• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
711
400
103
30
İyi akşamlar kızlar
Bugün adetimin 13.günündeyim, az önce testi yaptım bu şekilde çıktı . Bugün ilişki olmasa olur mu şans azalır mı yani
Yoksa yarından itibaren olsa daha mı etkili olur

Eklentiler

• 1000038688.webp
    1000038688.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 25
İyi akşamlar kızlar
Bugün adetimin 13.günündeyim, az önce testi yaptım bu şekilde çıktı . Bugün ilişki olmasa olur mu şans azalır mı yani
Yoksa yarından itibaren olsa daha mı etkili olur
en önemlisi pikten sonraki ilişki çünkü yumurta çatladığı zaman ilişkinin önemi daha fazla. Tabi eğer mümkünse bugünde ilişki olması faydanıza olacaktır. Hakkınızda hayırlısını diliyorum🩶

en önemlisi pikten sonraki ilişki çünkü yumurta çatladığı zaman ilişkinin önemi daha fazla. Tabi eğer mümkünse bugünde ilişki olması faydanıza olacaktır. Hakkınızda hayırlısını diliyorum🩶
Bugün de ilişki olması daha mı etkili olur yumurtanın döllenmesinde. Çok yorgunum hiç halim yok o sebeple sordum

Çok teşekkür ederim sağolun
11.günü İlişkiye girdim
Yarın 14. Günü

Bugün de ilişki olması daha mı etkili olur yumurtanın döllenmesinde. Çok yorgunum hiç halim yok o sebeple sordum
Yani etkili olur tabiki ama önemli olan kısım çatladıktan sonraki ilişki. Bana doktorum o şekilde aktarmıştı. Yumurtlama olmadan önceki bir iki gün çok kıymetli, yumurtlama günü aynı şekilde önemli, yumurtlama olduktan sonra yani çatladığını testten anladıktan sonra 24 saate kadar yumurta canlı kalıyor sperm ise 3-5 gün arası canlı kalabiliyor ve döllenme gerçekleşiyor. Yani kısacası eğer bugün olmayacaksa bile gece testini yenile sabah tekrar yenile ve an ve an çatlamayı takip edip zaman kaybetme son şansınıda değerlendir :)

Back
X