Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İyi akşamlar kızlar
Bugün adetimin 13.günündeyim, az önce testi yaptım bu şekilde çıktı . Bugün ilişki olmasa olur mu şans azalır mı yani
Yoksa yarından itibaren olsa daha mı etkili olur
İyi akşamlar kızlar
Bugün adetimin 13.günündeyim, az önce testi yaptım bu şekilde çıktı . Bugün ilişki olmasa olur mu şans azalır mı yani
Yoksa yarından itibaren olsa daha mı etkili olur
en önemlisi pikten sonraki ilişki çünkü yumurta çatladığı zaman ilişkinin önemi daha fazla. Tabi eğer mümkünse bugünde ilişki olması faydanıza olacaktır. Hakkınızda hayırlısını diliyorum
en önemlisi pikten sonraki ilişki çünkü yumurta çatladığı zaman ilişkinin önemi daha fazla. Tabi eğer mümkünse bugünde ilişki olması faydanıza olacaktır. Hakkınızda hayırlısını diliyorum
Yani etkili olur tabiki ama önemli olan kısım çatladıktan sonraki ilişki. Bana doktorum o şekilde aktarmıştı. Yumurtlama olmadan önceki bir iki gün çok kıymetli, yumurtlama günü aynı şekilde önemli, yumurtlama olduktan sonra yani çatladığını testten anladıktan sonra 24 saate kadar yumurta canlı kalıyor sperm ise 3-5 gün arası canlı kalabiliyor ve döllenme gerçekleşiyor. Yani kısacası eğer bugün olmayacaksa bile gece testini yenile sabah tekrar yenile ve an ve an çatlamayı takip edip zaman kaybetme son şansınıda değerlendir :)