• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

:))) gurciztana gidecek bir hafta yok dedim ben ne edecem yumurtlarsam sende yumurtlama beni bekle gelene kadar diyor
sen de git bence :) ben 20si saniyordum 2gun gec oldu dedim ya.annemlerde kaliyorduk o gun aglicaktimmm ben yumurtladim uyuyoz burda diye :) Allahtan 2gun sonraymis.amaa tuttu mu bakalim.bide canim adetin 2.gunu bal tarcin corek otu kurune basla 10 gun.bi arkadasim oyle hamile kaldi yeni.yumurtayi etkiliyo baya

sen de git bence :) ben 20si saniyordum 2gun gec oldu dedim ya.annemlerde kaliyorduk o gun aglicaktimmm ben yumurtladim uyuyoz burda diye :) Allahtan 2gun sonraymis.amaa tuttu mu bakalim.bide canim adetin 2.gunu bal tarcin corek otu kurune basla 10 gun.bi arkadasim oyle hamile kaldi yeni.yumurtayi etkiliyo baya
Onu nasil yapicam ki cnm ben

Bu arada sirket komple gdiyor yaklasik 8 tane erkek beni sla goturmez:)

Ins tutmustur cnm buraya ben hamileyim die yazarsin ins stres yapma tabi demesi kolar diyene bak bem stretten oluyorum iste insanin elinde olmuyor ister iatemez strese giriyor:(

tüh :) adetin 2.gunu basliyosun 12gun bitiyo. sabah aksam ac karnina mesela 1tatli kasigi bala 1cay kasigi corek otu ve yarim cay kasigi tarcin koyuyosun macun gibi yapip yiyosun. cigne corek otlarini da. masallah cok saglikli bir gebeligi olustu onun canli sahit oldum.burdan da oku bak kkonular var bu kurle ilgili

doktora demis ki saglikli mi nasil besleneyim .sen naptiysan zaten cok iyi yapmissin demis doktor :) arastirdim yumurtalari saglikli gelistirip catlamasina hazirliyormus

tüh :) adetin 2.gunu basliyosun 12gun bitiyo. sabah aksam ac karnina mesela 1tatli kasigi bala 1cay kasigi corek otu ve yarim cay kasigi tarcin koyuyosun macun gibi yapip yiyosun. cigne corek otlarini da. masallah cok saglikli bir gebeligi olustu onun canli sahit oldum.burdan da oku bak kkonular var bu kurle ilgili
Masallah cnm tsk ederim bilgi icin bu ay gecti adet olursam onumuzdeki ay baslarim allahin izniyle

yok canim simdi yapma yumurtlamana az kalmis .olmazsa onumuzdeki ay yap.ben duydugumda 5.gundu yaptim hemen 7gun falan bakalim :)

insallah canim tutmasa da onumuzdeki ay tam zamaninda baslariz.yer gok dua elbet saglikla kucagimiza alacagiz bakalkmm..

Senin yasin kucuk sansin cok benim yasim bayag ilerledi kendimi neneler gibi hissediyorum:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

yok yok benim ananem 40ta dogurmus cokkk saglikli hala masallah yasi 75:) vucuda iyi bile gelir :) insallahhh olacak bakalimmm

Back
X