• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Günaydın kızlar klasik bir balık burcu olarak yine sabirsız davranıp sabah sabah hcg testi yaptım elbette ki fos çıktı :KK43:
Hahaha canim bende balik burcuyummm ah bu burc bizim basimiza meraktan cok is getirir bata 5 6 gun kaldi ama ben meraktan catlayack kivamdayim uykularimi kaybettim resmen

Hahaha canim bende balik burcuyummm ah bu burc bizim basimiza meraktan cok is getirir bata 5 6 gun kaldi ama ben meraktan catlayack kivamdayim uykularimi kaybettim resmen

Aynen ruyamda dün bebek emziriyordum o kadar kaptırdım kendimi işte neyse bakalım daha var bata bekleyip görelim balık burcu olmak ayrıcalıktır ama aması var oyyy oyyyyy

yaaa ne muhabbetler dönmüş tatlışlar burda,ben saat 10da koltugun köşesinde ''lost'' izlerken uyumuşum yine yaaa,mahvetti bu ilaçlar beniii daha yeni uayndım saat 12 olmuş.14ssaaat uyumuşum :oha::oha: hertarafım ödem olmuş uyumaktan yumuş yumuşummm :confused::confused: ben önümüzdekş ay zor kullanırım klomeni valla :KK17:

yaaa ne muhabbetler dönmüş tatlışlar burda,ben saat 10da koltugun köşesinde ''lost'' izlerken uyumuşum yine yaaa,mahvetti bu ilaçlar beniii daha yeni uayndım saat 12 olmuş.14ssaaat uyumuşum :oha::oha: hertarafım ödem olmuş uyumaktan yumuş yumuşummm :confused::confused: ben önümüzdekş ay zor kullanırım klomeni valla :KK17:
Günaydın tatlım benim :KK15:

Aynen ruyamda dün bebek emziriyordum o kadar kaptırdım kendimi işte neyse bakalım daha var bata bekleyip görelim balık burcu olmak ayrıcalıktır ama aması var oyyy oyyyyy
ruyalar miii oohoooo resmen sirlar dunyasini ceviriyorummm ewettt ayricalkkTirr ama merakkk bizim basimiza is acmasn guzel sonuclarimiz olur insallah bnm bat 2subatt aramzda bisey yok guzel haberler veririz insallah

ruyalar miii oohoooo resmen sirlar dunyasini ceviriyorummm ewettt ayricalkkTirr ama merakkk bizim basimiza is acmasn guzel sonuclarimiz olur insallah bnm bat 2subatt aramzda bisey yok guzel haberler veririz insallah

2 subat evlilik yildonunum umarım hamileyimdir de bize güzel bir hediye olur

Cnm senin de göğüs uçların aciyor mu bu ne böyle yaaa benim sabahtan bu tarafa acisindan ölüyorum nerden cikti bu ilax mi yapiyor böyle anlamadim ben

klomen pregnyl ovitrelle bunların hepsi meme dolgunlugu ve hassasiyeti yapıyor ama gebelikte yapabiliyor,hatta super bir rivayet var bu konuda eğer bebek kızsa annenin en erken gebelik belirtisi meme hassasiiyeti oluyor :))) belki pamukşeker bi kızçe geliyordur kimbilir :))))
benim memelerimde hisssettiğim bişi yok ama benim adetime daha 10gun var çok erken yani,bi de ben de silikon var ayoptır söyleemesi zaten hep kocaman dolgun memelerim:cool:

Back
X