• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Günaydın arkadaşlar Yarın adet olmayı bekliyorum bu sabah test yaptım şimdi resimdeki gibi çok silik çıktı bata bir gün kala sizce bu kadar silik çıkar mı şimdi biraz daha koyu ama 15 dk geçti o yüzden hemen çektiğim resmî yükledim daha doğru olsun diye
eee daha adetin gecmemis ki tabiki cikabilir.benim de siliktiii ...bebissss var gibi duruyor hcg dimi bu.:) kanda baktirre bii:)

İlk 3 4 dk sonra bu şekildeydi umarım yanlış yere yazıp sormamışımdır yanlış olduysa k bakmayın bu ay ovulasın testi ile deneme yaptığım için herşeyi buraya soruyorum :KK66:
eee daha adetin gecmemis ki tabiki cikabilir.benim de siliktiii ...bebissss var gibi duruyor hcg dimi bu.:) kanda baktirre bii:)

Evet hcg :) o kadar belim karnım ağrıyorduki hiç beklemiyordum inşallah Perşembe'ye kadar adet olmam o zaman müsaitim test yaptırabilmek için . Bu arada ne zaman bi soru sorsam dönüş yapıyorsunuz çok teşekkür ederim size canı gönülden :)

İlk 3 4 dk sonra bu şekildeydi umarım yanlış yere yazıp sormamışımdır yanlış olduysa k bakmayın bu ay ovulasın testi ile deneme yaptığım için herşeyi buraya soruyorum :KK66:

Evet hcg :) o kadar belim karnım ağrıyorduki hiç beklemiyordum inşallah Perşembe'ye kadar adet olmam o zaman müsaitim test yaptırabilmek için . Bu arada ne zaman bi soru sorsam dönüş yapıyorsunuz çok teşekkür ederim size canı gönülden :)
ne demekkkk canimmm benim ben deee ayniiiii ne sorsam cavabim oldu hep o yuzden seve sevee takip ediyorum yardimci oluyorsam ne guzel . adet gecince koyulasti benimde boyleydi merak etmee insallah bebisin seninle bu arada adet belirtisine benziyor zaten :) ooh cok seviniyorum yaaaaaaa boyleeeee oldukcaaaa.haber bekliyorum senden :)

ve cok degisik ama birisi anlatti mi ya da hamileyim dedi mi gozlerim doluyor inan kimin duasi kime gecer belli olmaz ama benim gonlum rahatladi burda destekle duayla.ben de denedikce ogrendikce sizlerlee paylasicam :) bir de ovulasyon testi var mi denesene :) ben cok net goruyorum merak etmeee bebis el salliyor bize burdayim diye:)

Şuan dışarıdayım mesaim sabah 7 de başlıyor bu testi anca yaptım sabah :) eve geçerken daha hassas bir test almayı düşünüyorum inşallah beraber alırız kucağımıza hiç beklemiyordum birden umut oldu çooook saolun :)

insallahhhh
Şuan dışarıdayım mesaim sabah 7 de başlıyor bu testi anca yaptım sabah :) eve geçerken daha hassas bir test almayı düşünüyorum inşallah beraber alırız kucağımıza hiç beklemiyordum birden umut oldu çooook saolun :)
insallahhhh canim benim sagliklaaa.tamam haber bekliyorum♡

dün pozitifi görünce acaba yarınmı denesek dedik ama benim aklımda bin tane soru ya şöyle olursa ya böyle olursa diye diye adamda baktı kaçarı yok denedik:KK70:bugün yok yarın tekrar çalışıcaz mantıklı deme

dün pozitifi görünce acaba yarınmı denesek dedik ama benim aklımda bin tane soru ya şöyle olursa ya böyle olursa diye diye adamda baktı kaçarı yok denedik:KK70:bugün yok yarın tekrar çalışıcaz mantıklı deme
simdi ennn koyu olduktan sonra siliklestiginde catlamis oluyor.bugun bi ovulasyon yap .bugunu de degerlendir bencee yarin dur obur gun devam :)

Merhaba arkadaslar. Temmuz ayinda yumurtlama gununu test ile tespit etmeye calismistim ama cok takip edemeyip birakmistim. Gecen zaman icinde ne yazik ki guzel haber alamadik, bugun bir sonraki adetime 18 gun var, testi deneyeyim dedim. Sonuc ekteki gibi. Tecrubeli arkadaslardan bir yardim alabilir miyim? Test cizgisinin daha koyu mu olmasi gerekiyor? Yoksa bu henuz baslangic midir?

Eklentiler

• 20170109_131800.webp
    20170109_131800.webp
    6 KB · Görüntüleme: 75
Merhaba arkadaslar. Temmuz ayinda yumurtlama gununu test ile tespit etmeye calismistim ama cok takip edemeyip birakmistim. Gecen zaman icinde ne yazik ki guzel haber alamadik, bugun bir sonraki adetime 18 gun var, testi deneyeyim dedim. Sonuc ekteki gibi. Tecrubeli arkadaslardan bir yardim alabilir miyim? Test cizgisinin daha koyu mu olmasi gerekiyor? Yoksa bu henuz baslangic midir?
daha koyu yada ayni olmasi lazim canim . yakin zanlardadir takipte ol :) boyle

Eklentiler

• 20161221_161415.webp
    20161221_161415.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 70
daha koyu yada ayni olmasi lazim canim . yakin zanlardadir takipte ol :) boyle
Ama ben umutlaniyorum hemen, hemen olsun istiyorum :) Dun iliski oldu, bugunu bos geceriz diye dusunuyoduk, aklima gelmisken test yapayim dedim. Iyi bari, bugunu bos gecmek aklimda soru isareti birakmayacak bu sekilde, henuz catlamamis gibi gorunuyor teste gore :)
Tesekkur ederim canim

Back
X