• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

çizgi kopkoyu oldugunda değil silikleşmeye başladıgında çatlama oluyo ama ona dikkat et,yani kopkoyu yakaladın diyelim o aksam ilişki oldu,sonra olmadı,işte ozaman yıne olmaz.kagıdında da yazması lazım hatta testlerın ya öyle hatırlıyorum çift kırmızıdan sonra 36saat içinde ovuasyon gerçekleşecektir diye,yani ertesi günü boşgeçmemek daha
önemli.enguzeli kırmızıyı yakaldıgın 3gün üstüste ohh mis :))
ovulasyon takibi için gidersen de söyleme canım 1sene oldu olmuyor de çık işin içinden kim bilecek .. adet kanaman bittiği gibi gidersin bi ön görüşme olur sonra o seni çagırır zaten belirli günlerde :)
Çok sağol canım benim.. Ama üç gün üstüste sperm kalitesizleşmez mi? Benimde içimden geçen o aslında ama spremler zayıflar gibi geliyor bana o_O bir de aile sağlığı merkezlerinde takip ediliyor mu? Gebelik takibi var ama..

Kızlar bazılarınız demiş ya 3 yumurtam var 4 yumurtam var diye normalde her ay bir tane yumurtlamıyor muyuz? Tavuk gibi oldu biraz ama :KK51:

Kızlar bazılarınız demiş ya 3 yumurtam var 4 yumurtam var diye normalde her ay bir tane yumurtlamıyor muyuz? Tavuk gibi oldu biraz ama :KK51:
genelde bir tane oluyor fakat ikiz üçüz doğuranları düşün canım ayrı yumurta ikizlerinde 2 yumurta 2 spermle döllenmiş oluyo mesela :) ben klomen kullandığım bi ay 18mm 17mm 15mm olmak üzere 3 yumurtam oluşmuştu mesela ama sonuç yok :)

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Günaydın İyi Haftalar diliyorum hepinize mutlu güzel haberlerle dolu olsun inşallah :) Var mı güzel haberleri olanlar benim son 2 gün ama hiç bi kıpraşma yok maalesef :( olsun bakalım :) bekleyip görelim:KK15:

Günaydın kızlar benimde regl ağrısı başladı Sabah idrar testi yaptım o da negatif önümüzdeki maçlara bakiciiz artık ;)

Günaydın kızlar benimde regl ağrısı başladı Sabah idrar testi yaptım o da negatif önümüzdeki maçlara bakiciiz artık :KK66:

aman ben test yapmadım 1 şubat adet tarihim umudum yok ama sabr edip bekleyeceğim bi tane hcg testim var onuda 2 şubatta yapacağım bakalım bebiş varsa evlilik yıldönümü hediyesi olacak yoksa şubat ayı çalışma programı hazırlayacağım :)

Günaydın kızlar benimde regl ağrısı başladı Sabah idrar testi yaptım o da negatif önümüzdeki maçlara bakiciiz artık :KK66:
Cnm benim ne diyim hayirlisi olsun rabbim affetsin de bu hemen hamile kalan nasil kaliyor anlamiyormum komsum bir yil bebek dusunmuyorum seneye subat gini falan demisti simdi duydum hamile biz yok yumurtlama gunu yok yumurtam ne kadar büyüdü hey allahim ne diyim ben cok sukur genede bizde mi sorun onlar da mi anlamadim

Cnm benim ne diyim hayirlisi olsun rabbim affetsin de bu hemen hamile kalan nasil kaliyor anlamiyormum komsum bir yil bebek dusunmuyorum seneye subat gini falan demisti simdi duydum hamile biz yok yumurtlama gunu yok yumurtam ne kadar büyüdü hey allahim ne diyim ben cok sukur genede bizde mi sorun onlar da mi anlamadim

ona bende hayret ediyorum millet şak diye hamile kalıyor pesssssssssssssss valla bence biz fazla takıyoruz ondan :(

Cnm genelde kilomen yani dr gozetimi altinda ilacli yumurta takibi yapanlarin cok yumurtasi olur bu ay benim 4 taneydi gene olmadi benim:KK43:

N Neva su canım kesin adet oldun mu sen şimdi.....
Cnm adet olmadim bu gun ilacin üçüncü gunu bu gun olmam gerek gecen ayda boyle oldu kivrandim karin agrisindan sanirim ilaclardan dolayi bu kadar agri oluyor adet olurken onceden olmazdim boyle agrili gecen ayda boyle oldu aksam üzeri adetim geldi donuyorum resmen ve karnim o kadar agriyor ki anlatamam karnim balon gibi oldu gazdan bir daha o duplastin mi ne o ilaci kullanmiycam asla o boyle agrili adet olmami sagliyor

Cnm adet olmadim bu gun ilacin üçüncü gunu bu gun olmam gerek gecen ayda boyle oldu kivrandim karin agrisindan sanirim ilaclardan dolayi bu kadar agri oluyor adet olurken onceden olmazdim boyle agrili gecen ayda boyle oldu aksam üzeri adetim geldi donuyorum resmen ve karnim o kadar agriyor ki anlatamam karnim balon gibi oldu gazdan bir daha o duplastin mi ne o ilaci kullanmiycam asla o boyle agrili adet olmami sagliyor

dur bakalım belkide bebiş var ki inşallah test yaptın mı bi daha yap bakalım hcg testin varsa koyulaştımı bakalım ?

dur bakalım belkide bebiş var ki inşallah test yaptın mı bi daha yap bakalım hcg testin varsa koyulaştımı bakalım ?
Cnm bir tane erken gebelik testim vardi dun yaptim onuda ikici çizgi cikti ama iyneden kaynaklaniyor olmasi kesin yani daha dun 10. Gunum du bu gün 11. Gunum bekleyip grcez cnm

genelde bir tane oluyor fakat ikiz üçüz doğuranları düşün canım ayrı yumurta ikizlerinde 2 yumurta 2 spermle döllenmiş oluyo mesela :) ben klomen kullandığım bi ay 18mm 17mm 15mm olmak üzere 3 yumurtam oluşmuştu mesela ama sonuç yok :)
O zaman bizlerde de arada bir iki üç yumurta olduğu oluyorsudur değil mi?

Back
X