicaktim ama cay içtimbenim de boyleydi dun.bugun siliklesti :) 14.gundu .galiba yakaladik yumoşlari :) bakrin mi canim bugun
. O yüzden yarın bakıcam bakalım silindimi bugun boyle cikmis :) siliklesiyor mu ne oluyor :) ah su lh beni delirtti:)
evet canim degerlendirdim dunu bugunu .kaafayi bozdum hahahahahha :) bugun niye azcik koyu dünden acaba
canım sonuç olarak koyuyu yakaladın ve sonraki gün silinmis bgn de silik. Daha koyulasacagını sanmam ama bazen bi gün çok fazla silik ken diğer gün biraz daha az silik cıkabılıyor ona takılma sen .bende dün pozıtıftıya bgn aynı saatte yaptım silik cıktı yanı çatlamışinanki ayni saatte 4saat yemeden icmeden yapiyorum:)
canim ayni benimki gibi olmus keske bugunu de degerlendirebilseydin ama nasip artik :) bence bugun catlamis benimki gibi siliklesmis.yarinda yap bakalim :) gerci bu yumurta catlayinca icerde olanlarda hamileligi sagliyor.