- 14 Ekim 2016
- 653
- 422
- 18
- 35
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #50.201
14ten 20ye kadar yapabilirsin :) bence yaniiu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dddlm cnm bi bakarmisin koyulasma var mi her sabah ayni saatte yapmaya calisiyorum bu sabahli. Test te bu
Gercekten mi ama esim bu gun yok sabah anca gelirim dedi yaaa sabaha olur mu oldurcem bu adama ben simdi pozitif olduktan ne kadar sonra zamanim var sabah 9 gubi falan gelecem dedi deli olucam benYumurtlama 12-36 saat arasında gerçekleşecek testin pozitif çıkmış canım :)
Gercekten mi ama esim bu gun yok sabah anca gelirim dedi yaaa sabaha olur mu oldurcem bu adama ben simdi pozitif olduktan ne kadar sonra zamanim var sabah 9 gubi falan gelecem dedi deli olucam ben
Kasiklarim cok agri demekki ondanmis dun gece seffaf sivi geldi bu sabahta vardi ozellikle sivi almadan 4 saat sonra yaptim 11.30 sabah yaptim bu testtibu herifi elime gecirince geberticem valla
iyi fikir ay ne kadar rahat yaaa yumurtladim gel diyorum gelemem diyir patron yanimda bursaya gitmisler sabah tek olsam hemen gelirim napiyim diyir. Elimden bir sey gelmiyor diyor gerildim iyice yaaDur önce alacağını al da öyle yap ne yapacaksan![]()
iyi fikir ay ne kadar rahat yaaa yumurtladim gel diyorum gelemem diyir patron yanimda bursaya gitmisler sabah tek olsam hemen gelirim napiyim diyir. Elimden bir sey gelmiyor diyor gerildim iyice yaa
T cizgisi onemli olan dimi koyu olmasi gerikiyor c den ins cnm yaa adam sabit bir yerde durmuyor isi geregi izne ayril dedim izin alamadi daha 10 gun izin hakkimiz var bu sefer olmazsa ocakta izne ayrilacak yumurtlama takibi yaptircam ins bir sorun cikmaz da ayrilir izneYalnız henüz yumurtlamadın canım panik yapma.. Çift çizgiyi görünce birlikte olmak içerde sperm biriktirmek için önemli ama zaten vaktin var stres yapma sakin olYarın sabah ve ertesi sabah çalışın bir problem yoksa hayırlısıyla güzel haberini de alırız.
Hayir kurtajdan sonra 32 gunde bir adet oldugim esimde yanimda degildi dr 16 17 18 19 gunler olur dedi yumurtlami o yuzden birliktelik olmamisti ama danirim 13 gunu olmus baksana orta net cizgi