• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar bugün tekrar test yaptım negatif çıktı sadece dün yakaladım iki koyu çizgiyi bugün yaptığım silik çıktı yani benim yumurtlamam geçti mi hemen hamiş kalmayı çok istiyorum
canim silindigi gun catlamis oluyor en koyudan sonraki silinme yani.bolll sansss insallahhhhh olur

Askolarr hamileyimmm 5 haftalikk... Ovulasyon testi gebeligi gosteriyor regli gunumde uc gun dedigm gbi yaptim testi hep koyuydu idrar testi yaptm hemn ckti kan testinde de bgn 148 ckti allah isteyen herkese nasp etsinn
Çok sevindim hayırlısı ile kucağıniza alın canım rabbim bizede nasip etsin

şunu diyeyim bide. adetin 2.gunu bal tarcin corekotu macunu yapip 10gun yiyin.sonraaa ovu testinde en koyu gun siliklestigi ve ertesi gubu degerlendirin . ben boyle ilk test kullanimimda yakaladim insallah saglikla gider veeee size de faydali bilgim olur♡

Askolarr hamileyimmm 5 haftalikk... Ovulasyon testi gebeligi gosteriyor regli gunumde uc gun dedigm gbi yaptim testi hep koyuydu idrar testi yaptm hemn ckti kan testinde de bgn 148 ckti allah isteyen herkese nasp etsinn
Tebrik ederim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin Rabbim
Sen hangi günleri degerlendirdin çift çizgi mi sonrası mı?

Kızlar bugün tekrar test yaptım negatif çıktı sadece dün yakaladım iki koyu çizgiyi bugün yaptığım silik çıktı yani benim yumurtlamam geçti mi hemen hamiş kalmayı çok istiyorum
bu haftayı değerlendir silikleşmesi yumurtanın catladığını gösterir. spermle yumurtanın buluşması an meselesi rabbim gönlümüze göre nasip eder inş :)

Cnm cok sevindim rabbim tamamina erdirsin ins darisi bizim basimiza ins gerci benim umudum yok ama nasip senin adina inan cok sevindim

Gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin

Cnm cok sevindim rabbim tamamina erdirsin ins darisi bizim basimiza ins gerci benim umudum yok ama nasip senin adina inan cok sevindim
37 yaşındayım ve 8. Yılımda Rabbim banada nasip etti.2 tüp bebek iki düşük tek yumurta,erken menopoz,tek tüp açıklığı,eşimde yüzde 1 ileri hareketli sperm ve bozuk sperm derken yine tüp bebek için ben yollarda.dr adetin ikinci günü testleri yaptır gel dedi yaptırdım ve baktı çok güzel test sonuçların gel yumurtanı takip edelim bu ay içime doğuyor hamile kalacaksın dedi ve ben istemedim.çünkü ümidim yoktu.ozaman sonraki ay adetin 2. Günü gel tüp bebeğe başlayalım dedi ve ben adet olmayı beklerken hamile kaldım.rabbimden umut kesilmezmiş sizde kesmeyin lütfen.

37 yaşındayım ve 8. Yılımda Rabbim banada nasip etti.2 tüp bebek iki düşük tek yumurta,erken menopoz,tek tüp açıklığı,eşimde yüzde 1 ileri hareketli sperm ve bozuk sperm derken yine tüp bebek için ben yollarda.dr adetin ikinci günü testleri yaptır gel dedi yaptırdım ve baktı çok güzel test sonuçların gel yumurtanı takip edelim bu ay içime doğuyor hamile kalacaksın dedi ve ben istemedim.çünkü ümidim yoktu.ozaman sonraki ay adetin 2. Günü gel tüp bebeğe başlayalım dedi ve ben adet olmayı beklerken hamile kaldım.rabbimden umut kesilmezmiş sizde kesmeyin lütfen.
Tebrik ederim hayırlı olsun inşallah.böyle mucizelere çok ihtiyacımız var.ne güzel olmuş tüp bebeğe gideceğim derken hamilesin.Allah bize de böylesini nasip etsin.kırk bir kere maşallah sana :nazar: kaç haftalık sonra yazarsın bize de umut oldun

ne kadar guzel anlatmissinn.cok sevindim senin icin .uzgunken umutsuz dusunuyoruz ama Yer gök dua....

Back
X