• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

selam bende bu ay hamile kalmaz isem deneyeyim gerçi yumurtada sorun yok sanırım ama olsun sağlıklı olsun :) nasıl tüketiyoruz....
benimde sorun yoktu hamile kaliyordum ama saglikli mi bilemiyordum yumurtam .ben de yapmam dedim amann dedim bastaa .kimyasal gebelik falan yasadimmm . kanamam bitti bunu denedim . bebissin kesrsini ve kalp atisini gordum bakalim saglikla tutundu insaallah boyle gider :)

adet olunca 2.gunu 1tatli kasigi bal 1cay kasigi tarcin 1cay kasigi corek otunu macun gibi yapiyosun ac karnina sabah ve aksamm yiyosun . 10gun boyunca. ve Allahin izniyle yumurtan buyuyor catliyor .... dene bence insallah olur♡

inşallah bu ay hamile kalmışımdır ama kalmadı isem deneyeceğim bakalım zarar yok nasıl olsa....

benimde sorun yoktu hamile kaliyordum ama saglikli mi bilemiyordum yumurtam .ben de yapmam dedim amann dedim bastaa .kimyasal gebelik falan yasadimmm . kanamam bitti bunu denedim . bebissin kesrsini ve kalp atisini gordum bakalim saglikla tutundu insaallah boyle gider :)

amin amin amin inşallah dualrım seninle umarım sorunsuz alırsın kucağına :) ovulasyon testi yaptın mı sen

etmem miii canimmm cok iyi bilirim o dusunceleriii ben de Rabbim kimseyi bebissiz birakmasin saglikla hayiirli evlatlar versin . dualarimmmmmmm seninleee ♡
çok teşekkür ederim canım benim bende sana bol bol dua edicem bebeğine sağlıkla kavuşman için :)

merhaba;
düzenli olarak her gün test yaptım ancak ikinci çizgiyi 23. günüm olmasına rağmen göremedim, ayrı iki marka test kullandım hatta bir birinden bi birinden yaptım, yanılma olmasın diye, maaselef ikinci çizgiyi görmek nasip olmadı ,yumurta takibi yaptırmaya karar verdim, inşallah hayırlısı olur.

Back
X