Ovulasyon

aysnrkrks

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2016
1.253
691
73
31
Bayanlar kapıda ödemeli bildiğiniz site varmı ben buraları bilmedgm için kapıdan ödemeli bi siteden almam gerekiyor ovulasyon testini eczanede daha pahalı biliyorsnz yardımcı olur musunuz kapıda ödeme olan ama kargo yok yakında

Kapıda ödemeli bilmiyorum ama gittigidiyor var kartla ödemeli ama ilk etapta satıcıya para aktarması olmuyor. Kargon gelince ve sorun yoksa aktarabiliyorsun

Testleri en uygun ve güvenli gittigidiyordan bulabilirsiniz. Gittigidiyora grip sayfalar arasında araştırın belki öyle satış yapanlarda vardır.

Hepsi medikal var kapida odemeli satis sitesi

kızlar selam. bişey soracaktım. benim ovulasyon günüm 10 aralıktı . ama hala kasık ağrılarım devam ediyor. hatta bazen belim ve sırtım bile ağrıyor. göğüslerim hassas , uçları hafifa acıyor. adetime de 7-8 gün var. sizce hala ovulasyonun sancısı devam ediyor olabilir mi ne dersiniz ?

Hayır yumurtlama oldu şuan döllenme halindesin. Nasipse yumurtan döllenir. Ağrılar normal geçer 1 2 güne

ay canım inşallah yaa çünkü hiç böyle ağrılarım olmamıştı. 8 aydır korunuyorduk . 2 aydır korunmuyoruz, inşallah dediğin gibidir

Selam kızlarrr ekte dün ve bugün yaptığım ovulasyon testleri var ve kafam karıştı. Bu testlerin git gide koyulaşması gerekmiyor mu anlayamadım neden bugün yaptıüım düne göre çok silik çıktı

Eklentiler

• unnamed.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 72
  • unnamed.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 73
Sıvı alımına dikkat edilmemiş sanırım.

evet 4-5 damla damlatıyorum 25 günde bir regl oluyorum ben bugünde 9.günüm geçen ay 9.gün yumurtam çatlamıştı o yüzden kafam kartıştı

Merhaba

4 ay önce 5 haftalik iken düşük yaptım. Sonrasında adetim duzensizlesti. 8 aralıkta adet gördükten sonra bir de 27 aralıkta oldum. Salı günü ovulasyon testi yapmaya başladım. 1. Testte hafif silik çıktı, 2. Testte control çizgisine yakın kırmızı çıktı ve dün yaptığımda ise 2. Çizgi çıkmadı. Bu normal mi?

fotoğraf yüklerseniz daha net bilgi verilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…